Robinson fórum hozzászólásai

Robinson Elküldve: 2012-02-21 01:35 Porlasztó

bmw320d4 írta:
ZTT írta:
bmw320d4 írta:
ZTT írta: Sziasztok!kérdésem lenne,hogy honnan lehetne jóárasítva nyomásszabályzó szelepet rendelni(0281002480) a válaszokat előre is köszönöm.


Úgy, hogy elviszed egy ultrahangos tisztításra, aztán (ha 30d, M57, M57n) kicseréled a nyomásszenzor csatlakozóját a módosítottra.


Inkább szeretnék egy újat venni bele!!


Te tudod...


Sokan sokszor rájöttek már, hogy érdemes azt csinálni amit bmw320d4 ajánl, ahelyett, hogy a saját fejük után mennének.

Robinson Elküldve: 2012-02-16 17:48 Társalgó

jons írta:
YELLOW írta: http://totalcar.hu/magazin/tec...minuszban/


ügyes ember írta, ügyes emberek is szóltak hozzá...



Én mint laikusok közt egy picivel magasabb szintet képviselő ám még laikus user, teljesen összeszedettnek tartom. Mi a gond vele?

Robinson Elküldve: 2012-02-15 00:07 Az E46 Üzembentartási költsége.

valter320d írta: 2011 szeptemberében hoztam be az kocsit München böl. 214000km nemtom valós e vagy sem ahogy hazahozta olaj le szűrök ki és mindenböl újat. Mentem vele mostanáig 12000km hátsó lengéscsillapitót cserélte és lassan esedékes lesz az első is!eddig kb 40000be van leszámitva a behozatalt.Ja bocs a kartergáz szűröt azt kihagytam az 13000 volt amugy semmi baja a kocsinak megy mint a villám imádom nem okoz csalódást!


Hát Valter, neked nagyon olcsón adták a gyári szűrőket, olajat és lengőkarokat. 40-ből az olajcsere nem jön ki karterszűrővel.

Ha 400-at akartál írni, akkor meg marha drágán

Robinson Elküldve: 2012-02-04 23:09 Társalgó

Bero írta:
YELLOW írta:
Bero írta: Na ez az ami nekem nem ment ma sehogy. Mondjuk csak ma próbáltam életemben úgyhogy lehet bennem van a hiba Bár nem csodálkoznék,ha az 1.6 miatt nem menne


sajnos benned van a hiba
az 1.6 is elég hóban. igazából technikán múlik. valszeg a körforgó ezért nem megy nekem sem. pedig olyan köröket simán tok vágni, mint egy körforgó átmérője. lehet Hori-nak lesz igaza, hogy kifelé lejt, aztán szar vok még hozzá.

Bero, javaslom ha van Ladás ismerősöd, vagy aki vágja, ülj be mellé, sokat segít. közbe mondja a vzető, hogy mikor mit csinál.


Akkor legalább most nem a verdában a hiba Hát alap parkolóba stb ott ment,csak az a rohadt körforgóba nem ment semmiért sem! Na majd kikérem valaki okosabb tanácsát aki jól tolja ott is


Aaaa, körforgóban voltam ma én is. KIRÁLY

Robinson Elküldve: 2012-02-02 20:11 Kasza mester 0670-5799225

Gsx-rr írta: Hi!

Keresnék ilyen lámpát ami a lökösben van! Ez index ,vagy ködlámpa ,végül is mindegy de ha passzol akkor egy gyártott lökhárítóba kellene. Néha látok ilyen E46-ot ,milyen modell felszereltséghez volt ilyen?


mármint a facelift előtti gyári lökös gyári ködlámpájára gondolsz?

Robinson Elküldve: 2012-02-02 18:16 Kasza mester 0670-5799225

YELLOW írta:
Coyote írta: YELLOW, ne bénázz, vegyél inkább pohártartót. Ez az alibi kesztyűtartó semmire sem jó azon kívül, hogy lekopik róla a felület, és szarul néz ki


csak ez az egy komment, nehogy Robinson mérges legyen
nekem nem kell pohártartó. a rászemről nem látom értelmét. a kis flaska elfér hátul. mást meg úgysem raknék előre. nekem csak a roló miatt tetszene, meg ha valamit ott hagyok, nem lenne szemelőtt.


és most Te direkt játszod ezt a powerről linkelgetést?

Robinson Elküldve: 2012-01-30 15:17 Társalgó

Robinson Elküldve: 2012-01-30 13:00 Társalgó

Robinson Elküldve: 2012-01-29 14:15 Vonóhorog

b_imi írta:
Lehet jobban jársz, ha szakival rakatod fel, mert a bürokrácia sötét útvesztőit elkerülheted.

Vonóhorog vizsgáztatása esetén:

* műbizonylat
* szerelési nyilatkozat (onnan ahol beszerelték)

- Szakhatósági engedély, ha a jármű üzemben tartása szakhatósági engedélyhez (igazoláshoz) kötött.

- Érvényes engedély a jármű összeépítését, vagy átalakítását követő vizsgálathoz


Ezek nem csak utólagos vonóhoroghoz kellenek? X3 gyári felszereltsége között van vonóhorog. Ha fel van rakva, a bürökrácia majmai észre sem veszik, hogy utólag lett beszerelve, végigmegy a vizsga mint gyári esetén és szebb nyarat.

Véleményem szerint ez ugyan olyan mint a xenon-osítás pl. Ha gyári és minden megvan hozzá ami kell, abba sem tudnak belekötni.

Robinson Elküldve: 2012-01-29 14:07 Vonóhorog

YELLOW írta:
jons írta:
YELLOW írta: még valaki?


Mindig magyarázkodsz. Félelmetes vagy.



magyarázkodik a facom!!!
csak unom már, hogy állandóan mögé magyaráz mindenki. nem majd nem védem meg az igazam, azért mert baromságokat állít egy-két ember, aki mindenkinél jobban ismeri a másikat. én tudom, hogy marhára szarul jön le amit írok, de nem ismersz, nem tudod mit, hogy gondolok.
OFF!


Örülök, hogy sikerült megint YELLOWsítani egy témát. Aztán barátom megint mindenki más a hibás, vagy én béreltem fel mindenkit, hogy háborodjon fel a hozzászólásodon?

Nem lesz ennek jó vége...

befejezni az offolást!

Robinson Elküldve: 2012-01-28 00:07 Hallott már valaki ilyen hibáról?

Coyote írta: Megvan, hogy majdnem 1 éves a probléma?


és akkor mi van? Személy szerint szeretem tudni egy-egy problémára milyen lehetséges okok vannak, és ehhez képest mik a megoldási lehetőségek.

Sajnos nem divat visszajárni és megírni, ha egy probléma megoldódott, csak addig fontos a fórum míg a hiba fennáll. Jelen esetben sem született leírt megoldás, így ha bárkinek bármilyen gondolata van a témában, még 2 év után is hasznos lehet bárkinek, akivel esetleg legközelebb előfordul.

A témát át is nevezem, hogy összefoglalja a hibát.

Robinson Elküldve: 2012-01-28 00:03 Hallott már valaki ilyen hibáról?

jons írta:
YELLOW írta:
nem! csak kitaláltam, hátha így hitelesebb vagyok


Nem. Pont ezért nem leszel hiteles.

Az offot szerintem is fejezzük be. Ebben igaza van Hil-nek. A többi dologban pedig úgysem lehet igazságot tenni.



Ha nem haragszotok, ehhez hozzájárultam egy pár hozzászólás törlésével. Gyerekek.... nem is értem, hogy kerülte el ez az egész a figyelmemet
Véleményt nem írnék, mert megint offolás lesz, de azért ne csesszünk már le valakit, mert ír a fórumra, főleg ne azért, mert válaszol valamire. Ezt az egyet emelném ki, a többi kérdésnek meg sem utánajárni nem szeretnék, se nem érdekel, és amúgyis. Bazzeg, mint egy ovoda..

Robinson Elküldve: 2012-01-23 19:53 BMWfanatics.hu póló

YELLOW írta:
Robinson írta: Hali,

Alakulóban van az ügy, csak sajnos az elfoglaltságaim miatt kicsit lassabb mint kéne. Türelem pólót terem


de azé valami konkrétum jó lenne, hogy mégis mi mennyi. kb milyen árral lehet számolni. mert ha olcsóbb, akkor szólok az én emberemnek, hogy találtunk jobb ajánlatot, ne számoljon velünk. nem akarom, hogy "számoljon" feleslegesen velünk. bár lehet nem zavarja, meg nem ül izgatottan vártan, de úgy lenne fer, ha szólnék neki.


1500-2500 között lesz a jelek szerint.

Robinson Elküldve: 2012-01-23 18:19 BMWfanatics.hu póló

Hali,

Alakulóban van az ügy, csak sajnos az elfoglaltságaim miatt kicsit lassabb mint kéne. Türelem pólót terem

Robinson Elküldve: 2012-01-23 18:17 Társalgó

hil írta:
RePTaiL írta:
BMW_0902 írta:
seta írta: Kíváncsi lennék, az eseted után (rajtam kívül) hányan raktak poroltót az autójukba... Sajnálom ami veled történt, de ha ez vigasztal, szerintem sokunkat megmentettél hasonló balesetektől azzal h leírtad mi történt és "beszarattál" minket.


én teszek...


Én aznap dobtam be a kocsiba! De amit Tano mutatott gyári poroltó, az tartalmazza a készüléket is? Vajon milyen típusú lehet?


Szia! Porral oltó, az, hogy újra tölthető.... tudni kéne, hogy itthon tudják-e tölteni, mert csak akkor ér valamit, az ára 15200 pénz, meg ÁFA a Teile szerint.



Nekem már egy éve van a kocsiban, bár hozzáteszem, hogy tisztában vagyok vele, hogy nagyon korán el kell kapni a dolgot, hogy hatása is legyen. Nameg attól is függ, hogy hol a tűz stb.