ateszka86 fórum hozzászólásai

ateszka86 Elküldve: 2016-03-02 12:32 Chip tuning

csatis1 írta:
YELLOW írta:
PetiE90 írta: Sziasztok!

Nem találtam Nitro topikot, a tuning részben, ezért írok ide.

Mennyire bírja a nitrót az E90 1.6-os motor? http://www.nitrosystem.hu/ ?

Köszi előre is!


ez most komoly, vagy sokat ittál?


Nemá Yellow! Tudhatnád hogy sok egyéb tudatmódosító szer is létezik!
Kb mint Simsonra turbót rakni...


lehet most nézte végig a halálos iramban összest

ateszka86 Elküldve: 2015-05-23 10:54 Autóvásárlás

Coyote írta:
ember84 írta: Ezzel semmit sem tud csinalni,ez egy luzer barom,koponyat a tetore,ebbol is latszik.A helyedbwn elhivnam hogy jojjon el,aztan allbarugnam,hogy 2honapig levesen wljen,talan megtanulja a rendet.Csapd le,vagy verjetek meg,csalo az ilyen.Lerugom neked,ha kell


Bár ember84 megközelítése rövid távon hatékonyabb, a koponyás/emelős sztori alapján buta bunkóval van dolgod. A sztárügyvédes fenyegetőzés is ez a kategória. Ne fossál, hadd dolgozzon meg a pénzért amit nem fog megkapni. Neki kell bizonyítania, hogy a hiba megvolt, és az nehéz lesz.
Most adtam el az E46-ot, de nyugodt vagyok, mert teljesen normális srác vitte el.

Én mondtam már vissza üzletet, mert hisztis, balhés, fenyegetőzős vevő volt. Utána meg követelte az útiköltségét rajtam. Végül örülhetett, hogy pofon nélkül hazamehetett.


az enyém is normálisnak tűnt az elején amióta írtam,azóta nem jelentkezett, ha juni 23ig így marad akkor megúsztam a pereskedést,akkor jár le a 6 hónap

ateszka86 Elküldve: 2015-05-14 21:15 Autóvásárlás

nickname írta:
Robin68 írta:
nickname írta:
ateszka86 írta:
Nem az, hogy nem érdekel, de biztos nem én fogok 100ezreket fizetni a szervizekre. bizonyítsa be h nálam hengerfejes volt, szerintem akkor nem 5 hónap után kezdett volna szétmenni az autó. Amennyire vigyáztam,bármi apróság volt vagy csak nem voltam benne biztos, vittem átnézetni, kétlem nálam hibás lett volna.
Amú lehet hülyeséget kérdezek, de pl. régebbi repedt hengerfejet feltenne ,h az ő igazt bizonyítsa, azt észrevezsik, hogy mostanaban lett feltéve? Ügyvéddel akivel bezséltem azt mondta h nincs amitől tartanom, mert egy 14éves autó több mint 200ezerben, és odaállít a bíróságra h hengefejes lett, akkor kinevetik... ahány emberrel beszéltem mindenki mást mondott, de abban egyetértettek,h ne foglalkozzam vele, neten éjjel sok forumot bújtam,de nem lettem okosabb.


Kibicnek semmi sem drága, továbbá Magyarországon mindenki kurva okos tanácsadás szintjén.
"csak amikor önmaguk kerülnek az adott helyzetbe sírnak mint a kurvák"

Akkor kérj te tőlük egy i.ü. szakértői véleményezést.


Ezt mondom én is, hogy kérj tőle szakértői papírt amit a bíróság is elfogad. Ha oda kerül az ügy véletlen és ha neki van igaza azt akkor úgy is rád verik, viszont ha Te csináltatsz most egy szakvéleményt akkor majd behajthatod rajta ha neked adnak igazat de abból mikor látsz pénzt.... . Én már csak azért ragaszkodnék ehhez a papírhoz mert ezzel nem mondod, hogy esetlegesen nem lehet igaza, viszont ő vádol téged és tudomásod szerint hibamentes autót adtál át neki.Én csak úgy adok el autót, hogy elvisszük átvizsgálásra "ha minden rendbe ö fizeti, ha gáz van akkor én" Akinek meg nem tetszik a szabály rendszer vegyen máshol.én is kérdeztem h nem akarja? azt mondta nem, azért előtte csinaltattam diagot neki,oda is adtam, este jött, körbenézte, beindítottuk, aláírta,fizette, Érdről-> Balatonra volt az út. 3 napja lett volna ha vmi baja lesz közben vagy észlel,vissza hozza... utána feszt hívogatott éjjel is a hülyeségeivel, hol az emelő, koponyát akar a motorháztetőre festeni, hátsó lámpát e90 lci-re kicserélni stb stb

ateszka86 Elküldve: 2015-05-14 15:35 Autóvásárlás

minimal írta:
YELLOW írta:
nickname írta:
YELLOW írta:
ateszka86 írta: Sziasztok. Hozzáértők, jogban jártasok segítségét kérném.
Decemberben eladtam az autóm, eljött, beindítottuk,körbenézte, átadtam a szerviz számlákat is,előtte csináltattam diagot az autóról, azt is átadtam hibátlan állapotban volt az autó. Érdről Balatonra vitte, semmi panasz szerette. Ma 5 hónap után felhív, hogy a 6 hónap szavatossággal élve,beszélt ügyvédekkel, és vásároljam vissza az autót, vagy fizessem ki a szervizt, mert megrepedt a hengerfej, minden tiszta olaj és ez nálam volt még,nem nála keletkezett és a szerelő is ír erről egy pappírt, az olaj is ráégett, víz is elfolyt sokszor....ott hagyta az úton az autó, és egy szerelő se akar foglalkozni vele, mert reménytelen, de ennek ellenére meg azt mondta h a szerelő ír egy pappírt h nálam már henegfejes volt.... most állítólag áll az autó, nem hajlandó senki megcsinálni neki... sztárügyvédekkel is beszélt, h biztos nyerik a pert, vagy vásároljam vissza, vagy fizessem ki a szervizt, ami 300-400 ezer ft... fog küldeni egy hivatalos levelet,amiben felszólít erre.... Szerintetek? ja és állandóan hívogatott eddig is, hol az emelő, hol mit hogy, mit festene a motorháztetőre, éjjel is hívogatott,hol van a emelő,amit eleve megmutattam neki távozáskor és nem kell sok ész se h rájöjjön.
Lehet ebből valami? vagy esélye sincs?


a többiek által leírtakhoz nem tudok mit hozzá tenni.
ezért nem mindegy, hogy az ember kinek adja el. magán eladóként ezt is figyelni kell. mert vannak akik ebből élnek. most szerintem csak fenyeget, hogy hátha beijedsz. én ha egyszer eladom, akkor majd megmondom itt ez a fórum, nyugodtan olvasgasson róla, le van írva minden. volt itt valami srác pár hete, hogy ő is hasonlókkal akar élni, mert fél év! után kopottak a fékek, meg futómű hiba. majd szét nevettem magam. ha az ember nem viszi el állapot felmérésre előtte, ő maga olyan hülye, hogy nem látja, ha egy tárcsa kopott, akkor? kopóalkatrészre mióta érvényes bármi? és fél év alatt szét sztrítrejszingelhette magát az autóval is. persze én voltam a farok. hogy egyesek nem képesek gondolkozni. csak akkor kapálóznak, amikor természetes kopás miatt költeni kell az autóra. eszem megáll.
szerintem itt sem kéreztél olyan jellegű hibáról, ami hengerfejhibára utalhatna. szóval nem valószínű, hogy tudtál a hibáról és azért adtad el.
polgári pert indíthat, de neki kell szaladgálnia hozzád. szerintem esélye nincs. esetleg lehet kicsit utána nyomozni, és lehet kiderülne, hogy ebből él. mert ilyenek is vannak. nincs munkája, csak sok szabadideje, így mindenkit jelentget, aki rosszul néz a buszon rá és hasonlók. vagy egyéb bagatel ügyek, amikből 50-60ezrek bejönnek és meg is lehet nyerni. vagy sikerül a befélemlített embertől kicsalni. ez viszont bűncselekmény, aki rendszeresen ebből él.


Nem értem miért, kérsz tanácsot h vége az hogy nem érdekel.

A hengerfejesedés az egy elég vitatható probléma ezért is kérdeztem rá hogy az eladástól számított megtett út mennyi volt.

Nem biztos hogy ennyire félvállroll kezelném az ügyet, mert könnyen aknára szaladhatsz vele. " A magyar bíróságnál még valahogy eléggé megvan hogy aki először megy oda annak igaza lehet"


van ez a fél éves idő. és pont 5 hónap után jön elő? mármint akkor hozza fel? ez tudod milyen? mint néhány ember, aki a garancia lejárta előtt bedognak egy drótot a készülékbe és addig kotornak benne, míg valami el nem füstől. vagy épp legyen az olyan készülék, eszköz, nem mondok példát, aminél meg lehet oldani, hogy az egészet cserélni kelljen. ez nem beképzelgés. ez annak a másik példája, mint lakatosák megveszik a TV-t karácsonykor, majd 14 napon belül, mikor kifotózkodták vele magukat meg visszaviszik. és nem kell indokolni. szóval valamilyen szinten ki van cseszve sok kereskedéssel.
olvastam valami 2ezer km-t hogy anynit ment. biztos azért vett dízelt. tekergetni meg nem nagy dolog.
van benne valami amit mondasz, sajnos az ember nem lehet a mai világban elég körültekintő. én ha eladom és nem akarja elvinni állapotfelmérésre, akkor videóra fogom venni, amin nyilatkozik, hogy nem viszi el. lehet baromság, de engem utána ne zaklasson senki. én fogom tudni mit adok el, ő fogja tudni mit vesz.


Ha te jót adtál el nincs mitől félned. Küldje a papírt. Neki kell bizonyítania, hogy az autót hibásan vette és a hiba megvolt a vásárlásnál...


Nem az, hogy nem érdekel, de biztos nem én fogok 100ezreket fizetni a szervizekre. bizonyítsa be h nálam hengerfejes volt, szerintem akkor nem 5 hónap után kezdett volna szétmenni az autó. Amennyire vigyáztam,bármi apróság volt vagy csak nem voltam benne biztos, vittem átnézetni, kétlem nálam hibás lett volna.
Amú lehet hülyeséget kérdezek, de pl. régebbi repedt hengerfejet feltenne ,h az ő igazt bizonyítsa, azt észrevezsik, hogy mostanaban lett feltéve? Ügyvéddel akivel bezséltem azt mondta h nincs amitől tartanom, mert egy 14éves autó több mint 200ezerben, és odaállít a bíróságra h hengefejes lett, akkor kinevetik... ahány emberrel beszéltem mindenki mást mondott, de abban egyetértettek,h ne foglalkozzam vele, neten éjjel sok forumot bújtam,de nem lettem okosabb.

ateszka86 Elküldve: 2015-05-14 09:18 Autóvásárlás

[quote="nickname"][quote="ateszka86"][quote="Robin68"][quote="ateszka86"]
Robin68 írta:
ateszka86 írta: Sziasztok. Hozzáértők, jogban jártasok segítségét kérném.
Decemberben eladtam az autóm, eljött, beindítottuk,körbenézte, átadtam a szerviz számlákat is,előtte csináltattam diagot az autóról, azt is átadtam hibátlan állapotban volt az autó. Érdről Balatonra vitte, semmi panasz szerette. Ma 5 hónap után felhív, hogy a 6 hónap szavatossággal élve,beszélt ügyvédekkel, és vásároljam vissza az autót, vagy fizessem ki a szervizt, mert megrepedt a hengerfej, minden tiszta olaj és ez nálam volt még,nem nála keletkezett és a szerelő is ír erről egy pappírt, az olaj is ráégett, víz is elfolyt sokszor....ott hagyta az úton az autó, és egy szerelő se akar foglalkozni vele, mert reménytelen, de ennek ellenére meg azt mondta h a szerelő ír egy pappírt h nálam már henegfejes volt.... most állítólag áll az autó, nem hajlandó senki megcsinálni neki... sztárügyvédekkel is beszélt, h biztos nyerik a pert, vagy vásároljam vissza, vagy fizessem ki a szervizt, ami 300-400 ezer ft... fog küldeni egy hivatalos levelet,amiben felszólít erre.... Szerintetek? ja és állandóan hívogatott eddig is, hol az emelő, hol mit hogy, mit festene a motorháztetőre, éjjel is hívogatott,hol van a emelő,amit eleve megmutattam neki távozáskor és nem kell sok ész se h rájöjjön.
Lehet ebből valami? vagy esélye sincs?


1. A diagnosztika nem nagyon mutat ki mechanika sérülést "spontán"
2. Öt hónap telt el a vásárlástól számítva, a hengerfejesedésnek vannak tünetei "meg kell nézni hogy mennyi volt adott idő alatt a megtett futása.
3. Kérd meg hogy írásban kérjék tőled a szavatosság érvényesítését, a szerelő nyilatkozatával "vizsgálat számlájával csatolva. "km óra állás feltüntetésével"
- Ezután fell kell kérned egy igásságügyi szakértőt "dija kb 60-150e ft" aki az említett járműről szakvéleményt készít. "így elviekben igazolható az esetleges nem rendeltetés szerű használat" Amennyiben számodra kedvező megállapítást tesz a szakértő ezen költség megfizetését "ráverheted" a vevődre.

4. Az pedig hogy a szerelők nem mernek hozzányúlni azzal magukról állítanak ki szegénység bizonyítványt.
a km sztem lényegtelen, állítása szerint 2000km ment vele, azt oda tekered ahova akarod, és 10km alatt is kilehet nyírni egy autót,nekem fogalmam sincs h használta. 5 honap alatt semmi jele ne legyen nem hiszem, még március végén áradozott az autorol,h milyen jó. most hirtelen hengerfej termosztát,abból is hogy törik ki egy darab nem értem....és elfolyik a hűtővíz? és akkor úgy jár vele? ez biztos h már nálam is megvolt....szerintem meg nem, egy csepp olajat es hűtővizet nem vesztett. ha megy bíróságra akkor majd a bíróság kirendel egy szakértőt, én nem foglalkozok vele, 5 honap 14éves autó 200+ezer km... egyik napról a másikra lehet valami.

ateszka86 Elküldve: 2015-05-14 00:35 Autóvásárlás

Robin68 írta:
ateszka86 írta:
Robin68 írta:
ateszka86 írta: Sziasztok. Hozzáértők, jogban jártasok segítségét kérném.
Decemberben eladtam az autóm, eljött, beindítottuk,körbenézte, átadtam a szerviz számlákat is,előtte csináltattam diagot az autóról, azt is átadtam hibátlan állapotban volt az autó. Érdről Balatonra vitte, semmi panasz szerette. Ma 5 hónap után felhív, hogy a 6 hónap szavatossággal élve,beszélt ügyvédekkel, és vásároljam vissza az autót, vagy fizessem ki a szervizt, mert megrepedt a hengerfej, minden tiszta olaj és ez nálam volt még,nem nála keletkezett és a szerelő is ír erről egy pappírt, az olaj is ráégett, víz is elfolyt sokszor....ott hagyta az úton az autó, és egy szerelő se akar foglalkozni vele, mert reménytelen, de ennek ellenére meg azt mondta h a szerelő ír egy pappírt h nálam már henegfejes volt.... most állítólag áll az autó, nem hajlandó senki megcsinálni neki... sztárügyvédekkel is beszélt, h biztos nyerik a pert, vagy vásároljam vissza, vagy fizessem ki a szervizt, ami 300-400 ezer ft... fog küldeni egy hivatalos levelet,amiben felszólít erre.... Szerintetek? ja és állandóan hívogatott eddig is, hol az emelő, hol mit hogy, mit festene a motorháztetőre, éjjel is hívogatott,hol van a emelő,amit eleve megmutattam neki távozáskor és nem kell sok ész se h rájöjjön.
Lehet ebből valami? vagy esélye sincs?

A helyedben azért én is beszélnék egy ügyvéddel aki ilyenekkel foglalkozik, hogy tisztán láss. De én nem lennék nagyon beparázva hiszen 5 hónapig ki tudja hogyan használta az autót ami ugye megint csak egy állítás-cáfolat ténye. És ha már nálad gond lett volna akkor sokkal hamarabb előjön a hiba. Ha ír is neki bármilyen himi-humi szerelő papírt azt meg tudod simán támadni mert nem egy hivatalos szakszervíz, nem egy független kárszakértő adta ki az igazolást a keletkezett hibáról és annak feltételezhető okáról.
De... ez szerintem és ahogy én gondolom... .
És... Arra van pénze, hogy "sztár" ügyvédekkel beszéljen akiknek az óradíja nem 5000Ft, de egy hivatalos kártörténetet csináltatni ami a bíróságon is megállja a helyét arra meg nincs... . Ez olyan bepróbálkozós szagú eléggé nekem...


az autóra is hitelt vett fel a főnökétől, mert nem volt pénze, most a szervizt is a főnök fizette és majd a fizuból levonják, de a sztori elején egy szerelő se fogalkozik az autóval mindegyik elküldte,h vigye vissza ahonnan vette...

Széthajtotta és most hogy javítani kell nincs rá pénze. Én csípőből vágnám neki, hogy előbb hozza a hivatalos szakvéleményt ami nem egy akármilyen szerelőtől van hanem vagy BMW márkaszerviz vagy független kárszakértő és akkor tárgyalhatunk ügyvédek jelenlétében mert mikor elvitte hibamentes és tökéletes volt az autó. Valószínű elgondolkozna ezen.eladás előtt, még aznap csináltattam diagot róla, csak az nála van...

ateszka86 Elküldve: 2015-05-14 00:04 Autóvásárlás

Robin68 írta:
ateszka86 írta: Sziasztok. Hozzáértők, jogban jártasok segítségét kérném.
Decemberben eladtam az autóm, eljött, beindítottuk,körbenézte, átadtam a szerviz számlákat is,előtte csináltattam diagot az autóról, azt is átadtam hibátlan állapotban volt az autó. Érdről Balatonra vitte, semmi panasz szerette. Ma 5 hónap után felhív, hogy a 6 hónap szavatossággal élve,beszélt ügyvédekkel, és vásároljam vissza az autót, vagy fizessem ki a szervizt, mert megrepedt a hengerfej, minden tiszta olaj és ez nálam volt még,nem nála keletkezett és a szerelő is ír erről egy pappírt, az olaj is ráégett, víz is elfolyt sokszor....ott hagyta az úton az autó, és egy szerelő se akar foglalkozni vele, mert reménytelen, de ennek ellenére meg azt mondta h a szerelő ír egy pappírt h nálam már henegfejes volt.... most állítólag áll az autó, nem hajlandó senki megcsinálni neki... sztárügyvédekkel is beszélt, h biztos nyerik a pert, vagy vásároljam vissza, vagy fizessem ki a szervizt, ami 300-400 ezer ft... fog küldeni egy hivatalos levelet,amiben felszólít erre.... Szerintetek? ja és állandóan hívogatott eddig is, hol az emelő, hol mit hogy, mit festene a motorháztetőre, éjjel is hívogatott,hol van a emelő,amit eleve megmutattam neki távozáskor és nem kell sok ész se h rájöjjön.
Lehet ebből valami? vagy esélye sincs?

A helyedben azért én is beszélnék egy ügyvéddel aki ilyenekkel foglalkozik, hogy tisztán láss. De én nem lennék nagyon beparázva hiszen 5 hónapig ki tudja hogyan használta az autót ami ugye megint csak egy állítás-cáfolat ténye. És ha már nálad gond lett volna akkor sokkal hamarabb előjön a hiba. Ha ír is neki bármilyen himi-humi szerelő papírt azt meg tudod simán támadni mert nem egy hivatalos szakszervíz, nem egy független kárszakértő adta ki az igazolást a keletkezett hibáról és annak feltételezhető okáról.
De... ez szerintem és ahogy én gondolom... .
És... Arra van pénze, hogy "sztár" ügyvédekkel beszéljen akiknek az óradíja nem 5000Ft, de egy hivatalos kártörténetet csináltatni ami a bíróságon is megállja a helyét arra meg nincs... . Ez olyan bepróbálkozós szagú eléggé nekem...


az autóra is hitelt vett fel a főnökétől, mert nem volt pénze, most a szervizt is a főnök fizette és majd a fizuból levonják, de a sztori elején egy szerelő se fogalkozik az autóval mindegyik elküldte,h vigye vissza ahonnan vette...

ateszka86 Elküldve: 2015-05-13 23:37 Autóvásárlás

Sziasztok. Hozzáértők, jogban jártasok segítségét kérném.
Decemberben eladtam az autóm, eljött, beindítottuk,körbenézte, átadtam a szerviz számlákat is,előtte csináltattam diagot az autóról, azt is átadtam hibátlan állapotban volt az autó. Érdről Balatonra vitte, semmi panasz szerette. Ma 5 hónap után felhív, hogy a 6 hónap szavatossággal élve,beszélt ügyvédekkel, és vásároljam vissza az autót, vagy fizessem ki a szervizt, mert megrepedt a hengerfej, minden tiszta olaj és ez nálam volt még,nem nála keletkezett és a szerelő is ír erről egy pappírt, az olaj is ráégett, víz is elfolyt sokszor....ott hagyta az úton az autó, és egy szerelő se akar foglalkozni vele, mert reménytelen, de ennek ellenére meg azt mondta h a szerelő ír egy pappírt h nálam már henegfejes volt.... most állítólag áll az autó, nem hajlandó senki megcsinálni neki... sztárügyvédekkel is beszélt, h biztos nyerik a pert, vagy vásároljam vissza, vagy fizessem ki a szervizt, ami 300-400 ezer ft... fog küldeni egy hivatalos levelet,amiben felszólít erre.... Szerintetek? ja és állandóan hívogatott eddig is, hol az emelő, hol mit hogy, mit festene a motorháztetőre, éjjel is hívogatott,hol van a emelő,amit eleve megmutattam neki távozáskor és nem kell sok ész se h rájöjjön.
Lehet ebből valami? vagy esélye sincs?

ateszka86 Elküldve: 2015-04-10 17:47 angel eye

Bero írta:
Robin68 írta:
Hectorr írta: Sziasztok, multicoloros angel eyest, mire kellene rákötni ? Ha a helyzetjelzőre, kötöm, akkor a műszerfalon megjelenik a kiégett izzó jelecske, mivel megváltozott ugye az ellenállás értéke, olyan fogyasztóra kellene rákötnöm ami gyújtásra indul el. Segítségeteket megköszönné


Én nem kötném máshova hanem inkább szereznék valami ilyesmit. Vagy valami hasonlót.


Én is maradnék az ellenállásnál,elektronikai boltba 5w-os 70-80ohm-os ellenállás tökéletes és kb 200Ft. Vagy géppel kikapcsolod a figyeléstvagy hagyd benne az izzót...észre se vevődik h világít a led ereje mellett...

ateszka86 Elküldve: 2015-03-09 11:58 Bőrfestés

Turbo73 írta:
anubisz írta:
Biztos nem fog a Fekete? Én használok fehér gatyákat is. Jó lenne ha egyszer a nyári izzadós melegbe fekete seggel szálnák ki.


A kormányt és a kézifékkart feketével festettem. Azóta egyszer sem lettem festékes tőlük.én is festettem otthon magamnak, Angliából volt a szett, lakkot is adtak hozzá, fényeset és mattot is.... sztem csak simán lefesteni kevés, lakkot is,védőt fel kell vinni, nekem semmi gondom nem volt vele, a legnagyobb meglegben se...

ateszka86 Elküldve: 2015-01-21 23:00 Turbo-intercooler-kipufogó-chip

szosz07 írta:
Adagólos facelift elötti még. a 30d turboja se jó rá? akkor azt hiszem marad a chipalakítással bármilyen turbot fellehet tenni, de értelmetlen, az adagoló nem tud többet, ennyi.és a főtengely eleve gyenge benne.

ateszka86 Elküldve: 2015-01-21 21:56 Turbo-intercooler-kipufogó-chip

hil írta:
szosz07 írta:
hil írta:
szosz07 írta: hali. van egy 320D-m E46 tud valaki abban segiteni hogy milyen tuningot lehet "ráakasztani"? gondolok itt pl a nagyobb porlasztócsucsokra vagy turbóra. melyik bmw alkatrészét lehet belerakni ami passzol hozzá? esetleg tapasztalat mennyivel lett jobb a kocsi?


Szia!
Nagyobb motor esetleg??? (autócsere)
hilsemmi ilyesmi ezt is most vettem. gondolok olyanra h 330 nak a turboja vagy porlasztócsucsa jo e rá vagy hasonló

Szia!
Úgy gondoltam, hogy eleve nagyobb motorral bíró autót kellett volna venned talán. Az a legjobb tuning
hilMivel hogy adagolós véges a limit, ha az évjárat stimmel az adataidnal... max 160-170 Le amit egy sima chippel is megtudsz csinálni...többet nem tudsz belőle kihozni. nem jók a 30d porlasztói bele.
Ha a faceliftesed van a 150Le, ott sima chippel 220Le is lehet agyig húzva,abban a 30d porlasztoi vannak...arra lehet nagyobb turbot is tenni,

ateszka86 Elküldve: 2015-01-19 20:25 335d

oxigen írta: Sziasztok, gondoltam megválaszolom a kérdést: ha valaki most E90 335d-t akar venni, akkor számoljon egyből egy teljes vezérlés és szívosor cserével, különben lutri az egész. Vagy elmegy még többszázezer km-t, vagy bármikor elcsattanhat valamelyik - nem éri meg a kockázatot.

Ha viszont cserélve van a vezérlés, a szívosor és a kartergázszűrő, akkor nem lesz vele gond - így kalkuláljátok az árat.

Én végül benzinest vettem, az kevésbé kényes.


Szia. én is e90 2009- 330i vagy 335i LCI gondolkozom, esetleg a tapasztalataid vagy információid letudnád írni? melyik a megbízhatóbb, itt ezeknél mire kell figyelni, mennyire jók stb stb minden érdekel. köszi

ateszka86 Elküldve: 2015-01-14 13:30 Autóvásárlás

YELLOW írta:
ateszka86 írta: Sziasztok. e46 30 xi-ről mi avéleményetek?


anubisz-t kell kérdezni, már ha éppen itthon eszi a fene
ahogy figyelgetem, már több milliót ráköltött.


írok neki, de akkor sztem hanyagolom köszi gondolom a sima 30i azzal nincs baj... nem? 30d is filoztam de lehet kipróbálnám az i-t

ateszka86 Elküldve: 2015-01-13 23:39 Autóvásárlás

Sziasztok. e46 30 xi-ről mi avéleményetek?