szdada fórum hozzászólásai
« előző1234következő »

szdada Elküldve: 2006-07-28 08:14 Gáz levegõ helyett

hi!

Lehet h biztonságosabb a fix nyomás miatt, de az tuti h nem biztonságos a saját testiépséged miat mert sztem mivel ez gáz, ha mondjuk bele mész egy lyukba v. bármibe ugye kidurranhatnak a kerekeid és eléggé robbanás veszélynek v. kitéve és a környezeted is. Ha az S3-asoknak van elég jó tapasztalata akkor természetesen ki kell próbálni, de magadtól sztem ne nagyon!!!

szdada Elküldve: 2006-07-27 08:53 fényezés

én is hozzá szolnék a dologhoz!

sziasztok!

szteem is a turtle-ös termékek nagyon jók, nekem otthon van autosamponba és belsõ wax is, nekem bevállt illatos is ráadásul szal ha lemosod a kocsid illatos lesz szal sokkal jobb mint bármelyik termék a piacon ezt ugy mondom h eddig csak ezt vettem mert mikor Balatonon voltam csak ezt tudtam megvenni és azóta is ez van mert olyan jó ez már közel 5 éve így van! ajánlom én is mindenkinek az ára nem egy égimeszelõ, és ha bele gondoltok h ragyog a kocsi kivül-belül háét akkor megéri!!!

szdada Elküldve: 2006-07-19 21:38 fényezés

köszi. csak nézegettem a képeket és elkezdtem gondolkozni h mennyit költenek azok a fanatikusok a kocsikra és érdekelt h van-e itt vkinek vmi tudása esetleg tapasztalata. jah valószínûleg nem mossák le arról h törött volt-e vagy sem.

szdada Elküldve: 2006-07-18 22:40 fényezés

utólag ha pl vki átszeretné fényeztetni az autóját és az egy konkrét BMW gyári szín akkor azt hol lehet? Pl. M3 phoenix-gelb vagy 6-os mineral silber. Hazánkban is lehet ilyeneket csinálni v ilyenkor nyugatra érdemes kilátogatni? bmwpower.hu-n láttam képeket egy mostani találkozóról és ott E36-os compact és egy E36-os limousine-nak is phoenix-gelb fényezése van. Ha vki tud vmit akkor írja le, köszi, és ha még azt is h hozzá vetõleg mennyit kóstál egy ilyen hóbort.

szdada Elküldve: 2006-06-27 09:49 Márkakereskedések

Ez nem ide kapcsolódik csak most én is nézegettem a 320d-ket ahogy penny mondta. Volt már valaki a kecskeméti Center Auto-nál? Megbízhatóak?

szdada Elküldve: 2006-06-26 21:38 Márkakereskedések

herpa!

akkor légy szíves és írd ide hogy hol találom ezeket amiket itt emlegettél

elõre is kössz

szdada Elküldve: 2006-06-25 11:08 Márkakereskedések

Sziasztok!

Ez szerintem nagyon fontos hogy megosszuk a jó ill. a rossz tapasztalatainkat! Tudom hogy sokan nem a márkakereskedésbe szervízeltetik a vasukat én sem ott szervízeltettem régen. Egyszer kétszer azért mindenki volt már ott szóval osszuk meg a gondokat ha van egyáltalán ilyen...

szdada Elküldve: 2006-06-22 17:20 Car key memory

Én értem h nem adhatják ki elvileg ezek szerint nincsenek ilyen gépek máshol??? (lehetetlen) Egy két dolgot és is tudom h be lehet állítani, egy két példa aki tud még az lécci írjon: állandó tompított világítást be lehet állítani csak a vezetõ ajtó nyílik egy nyitásra aztán a többi ha még egyszer megnyomjuk, nem villannak fel az indexek ha kinyitod a kocsit illetve a coupénál ha kétszer csomod a nyitás gombot akkor ha ki nyitod az ajtót akkor le megy a vezetõ oldali ablak és utána ha becsukod az ajtót akkor szépen vissza megy csupa jó dolog... ha tudtok még hasonlóakat kérlek írjatok!

szdada Elküldve: 2006-06-20 13:38 Car key memory

Sziasztok!

Szerintem biztos hogy volt ez már kérdés de én új vagyok itt Ezért az lenne a kérdésem hogy E46-osom volt 2000-es kiadás és most egy szintén E46-osra cseréltem ami 2003-as évjáratú! Megtudnátok mondani hogy mimindent lehet beállítani a car key momory-vel?

Köszönettel: Dani
« előző1234következő »