státusz csirke

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 18

Elküldve: 2007. július 25. szerda, 07:25


Sziasztok!

A subwoofert a középkonzolon lévõ hangszórógombal kapcsolod ki??
Vagy mi az a kapcsoló?

Csirke

státusz smcrampus

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2007. július 24. kedd, 21:39


Nekem-8 írta: én e-bay függõ vagyok, ára változó, mert sok helyen árulják, de oda kell figyelni, hogy jelenlegi tudásom szerint van a cupe a limusin és touring verzió. mindegyik különbözik valamiben, ezért olyat kell venni amilyen a kocsid. De kell az erõsítõ ami a csitartóban van, kell a 2 subwoofer és a maradék 8 hangszóró. Fontos hogy meglegyen a kábelköteg, mert alapban nincs befûzve a kocsiba. Neke megvannak az ajtókábelkötegek is, még nem néztem van-e eltérés, de valszeg igen, mert a gyári hangcuccnál a hátsó ajtóban nincs hangszóró. Nomeg elvileg másik "Schalterzentrum" kell, mert akkor ki-be lehet kapcsolni a subwoofereket. Nomeg nem árt ha megvannak az aztókra a HK feliratos rácsok. Összege nagyon változó, sokhelyen külön darabokban árulják, nekem sikerült egyben venni, csak a subokat kell limo kivitelre cserélnem.


Azt hittem hogy egyszerübb móka.Persze a hangzásért meg lehet megéri belefeccolni a sok energiát.Köszi a felvilágositást!

Nekem-8
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 320d
Évjárat: 2002

státusz Nekem-8

BMWfanatic

Elismertség: 0% (4 pont) | Hozzászólások: 439

Elküldve: 2007. július 24. kedd, 21:10


én e-bay függõ vagyok, ára változó, mert sok helyen árulják, de oda kell figyelni, hogy jelenlegi tudásom szerint van a cupe a limusin és touring verzió. mindegyik különbözik valamiben, ezért olyat kell venni amilyen a kocsid. De kell az erõsítõ ami a csitartóban van, kell a 2 subwoofer és a maradék 8 hangszóró. Fontos hogy meglegyen a kábelköteg, mert alapban nincs befûzve a kocsiba. Neke megvannak az ajtókábelkötegek is, még nem néztem van-e eltérés, de valszeg igen, mert a gyári hangcuccnál a hátsó ajtóban nincs hangszóró. Nomeg elvileg másik "Schalterzentrum" kell, mert akkor ki-be lehet kapcsolni a subwoofereket. Nomeg nem árt ha megvannak az aztókra a HK feliratos rácsok. Összege nagyon változó, sokhelyen külön darabokban árulják, nekem sikerült egyben venni, csak a subokat kell limo kivitelre cserélnem.

státusz smcrampus

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2007. július 24. kedd, 20:42


Nekem-8 írta: Vettem egy ilyen rendszert, de Touring-ból való, így a 2 kalaptartó alatti subwoofer nem passzol ahogy néztem. Esetleg valaki nem cserélne, mert Limusinba szeretném beépíteni. Vagy elég lenne a mûanyag keret, mert valszeg a hangszórók megegyeznek...


Helló! Nagyon érdekelne hogy hol lehet ilyeneket venni és mibe fáj?
Köszi smc

Nekem-8
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 320d
Évjárat: 2002

státusz Nekem-8

BMWfanatic

Elismertség: 0% (4 pont) | Hozzászólások: 439

Elküldve: 2007. július 24. kedd, 15:07


Vettem egy ilyen rendszert, de Touring-ból való, így a 2 kalaptartó alatti subwoofer nem passzol ahogy néztem. Esetleg valaki nem cserélne, mert Limusinba szeretném beépíteni. Vagy elég lenne a mûanyag keret, mert valszeg a hangszórók megegyeznek...