Pitykoo
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 320i
Évjárat: 2003

státusz Pitykoo

BMWfanatic

Elismertség: 1% (16 pont) | Hozzászólások: 854

Elküldve: 2015. december 31. csütörtök, 12:51


Bitu79 írta:
Pitykoo írta:
Bitu79 írta:
YELLOW írta:
Pitykoo írta: Hali!
Erre gondoltam!
Ez mennyire egészséges?!

https://www.youtube.com/watch?v=KbNfQlq-hk4


ha a 100ezret futott autó is csinálja, meg a 300ezret futott is, akkor két dolog lehet.
1. az már pedig olyan
2. a 100ezret futottban nem annyi van
márpedig az 1. válasz a helyes.
én megnézettem a Hardy-t, és nekem is mozdult, mondjuk úgy kottyant, de a szakember nem mondta, hogy bármi mással gond lenne. sőt a Hardy is jó volt. de hát 100ezret futott autónál milyen legyen? max ha elöregedik.

az a fő baj, hogy BMW. de ugyanez lenne Merci esetén is. régen még rosszabb volt,d e most is. túl sok mindenre figyeltek, minden neszre, rántásra. nem kell. vagyis nem feltétlen. nem azok a korosztály vagyunk már, akik éppen meg tudtak venni egy BMW-t, aztán aggódni kellene, hogy mi baja lehet, és nem lesz rá pénz.
néha nekem is megingik az alapjárat hidegen., de amúgy semmi egyéb baja nincs az autónak, mit foglalkozzak vele? cseréltessek minden nyavaját, mert néha 50 fordulatot megingadozik hidegen?

ha zavar vidd el egy szakihoz, nézze át, úgyis megint ha még sem szaki cseréltetni fogja a többit, amit kicseréltél, vagy a diffit. ugyanolyan lesz. aztán feleslegesen költöttél rá. szerintem.


Jól mondod komám.Szerintem se költsön rá feleslegesen többet.




A szakikból, már elegem van, sajna eddig nem sikerült jó tapasztalatot szereznem, ezért próbálom én kinyomozni, megoldani amit lehet...
Én sajna minden kocsimnál ilyen voltam, hogy szeretem rendben tudni és minden eltérő zörejt, hangot egyből észreveszek és onnan beindul a találgatás...


Én leszoktattam magam erről.Sajnos nincs tökéletes autó.Csak "szinte tökéletes",mint az e46.Ennél nagyobb baja ne legyen.


Igaz igaz, ez legyen a legnagyobb baja!
Próbálom én is magam leszoktatni, csak nehezen megy.

BMWfanatics.hu - A rajongói portál

Ójaj! Valami hiba történt az oldal feldolgozása közben!