dbtibi
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 318i
Évjárat: 1998

státusz dbtibi

BMWfanatic

Elismertség: 5% (28 pont) | Hozzászólások: 474

Elküldve: 2013. május 17. péntek, 11:26

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. május 16. csütörtök, 19:33




zoliika
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2004

státusz zoliika

BMWfanatic

Elismertség: 8% (66 pont) | Hozzászólások: 756

Elküldve: 2013. május 14. kedd, 13:33

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. május 09. csütörtök, 16:53



YouTube videó


YouTube videó



Utoljára szerkesztve (1 alkalommal): 2013. május 09. csütörtök, 16:56

K_Gergo
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Coupe
Modell: 330Ci
Évjárat: 2000

státusz K_Gergo

BMWfanatic

Elismertség: 6% (33 pont) | Hozzászólások: 476

Elküldve: 2013. május 04. szombat, 10:30

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. április 27. szombat, 16:48


Munkahelyi szarás kodex:




A prosztataproblémás 

Mikor belépsz a WC-be, látszik szegényen, hogy már 5 perce küzd a csöveléssel, de nem megy neki. Néma csönd van a WC-ben, a kollega néha felsóhajt, ettől te is zavarba jössz, és erőteljesen szuggerálod a Geberit, vagy az Alföldi feliratot, hogy legalább te ne sülj be.

A szemérmetlen

Mikor belép, egy hangos köszönéssel üdvözöl, netán még hátba is vág, miközben hugyozol, de 5 másodperc múlva már olyat fosik 2 méterrel mögötted a kabinban, amivel fél Zala-megyét le lehetne szőnyegbombázni.

Az őszinte

Az őszinte nyíltan felvállalja, hogy nem mos kezet hugyozás/szarásután: lazán kiviharzik mellőled minden nemű tisztálkodás nélkül. Legalább a legközelebbi kézfogás után tudod, mit kell tenned.

A turbófosó

A turbófosó akkor érkezik, mikor te már hugyozol, de még hugyozol, mikor végez is. A turbófosóknak 5 colos átmérőjű segglyukuk van, seggüket nem törlik, mondván úgyis felszívja Calvin Klein.

A vaddisznó

A vaddisznó legalább 10 bárral fosik, és majdnem átvágja vele a csészét. Az eredmény szaga egy dögkút szomszédságában lévő hullákkal teli posványos mocsáréval vetekszik. Az ő bélsaruk adja a szennyvíz igazi bűzét.

A cifrázós

A cifrázós megbolondítja valamivel a dolgot. Lehet például habos-kakaós effekt, szaggatott és eltérő tónusú (mindenféle frekvenciát megjáró) fingkoncert, stb. , hogy a hugyozás utolsó cseppjeit kipasszírozó kutyogtató fitymacsattogást ne is említsem.

Betámadós 

Szarsz a budin, erre beül melléd valaki. Egy Volán-busz-légfék-imitáló fingás után elkezdi szaggatni a nokedlit. A nyálkás iszappakolás közben olyan szinten leszarja, hogy ott vagy, hogy forog a gyomrod, ezért inkább lelépsz, mielőtt elokádod magad.

2 tűz között 

Ez az az izzasztó szituáció, mikor egy középső fülkében ülsz, és betámadnak két oldalról. Nagyon kellemes érzés sztereóban hallgatni, ahogy jóízűen rotyogtatnak melletted a kollegáid. Ilyenkor érdemes elvágni a kábelt, és kimenekülni.

2 tűz között Spice 

Az előző helyzet annyival megfűszerezve, hogy valamelyik kollega penetráns testszaga áthatja a tripla szarszagot. Tűzjelző betörése kötelező.

Meeting bomba 

A meeting bomba már a meeting előtti percben elkezd ketyegni, de már késő, nincs időd elmenni budira, mert ott KELL lenned. Ez a máskor jóleső szarásinger ahhoz hasonlatos, amit egy 3 fogásos kiváló ebéd után elfogyasztott kávé és/vagy cigi indukál. Akkor a legdurvább, mikor 1-2-3 órás szünet nélküli meetingen vagy. Végig arra koncentrálsz, hogy el ne fingod magad a vállalatvezetőség előtt. A meeting végeztével átalakulsz Betámadó Turbófosó Vaddisznóvá.

A permetező – Low level 

Már neve is mutatja, hogy legalább 3 piszoár távolság kötelező, ami egy munkahelyi WC-ben ritkán lehetséges, ezért nem igazán kedvelt személyek. Szerintük tök jó móka 10 bár nyomással kipréselt húggyal a szagtalanító drazséval a piszoárban ”húgyhokizni”.

A permetező – High level 

Ők nem kispályások. Nem a pipikét nyomják teljes erőből, hanem a nugátos csokit, porlasztott formában. A csészén elhelyezett fosszeplők száma 200-300 között mozog, melyekből akár a tejút összes csillagképét ki lehetne rajzolni.

A harcos 

Egymásnak feszülő több száz kilós szumo birkózók nem nyögnek, fújtatnak úgy, mint a harcos. Az első csobbanás után sem enyhül a nyomás, folytatódik a küzdelem, a budin eltöltött idő negyed és félóra között mozog. Feltehetőleg tőlük erednek a ”nagybarna indián” és hasonszőrű bélsárbecenevek. Hang alapján a diagnózis: öklömnyi aranyér állhat a kaksi útjában. Ide Mr. Muscle is kevés lenne, hogy a kifolyó legyen átfolyó. Sokan biztatják is őket ilyenkor a „te fogsz győzni”, „ne hagyd magad”, „ne befele, kifele nyomd”, és hasonló mondatokkal.

A gyorsgyalogló 

Ezt a típust fura járásukról lehet felismerni, mint akik az olimpiára készülnek gyorsgyaloglás versenyszámban. Eléggé kényes szituációban vannak szerencsétlenek, ugyanis hátvágányukon tolat a pótkocsis kakamion, és bizony már a pótkocsi ki is lóg.

Az M4-es metró irigykedhet, mert itt bizony már fény éri a fúrópajzsot.

A fingóművész 

A fingóművészek hihetetlen hangokra képesek. A leggyakoribb a „fúrják a panelban a szomszéd falat”, de gyakori a „2 sarokkal arrébb elsüvítő babetta” hangeffekt is.

A lányok
A lányok nem szarnak.

A magányos

A magányos rendszerint épp a legnyugodtabb szarásod közben zavar meg, mikor egyedül vagy az egész budiban. Őt nem zavarja, hány üres fülke van a helyiségben, rögtön bevágódik a melletted lévőbe. Feltehetőleg így próbál társaságot keresni, bár a társalgás eléggé kizárt ebben a szituációban, feltéve, ha nem eleve barátok vagytok, akik ráadásul részegek is.

Navaronne ágyúja

Navaronne ágyúja a cég igazi büszkesége. Ő csak egyet lő. Ő nyomja ki ”A FINGOT”. Csak egyet, de az megismételhetetlen. Igazi öblös, hangos, tiszta, mélyről jövő, hangja a hajókürtéhez hasonlatos. Ha a mellette lévő fülkében vagy, berezonál alattad az ülőke. Hasonlót produkálni csak kádban, meleg víztől elernyedt ánusszal, jó akusztikájú fürdőszobában lehet.

A pörgősek

A pörgősek jól tudnak koncentrálni egyszerre több dologra is. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően hugyoznak, finganak, böfögnek és beszélgetnek veled egyszerre. Bár felettébb gusztustalan, de ugyanakkor figyelemreméltó is.

A menekülő ember

Stephen King karakterével ellentétben eme emberek nem épp az erkölcs élharcosai. Oda finganak a helyükre, majd elmenekülnek a helyszínről. Egy felelőtlenül elfogyasztott karfiolleves, kelkáposzta-főzelék, esetleg csalántea bárkit menekülő emberré tehet.

A múmia

A múmiák azok a parasztok, akik csakis 3 méter WC papír hátrahagyásával képesek szarni. Egy elmélet szerint kiskorukban nem tanították meg őket, hogy töröljék ki a seggüket, így a farszalvétából sok a selejt.

A bérgyilkos

A bérgyilkossal nagyon ritkán találkozik az ember, de van aki már látta. Csak abban az esetben lehet őket felfedezni, ha üres fülkére vadászván bekukkantasz az ajtó alá. Feltehetőleg ők épp végeztek, de nem akarnak kijönni, hogy más is lássa „Igen, itt én szartam”. Szégyenlősek. Csak úgy ott állnak a budifülkében, és várnak. Gyerekkori frusztráció adott.

A torokgyíkos

A torokgyíkos csak úgy tud kakálni, ha minden kakszibarack kinyomása előtt köhint egyet. Ennek oka a tudósok előtt máig ismeretlen. Pszichológusok arra gyanakszanak, hogy az ilyen kollegák olyannyira szemérmesek, hogy egy kurta köhintéssel igyekszenek palástolni a fő tevékenységet, amit éppen végeznek.

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. április 17. szerda, 07:36





anubisz

státusz anubisz

BMWfanatic

Elismertség: 9% (412 pont) | Hozzászólások: 4245

Elküldve: 2013. április 12. péntek, 22:21


Látom nem csak én fedeztem fel az összefüggéseket. Más sem eszi a műszaki problémát.


Sokkoló baleset a garázsbeállón

Talán ez a legijesztőbb esemény, ami történhet egy átlagos kertváros garázsbeállójában. A Toyota női vezetője óvatosan készült a beálláshoz, mikor az autó egy pillanat alatt teljes gázzal rongyolt a zárt ajtónak.

Ilyet már láttunk, de hogy utána nagy lendülettel megismétlődjön ugyanez, majd végül hátramenetben a padkának ütközve érjen véget az ámokfutás, az még nekünk is újdonságszámba megy.

A videó leírásában egyértelműen a Toyotáknál előforduló, beragadt gázpedált hibáztatják, de a felvételt alaposan megnézve nem tűnik biztosnak a műszaki hiba. Elég csak azt az apróságot szemügyre venni, hogy az autót az első ütközés után sikerült hátramenetbe kapcsolni, de az ürest, vagy ne adj isten a parkolóállást már nem sikerült megtalálni.

Nagy valószínűséggel sikerült összekeverni a pedálokat, amit az első sokk okozta pánik még tovább fokozott. Nektek mi a véleményetek?

http://www.vezess.hu/vezetunk/...ban/43233/

anubisz

státusz anubisz

BMWfanatic

Elismertség: 9% (412 pont) | Hozzászólások: 4245

Elküldve: 2013. április 11. csütörtök, 23:39


itt is az elektronika szart be
https://www.youtube.com/watch?...FWUjJF1ai0



meg azoknál is mind, akik kirakatokba hajtanak bele, meg üzletekbe, éttermekbe, a kirakaton keresztül, mondjuk magyarázat mindig volt. Jaj beragadt a fék, a gáz, a szönyeg oda csúszott stb...aki a busszal a vonat elé hajtott az utasokkal, az is azt mondta, a teliholdat nézte, a fehér villogónak, azt hitte fehér a fénysorompó, mert pont arra volt a telihold. Meg a Főrendőr, mikor piásan atomra tört vagy 5 autót,aztán lelépett, azt mondta, le akarják járatnia bűnözők, valami hasonmás csinálta az egészet
Ha te ilyet mondanál egy kihallgatáson, azonnal széttörtek volna rajtad vagy 2 széket.
Nem én raboltam bankot, a hasonmásom volt

anubisz

státusz anubisz

BMWfanatic

Elismertség: 9% (412 pont) | Hozzászólások: 4245

Elküldve: 2013. április 11. csütörtök, 23:25


YELLOW írta:
anubisz írta: A leírás alapján három lány ült az autóban, szóval nem mi pocskondiázunk a női vezetőkről alkotott sztereotípiákban. A lányok annyira sikeresen értek haza, hogy kétszer is belehajtottak a házba.


YouTube videó



én azt hallottam, hogy valami műszaki hiba, ami miatt volt is visszahívás a típusból... persze nem a lányok védelmébe mondom...


hát lehet, de olyat még sosem hallottam, hogy előre menet 2x se működik a fék, hátramenet meg igen, sőt magától piruettezik a kocsi.Persze ma már rengeteg az elektronika a kocsiba, így ha elbaszunk valamit, vagy spontám atom hülyék vagyunk, csak azt mondjuk beszart az elektronika, sosem derül ki, hogy igaz, vagy nem. Kideríteni szinte lehetetlen, ha nem történt meg ugyan ez, vagy másik 20 kocsival.
Ez olyan mint a fájdalom, jaj doktor úr nagyon fáj, de hogy tényleg fáj, vagy nem, azt sosem lehet megtudni. Tolatásba kapcsol egy kocsi magától, és újra belemegy a garázsba, na ne, sőt magától alászedi a kormányt rükvercbe, hogy piruettezzen egyet.

bbali81

státusz bbali81

Megrögzött BMW-s

Elismertség: 5% (21 pont) | Hozzászólások: 355

Elküldve: 2013. április 11. csütörtök, 14:36


[quote="anubisz"]A leírás alapján három lány ült az autóban, szóval nem mi pocskondiázunk a női vezetőkről alkotott sztereotípiákban. A lányok annyira sikeresen értek haza, hogy kétszer is belehajtottak a házba.





YouTube videó


ez nagyon durva anyagi kár jelentős...





YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. április 11. csütörtök, 12:44


anubisz írta: A leírás alapján három lány ült az autóban, szóval nem mi pocskondiázunk a női vezetőkről alkotott sztereotípiákban. A lányok annyira sikeresen értek haza, hogy kétszer is belehajtottak a házba.


YouTube videó



én azt hallottam, hogy valami műszaki hiba, ami miatt volt is visszahívás a típusból... persze nem a lányok védelmébe mondom...

anubisz

státusz anubisz

BMWfanatic

Elismertség: 9% (412 pont) | Hozzászólások: 4245

Elküldve: 2013. április 11. csütörtök, 12:36


A leírás alapján három lány ült az autóban, szóval nem mi pocskondiázunk a női vezetőkről alkotott sztereotípiákban. A lányok annyira sikeresen értek haza, hogy kétszer is belehajtottak a házba.





YouTube videó

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. április 10. szerda, 11:10

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2013. április 06. szombat, 14:19