Szerviz értékelések » Szerviz lista » bimmer.hu

A végén kiderült hogy ez "szerviz"...



bimmer.hu

Cím:
Budapest, XI. ker, Beregszász u. 77
Telefon:
20 / 946 - 1955
Web:
bimmer.hu

Értékelés átlaga

1.57

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést baleez 2013-06-22 00:04-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Szerviz? Az utca... Én nem úgy mentem oda hogy ez egy szerviz. Csak egy bluetooth egységet szerettem volna.


Hozzáállás

Nem kérdezett semmit, megpróbálta bekötni a modult, de nem működött. Szoftveresen is megpróbálta - nem kértem - de így is csak addig jutott hogy egy pillanatra csatlakozott a telefon- aztán el is dobta. A bluetooth egységért mentem, mivel ez nem működött - mindegy hogy miért, nem éreztem úgy hogy ezért nekem fizetnem kellene - minthogy előre nem is mondta hogy ő mint "szerviz" viszonyul hozzám. A végén mégis el akart kérni 3000 forintot. Miért? "Mert ez egy információ!" Hogy nem működik, nem is fog, és ő egy órát ezzel foglalkozott. De miért nem az elején mondta hogy ez egy óradíjas történet lesz? Amiért én odamentem az maga a modul volt, nem diagnosztika.


Hozzáértés

Nem sikerült megoldani a problémát, nem működik a bluetooth, de ettől még érthet hozzá.


Ár

Mivel nem olyan volt a szituáció hogy itt egy óradíjas szervizelés fog történni, nem éreztem méltányosnak hogy fizessek érte. Az már más kérdés hogy ezt én sem kezeltem jól és ott helyben kellett volna kicsapni a balhét... ez a saját hülyeségem.


Bejelentkezés

Nem értettem hogy miért nem tud egy címet mondani ahova el kell menni, helyette elmentem x helyre és odajött hogy kövessem...



Komment írása



anubisz Elküldve: 2013-09-26 06:42

( helyette elmentem x helyre és odajött hogy kövessem ) azt hittem nincs már új a nap alatt szerviz témába, de hihetetlen mennyi vadbarom van ebben az Országban.

Bombolo Elküldve: 2014-01-12 12:11

az utcán, "gyere kövess" felkiáltás után te engeded, hogy gépre tegye az autódat egy életeben először látott figura úgy, hogy nem szervizbe vezetnek, sehol egy tábla, óradíjra való felhívás??? Micsoda felelőtlenség!
Vagy netalán meggyőző volt az előzetes egyeztetés és úgy gondoltad jó kezekben van az autód, de utólag már nem szeretnél érte fizetni, amikor közel 1 órát foglalkoztak veled és kiderült, hogy a telefonod nem tud kommunikálni a Bluetooth moduloddal, mert a Bluetooth stack inkompatibilis a telefonban és az autóban? Mire számítottál?
Egy 10.000 Ft-os alkatrészért mész, de nem fizetsz, azzal a kifogással, hogy nincs nálad 3.000 Ft??? Majd megígéred, hogy másnap odaadod egy közös ismerősnek???
Majd itt a szakértelem hiányára hivatkozol úgy, hogy sikerült párosító üzemmódba kapcsolni a BT-t eject box nélkül is, párosítani a telefont, amely utána lecsatlakozott a rendszerről, a fent említett összeférhetetlenség miatt. Ezt állapította volna meg 15.000 Ft-os óradíjért a Niederlassung München is, csak ott nincs kifogás, nincs kilépőkártya az összeg befizetése nélkül.
Összefoglalva, jó az utcai/magánszerviz szerviz, csak ne kelljen érte fizetni, kifogást úgyis mindig találni. De ne vállaljuk a konfliktust szemtől szemben, mondjuk azt, hogy beadjuk a pénzt holnap. És mindezeken felül minősítsük le a fórumon az egész tevékenységet, úgyis beáll a vagdalkozó rugdosódók közé pár topictárs. Remélem kevés követő akad. Köszönöm a szót!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » bimmer.hu