Szerviz értékelések » Szerviz lista » Jenei Péter

Szakembert keresel, akkor ide! (csak legyen időd)



Jenei Péter

Cím:
Szeged, Dorozsmai út 32.
Telefon:
20/954-5480
Web:
-

Értékelés átlaga

4.42

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést davech 2013-10-29 15:00-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Annyira nem néztem szét, de volt egy kis káosz.


Hozzáállás

Nagyon segítőkész, nem éreztem azt hogy zavarnám a kérdéseimmel. Teljesen korrekt volt.


Hozzáértés

Érti a dolgát, szaktudásban nincs hiány! Rögtön megkaptam a választ a kérdéseimre! Mivel kifejezetten csak bmw-vel foglalkozik, nemhiszem hogy lett volna olyan kérdés amire nem tudta volna a választ.


Ár

Előzetesen megbeszéltük hogy mennyibe fog ez kerülni (pontos összegekkel) hogy az a baj akkor annyi, ha más a baj akkor annyi. Végül olcsóbb lett mint amit megbeszéltük, próbálta ő is kihozni olcsóbban, ami nagyon pozitív volt. Nagyon jó áron dolgozik, semmi lehúzás!


Bejelentkezés

Személyesen megbeszéltük mi a teendő majd telefonon egyeztettünk időpontot és egy hétre rá kaptam is. Elvittem az autót, mondta hogy másnapra kész is lesz. (Csodálkoztam, hogy hmm milyen gyorsan megvan, hisz volt mit tenni) Valójában 3 napra rá lett kész mint amit beszéltünk, amitől idegbajt kaptam. Nemszeretem az ilyet, vagy mondja hogy kb mikorra lesz meg, vagy ne ígérje azt hogy holnap, holnap, holnap... Nem vagyok egy "azonnal legyen kész" típus, de nem szeretem ha hitegetnek. De mentségére szolgált, hogy elnézést kért a csúszásért..



Komment írása



YELLOW Elküldve: 2013-10-29 15:06

szerintem a bejelentkezést nem kellett volna ennyire lehúzni. nyílván pontos időt senki nem fog mondani, meg lehet közben bármi szopató tényező, amiért mondjuk nem is számolt fel plussz lóvét, de megoldotta. aki szerel bármit is az tudja. nyílván jöttek be sűrgősebb ügyfelek, nagyobb benyomással. kis apró problémákkal, ami kicsit levitte az időt, vagy épp neked alkatrészt kellett rendelni. az tény, hogy felhívhatott volna, hogy kb ennyit csúszik, de szerintem 3-as osztályzást ért volna azééé

tuti Elküldve: 2015-06-24 08:16

Sziasztok! Sajnos tegnap nagyot csalódtam a Jenei Petiben! Soha nem voltam még nála, de elolvastam a róla szoló pozitív bejegyzéseket gondoltam akkor nem lehet semmi gond hátradőlhetek nyugodtan. Hidjétek el nem írnék be ha nem csalódtam volna ekkorát. Egy 30.000Ft-os kárt okozott nekem amelyre tanúm is van, egyszerű vízhűtőt kellett kicserélnie az atómon. A zsír új vízhűtő felső csonkját elrepesztették, mikor udvariasan visszamentem az autóval elhúzodtak, ki sem jött megnézni hogy, hol van a repedés, a vízfolyás, gondolom mivel tudta ő, mert ők hibáztak. Annyit mondott, hogy tegyem le a kulcsot az asztalra majd este kiveszik, én otthon írjam le egy A4-es papírra hogy a hűtő gyári hibás, azzal meg a hűtővel majd menjek vissza ahol vettem majd ezeket felküldik pestre, és majd ki tudja mikor válaszolnak, hogy mi is történhetett a hűtőmmel, stb,stb, tudjátok. Két napot volt nála az autóm és még jobban folyik a víz mint előtte. Úgy gondolom ha hibázott nem baj mással is előfordul, de legalább akkor nem szívatom szerencsétlent, hanem minél előbb kiszerelem a hűtőt, hogy legalább eltudtam volna vinni megheggesztetni és szépen visszaszerelték volna, hogy mehessek én is a dolgomra. De ő bele akart merítetni egy szinte végeláthatalan kálváriába, egy egyszerű hűtőcserével. Hidjétek el nagyon sajnálom, hogy ezeket kellett leírnom, de sajnos ez az igazság és még azota is küzdök a hibával ami miatt 30.000ft-om a kukában.

tuti Elküldve: 2015-07-13 20:37

Sziasztok! Szeretnék nyílvánosan is bocsánatot kérni a Jenei Petitől a múltkori beírásom miatt,amiben rossz fényben tüntettem őt itt fel nektek.Azóta eltelt egy kis idő és átgondoltam az egészet ami történt a múltkori vízhűtő szerelésénél.Sajnos nagyon felhúztam magamat,hogy az új vízhűtöm elrepedtt kiderült, hogy anyaghibás volt az új hűtő. Én meg szegény Petit hibáztattam. Dühös voltam és elkeseredett és bűnbakot kerestem. Tévesen! A mai napon személyesen is bocsánatot kértem a Jenei Petitől, nagyon megértő volt és még segített is a vízhűtőm garanciális visszavételében is. Kevés az ilyen jó ember és szakember. Nagyon sajnálom a történteket Peti és köszönöm szépen a segítségedet.

szagabesz Elküldve: 2017-11-29 10:13

Sziasztok!

Tudja esetleg valaki, hogy működik-e még Jenei Péter szervíze Szegeden?

Üdv,
Gábor

retekgabor Elküldve: 2018-01-08 10:40

@szagabesz
Kérdezz rá facebook-on https://www.facebook.com/groups/356437647759562/ ebben a csoportban. Biztos van aki tudja, és hogy hol lehet megtalálni! Üdv!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Jenei Péter