Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.

100.000 km óta tartjak eletben a gépemet



NT Auto Kft.

Cím:
Budakalász, József Attila u. 75.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést smokie 2017-10-25 22:16-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Van mindenuk, ami kell. Gyari alkatreszt par ora alatt intezik. Van hivatalos (nem feltört, lopott vacak) gyari szoftveruk minden BMW tipushoz, online kapcsolat a BMW szervereivel. Gyari elektronikus szervizkonyvet is vezethetnek, mivel a BMW-vel szerzodott hivatalos BMW szakszerviz. A BMW magyarorszagi emberei ellenorzik, hogy legyen minden szukseges celszerszamuk (egyszer eppen ott voltam olajcseren, mikor kinnt volt naluk a BMW embere. Tudtam par szot valtani vele cigizes kozben, a BMW-s pasi meselte el a dolgot. Csak azert 4-es, mert keves a szerelojuk... Sajna fogynak a jo szakik kishazankban. A gyari szoftver elonyeirol csak egy apro tortenet: behalt a ZF valtom mechatronikaja (Wallis Pest-nel kb. 1 milla a csere). Nagytarcsai ZF-nel megrendeltem 420k-ert, fel is raktak+olajcsere, de ok nem tudjak felprogramozni az autohoz, mert nincs BMW szoftveruk. Anelkul meg se mozdul az auto, treler kell, hogy bevidd egy szakszervizbe. Szoltam az NT-Autos sracoknak, hogy ki kellene ugrani Nagytarcsara felprogramozni a mechatronikat. Idopontot osszehangoltuk, az NT-autos villanyasz idoben megerkezett Nagytarcsara, szoftvert raereszt, 30 perc es tesztelve kesz az auto. Azota mentem 40000-et, hiba nelkul. Ja, es kb. fél millat sporoltam :D


Hozzáállás

Maximalisan kedvesek es segitokeszek.


Hozzáértés

Ertik a BMW-k lelket, megvan a tapasztalatuk is. Nem csak fulre dolgoznak, profi a diagnosztikai szoftveruk. Ertik es jol ertelmezik a hibakod-kombinaciokat. Ha nem tudjak, hogy mi a gond, akkor nem szineszkednek, nem jatszak a nagymeno szakit, hanem megmondjak, hogy bizonytalanok. Bar a profi szoftver mellett nehez mellélöni.


Ár

Realis aron dolgoznak. Nem fognak lehuzni, bar miota hivatalos BMW szakszerviz lettek, csak BMW altal jovahagyott cuccot tehetnek be az autoba, ezert kicsit dragabbak lettek. De messze nem Wallis!!!


Bejelentkezés

Regi kuncsaftjuk vagyok, ugyhogy egy telo eleg. Altalaban még aznap, legfelejebb masnap megnézik, hibakodot olvasnak, es ha nagyobb a melo, akkor idopont egyeztetes. Nem szokott belathatatlan lenni.



Komment írása



YELLOW Elküldve: 2017-10-25 23:18

"Regi kuncsaftjuk vagyok, ugyhogy egy telo eleg." - és gyakori is? akkor jó hogy készen állnak hisz bevétel.
ezt persze nem az NT ellen mondom, csak tudok ilyenről, akik odáig vannak egy szervizért, vagy szerelő emberért, mert rögtön ugranak neki, bármi baja van. az már más kérdés, hogy esetleg a bajokat ők idézik elő, meg lehúzzák a laikust.
ismétlem nem az NT-ről írtam ezt, csak ez jutott eszembe a mondatodról.


Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.