Szerviz értékelések » Szerviz lista » Hantos Ricsi

A mi Rhantosunk... :)



Hantos Ricsi

Cím:
Budapest, Nagytétényi út 48.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Robinson 2010-10-13 23:39-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Most mit mondjak, nem teheti meg, hogy ne legyen meg mindene ami a szervizeléshez kell, de ezt nagyon sokan tudjuk :)


Hozzáállás

Talán kicsit "fáradtnak" tűnik néha, de mindig készséges. Elfelejt dolgokat, de ezt is tudjuk. Megoldás: Rá kell szólni többször is :D


Hozzáértés

Van olyan, aki szerint nem ért hozzá? :)


Ár

90%-ban a legjobb árat mondja a melókra. Ezért IS járunk hozzá :)


Bejelentkezés

Na, ez kicsit nehézkes, szintén többször rá kell szólni, és sokszor sajnos csak igen soká tud fogadni, de ez nyilván azért van, mert nem unatkozik. Van munkája az biztos :)



Komment írása



K_Gergo Elküldve: 2011-05-31 22:11

először egy márkaszervizben dolgozó csóka magánpraxisába vittem a kis drágám vétel után, az alkatrészeket MAttilától rendeltem - emberünk jó híre és referenciái ellenére lassú és drága volt, és csinált hülyeséget (pl nem cserélt tömítést), az alkatrészek között meg volt gagyi, persze olcsón, de azér' na.
aztán úgy hozta a sors, hogy Hantos Ricsinél kötöttem ki - E46-ban igencsak otthon van a fiatalember, azóta oda járok. amit kiszed megtartja, megmutatja miért kellett kicserélni; ha meló közben valamit talál, ami csereérett, először szól, utánra rendel; feleslegesen nem vetet alkatrészt, inkább megmondja, hogy nem tudja pontosan mi lehet a ludas, de van terve, és ki is deríti, csak idő kérdése. na ez a gyenge pont... iszonyat lassú tud lenni a lelkem, én kölcsönautót szoktam szerezni, ha valamit csináltatni akarok (bár többnyire egyszerre több mindent). ha türelmetlen fajta vagy, inkább add le nála, hétvégére ritkán van nála időpont, és egy melót képes szükséges idő háromszorosára húzni - mert alapos, ami megcsinál, az meg van csinálva.
nem véletlenül járok pestre inkább, mint fussak még pár kört a közelben. korrekt srác, csak egyszer csúszott ki a megbeszélt határidőből extra meló miatt, a munkadíj egyáltalán nem vészes, a hozzáértés/tapasztalat kivételes, tud igen jó (bár elég drága) fényezőt, összességében csak ajánlani tudom.

Robinson Elküldve: 2011-05-31 22:49

és miért nem inkább értékelést készítesz?

K_Gergo Elküldve: 2011-06-01 22:04

Robinson Elküldve: 2011-06-01 22:36

Király vagy


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Hantos Ricsi