Szerviz értékelések » Szerviz lista » Muha Attila

Nem volt alapos



Muha Attila

Cím:
Budapest, Budapest, 18. Máramarossziget utca 45
Telefon:
06305332507
Web:
http://muha.hu/

Értékelés átlaga

2.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést PTamas7894 2020-06-25 11:29-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Egybeállós "garázs" műhely, szerelőaknával.


Hozzáállás

Kezdjük azzal, hogy nincsen hatalmas technikai tudásom, ha valami gond van a kocsival, akkor nem úgy megyek a szerelőhöz, hogy tudom pontosan mit kell cserélni. Csepegett a víz és az olaj is szivárgott a kocsiból. Az olajat lerendezte annyival, hogy azt a kocsi megeszi, majd ha motorgenerál lesz (erről beszélgettünk korábban) akkor megjavítja. Lecserélte az olajat, majd rá egy hétre észleltem, hogy most már rendes tócsát hagy maga alatt az autó. Elvittem másik szerelőhöz, kiderült, az olajszint jeladónál ömlött az olaj(és még vagy 2 helyen)... Olaj újra leenged...Kérdem én, miért nem javította meg? Amikor vittem az autót, elmondtam, hogy amit kell azt nyugodtan cserélje. A hűtőradiátort kicserélte, de a vízfolyás sem szűnt meg, persze hogy nem, később kiderült, az egyik vizcső a hibás a motor mögött...jó nagy macera kiszedni, gondolom ehez nem volt kedve, vagy ideje, nem tudom. Úgy gondolom, nem nézte át jól az autót, csak amit egyből látott azt javította.


Hozzáértés

Elektronikával nem foglalkozik, sem karosszériával, nem tudtam felmérni jobban a hozzáértését


Ár

Minőségi alkatrészekkel dolgozik, az ár szerintem nem rossz, de azért inkább drágának mondanám..a teljes Bárdi árra tesz még egy keveset, viszont a munkadíj kb 5-6 ezer/óra.


Bejelentkezés

1 héten belül fogadott, reggel 8-ra vittem a kocsit, délután 1 kor már hívott, hogy készen van. Ha gyorsan kell valami, akkor nem rossz.



Komment írása



YELLOW Elküldve: 2020-06-25 14:15

Mondjuk ez durva, hogy a Bárdi árra még tesz, miközben vagy 48% kedvezménnyel veszi meg alsó hangon. Cserébe nem drága az óradíj. de azt megfogja az alkatrészen és ez itt a lényeg. Ha viszel alkatrészt, akkor meg dupla áron dolgozna, vagy el sem vállalná.
Az itt a baj, mint a legtöbb régi szerelővel, hogy a kínlódós munkát már senki nem akarja elvégezni. Félórás, órás munkákat vállalnak.
Semmi meglepő nincs ezen számomra, rokon szerelő is ugyanez. belefáradtak már a nagy melóba, úgysem akarják megfizetni őket. Meg is értem, meg nem is.

Bitu79 Elküldve: 2020-08-11 17:55

Hát nekem elment a kedvem tőle...Ha nem akar dolgozni akkor minek csinálja? 2 felesleges dolgot is csinált,fasza gyerek...


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Muha Attila