Szerviz értékelések » Szerviz lista » Nagy Miklós - bmw320d4

Béláim, toljuk közelebb Nyíregyházát!



Nagy Miklós - bmw320d4

Cím:
Nyíregyháza, Debreceni út - Volt mazda szerviz
Telefon:
http://www.bmwfanatics.hu/tagok/bmw320d4.html
Web:
http://www.bmwfanatics.hu/tagok/bmw320d4.html

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést kempelen 2012-08-08 19:03-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Akkor kezdjük... Ha már egyszer itt értékelni kell, akkor megpróbálom komolyra fordítani a szót. Talán az autóvásárlásom után egy évvel ismertem meg a navigációval kapcsolatban. Nem ment az alvázszám felkódolása. Írtam neki egy privát üzenetet és bepróbálkoztam nála. Így kezdődött... Személyesen volt szerencsém megismerni Székesfehérváron és minden szükséges felszerelés nála volt, hogy autóvillamossági és diagnosztikai szempontból hozzáférjen az autóhoz. Innét már egyenes út vezetett ahhoz, hogy keresztanyámhoz képest profi, de hozzá képest alapvető diagnosztikai ismeretekkel rendelkezzem a bmw-k terén. Sok sok nyavajámmal fordultam hozzá, mígnem oda jutottam, hogy szerettem volna felkódoltatni az SA896A Daytime Running Light funkciót. Személyesen jelentem meg nála és amennyire egy hozzám hasonló meg tudja ítélni rendesen fel van szerelkezve a kétállásos szervizében. Egyik rész a villamossági oldal, a másik egy emelővel rendelkező "autószerelő" állás. A csápos oldalra nem volt szükségem, de minden lehető autóvillamossági szerszám, műszer megtalálható amire szüksége van. A falon lévő oklevél tanúsága szerint nem ma kezdte a szakmát ez látszik is a műhely felszereltségén. A kis bevezető és a felszereltségről szóló fejezetet be is fejezem azzal, hogy a holdra még nem tud leszállni, de a bmw-be tutira bele tud piszkálni.


Hozzáállás

A székesfehérvári, valamint a telefonos és emailes hozzáállása is korrekt volt, de bővebben inkább a személyes szervizben történt látogatásról írnék pár sort. Odamentem a fent már említett nyavalyámmal. Látszólag egyszerű lett volna a dolog, de aztán a kínaiak is beleszóltak a dologba. Megtehette volna hogy bent hagyja a led-es nappali menetfényhez készített kínai csodaellenállást, amit a led-es izzóhoz kaptam, de addig agyalt míg ki nem találta, hogyan lehet kiiktatni az ellenállatot és a lámpamodult úgy beállítani, hogy ne legyen erre a felforrósodó vacakra szükség a motortérben. Ha jól tudom ezt hívják az elhivatottság, és maximális hozzáállás keverékének. Folytatás a "hozzáértés" címszó alatt...


Hozzáértés

...nem adták könnyen a dolgot. De nem adta fel. Ha jól emlékszem azt mondta, hogy még nem csinált ilyet vagy talán egyszer. Ahhoz képest szépen eltalálta hogyan kell úgy programozni a lámpamodult, hogy a fénykürt kívülre kerüljön ha be van kapcsolva a fényszóró és belül maradjon, ha nem nyúltam a kapcsolóhoz. Szó mi szó rakosgatta a funkciókat a külső és a belső foncsor között jobbra, balra pont úgy hogy minden lehetséges alkalomkor a megfelelő helyen világítson az izzó. Aki érti ezt biztosan tudja mi fán terem, de abban biztos vagyok, hogy a tudását nem a wikipédián szerezte netezés közben.


Ár

Most ide mit írjak? Őszintén? Zsebbe nyúlni a benzinkúton kellett a távolság miatt. Eddig tőlem nem kért pénz soha semmire. Talán mert kihívásnak értékelte a problémámat. Ha a későbbiekben ez változik, az sem baj, hiszen megdolgozik érte maximálisan. Nem írom le, hogy biztos jók az árai, de azt sem hogy drága, mert joggal mondaná, hogy kössem fel magam, hiszen soha nem kért tőlem egy petákot sem. Szóval arra kérek mindenkit, érdeklődjön nála az árak felől.


Bejelentkezés

Egyáltalán nem volt nehéz időpontot egyeztetni. A távolság miatt úgyis egy nap szabis mutatvány a dolog, így arra a napra amit mondott kivettem egy napot és volt időm odaérni. Viszont általában sokáig dolgozik, ezért aki be szeretne jelentkezni, a délutáni órákban tegye.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Nagy Miklós - bmw320d4