Levimester fórum hozzászólásai
« előző12következő »

Levimester Elküldve: 2014-10-02 18:54 Ajtó

Pitykoo írta: Hali!
Mivel lehet a baj, vagy mit kell ilyenkor cserélnem vagy állítanom?!
Ha nagy kátyút fogok a kocsival vagy nagyon rázós úton megyek akkor a vezetőoldali ajtó úgy zörög mint ha 2 fémet összecsapnék! Ha esőbe megyek vele akkor megy hallom ahogy nyikorog a gumi egymáson ahogy mozog az ajtó!
Valaki valami ötlet?!


Az ajtógumi nyikorgásra próbáld meg a glicerin olajat vagy BMW gumiápolót, ha ezek nem működnek akkor gumi kédert cserélni esetleg, a fémes hang meg ablakemelő szerkezetnél lehet valami, de ha működik akkor érdekesebb a dolog.

Levimester Elküldve: 2014-10-01 11:40 kormánymû

Pitykoo írta: Hali!
A kormányműről valahol lehet találni robbantott ábrát?!
Köszi!


Helló! Itt néz szét:
http://realoem.com/bmw/partgrp...&fg=20

Levimester Elküldve: 2014-09-28 21:27 gumis tapasztalatok

kzste írta: Sziasztok!

Van egy pár 5 mm-es használt téli gumim és egy pár zsír új. Kérdésem pedig az hogy melyiket melyik tengelyre ajánlott tenni? Hajtottra vagy kormányzottra menjen az új?


Hátulra ajánlott az újabb gumma.

Levimester Elküldve: 2014-09-17 22:35 Kilincs

Sziasztok!
Színre fújt kilincseket jobbkormányos autóból, az első kettőt (kulcsnyílás miatt) át lehet tenni bármilyen átalakítás nélkül?
Akitől rendelném, azt mondta nem gond " elvileg".
Köszönöm.

Levimester Elküldve: 2014-09-10 20:20 Autóvásárlás

krissz írta:
Weiland írta: Sziasztok!

Használt autó vásárlása előtt állok és képbe került nálam a bajor márka is.
A büdzsé végett az E46 tűnik elérhetőnek (7-8000 EUR), külföldi behozatallal, benzines 325i/330i, az automata váltón is gondolkodom. Nézegettem a hsz.-eket itt az oldalon, de azért vannak még bennem kérdések...
Abban kérném a segítségeteket, hogy nagy átlagban mennyire tervezhető ennek a típusnak a karbantartása, mennyire jellemzőek az ad-hoc problémák? Óriás büdzsé kell hozzá, vagy csak egy Shrek-nyi?
Az autó napi használatra kell (megbízhatóság), de éves kb. 15-20.000km-re csak.
Mi igaz az E46 hátsó futóművének "repedéséről"?
Az automaták mennyire vesznek el a teljesítményből/nyomatékból?
325i, vagy 330i?

Válaszaitokat előre is köszi,

Üdv.,
Zoli


Mindenképp ajánlom a típust, ebben az árkategóriában már lehet igen csinos darabokat találni. Kb. ugyanannyit benyakal a 25 és a 30, a válasz szerintem egyértelmű. Automatával magasabb fogyasztásra számíts, meg lomhább viselkedésre. Alkatrészárak nem vészesek általában, hemzseg a bontó a behozott angol autóktól.. Sok sikert!



Szia! A hathengeresek (főleg benzin) nagyon tartósak, ebben az árban a jobbakból választhatsz, a hátsó futómű bekötési pontjánál lévő repedés-kiszakadást, 2001. 03-tól már gyárilag javították,(facelift-tel) téged nem fog érinteni, a nagyobb kiadás jellemzően a dízelekkel fenyegethet, 2000 cm3 fölött szinte ugyanannyit esznek a benzinesek.

Levimester Elküldve: 2014-09-01 15:35 Beázás!!!

scherier írta: Sziasztok!

Utolsó kétségbeesésemben írom ezt az üzenetet. 2004 E46 első utasoldali kesztyűtartó alatti részen beázik. A problémám az, hogy sehogy nem tudom kitalálni, hol folyik be a víz.


Ezen a durván 7x12cm-es részen vizes minden nagyobb eső után, ha áll az autó ha megy mindig. Az ember gondolná, hogy a víz fentről esik lefelé, nos a kesztyűtartó alja teljesen száraz. Oldalról folyna be, a küszöb is teljesen száraz. Végig néztem az összes tömítést az ajtón, a szélvédő körül, a motorháztérben. Nem látszik legalább is szemmel hogy valami gond lenne. Ha valahonnan máshonnan folyna ide a kárpitozás akkor máshol is vizes lenne. Bármilyen tanácsot szívesen látok.
Köszönöm!


Szia! Ha visszaolvasol írnak pár megoldást erre a problémára, de legtöbbször az ajtókárpit mögötti szürke szigetelő anyagot engedi el a ragasztó..
« előző12következő »