ToMiRRo fórum hozzászólásai

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-10 20:05 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

YELLOW írta: jah azt hittem a LED-es... de attól jöhet a kép... visszalejzés van a mûszarfalon (hibajelzés)?

ToMiRRo írta:
YELLOW írta: képet lehet kérni? mondjuk nappali fénynél is megteszi, sõõt!

ToMiRRo írta: Na bent vannak a karikák. Kicsit megszenvedtem vele de a végeredmény mindenért kárpótol. A legnagyobb gáz az volt, hogy a karikákon felül azok vízszintes összekötõk vastagabbak voltak mint a csipeszek, szóval elment 1-2 óra azzal, hogy szép óvatosan lecsiszoljam a õket a kellõ vastagságra, hogy ne terpesszen rajtuk a csipesz Tapasztalt már valaki ilyet v csak én vagyok ilyen szerencsétlen? StreetVox-os a cucc..


Lövök párat holnap, feltehetem. Sima ccfl egyébként semmi különös..


Egyenlõre nincs, de hátul is a ledes lámpáknál csak 1 nap múlva gyulladt ki... Viszont a 4 karikából az egyik kicsit halványabb az elején, aztán az is bemelegszik csak tovább tart neki..

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-10 19:35 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

YELLOW írta: képet lehet kérni? mondjuk nappali fénynél is megteszi, sõõt!

ToMiRRo írta: Na bent vannak a karikák. Kicsit megszenvedtem vele de a végeredmény mindenért kárpótol. A legnagyobb gáz az volt, hogy a karikákon felül azok vízszintes összekötõk vastagabbak voltak mint a csipeszek, szóval elment 1-2 óra azzal, hogy szép óvatosan lecsiszoljam a õket a kellõ vastagságra, hogy ne terpesszen rajtuk a csipesz Tapasztalt már valaki ilyet v csak én vagyok ilyen szerencsétlen? StreetVox-os a cucc..


Lövök párat holnap, feltehetem. Sima ccfl egyébként semmi különös..

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-10 14:29 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Na bent vannak a karikák. Kicsit megszenvedtem vele de a végeredmény mindenért kárpótol. A legnagyobb gáz az volt, hogy a karikákon felül azok vízszintes összekötõk vastagabbak voltak mint a csipeszek, szóval elment 1-2 óra azzal, hogy szép óvatosan lecsiszoljam a õket a kellõ vastagságra, hogy ne terpesszen rajtuk a csipesz Tapasztalt már valaki ilyet v csak én vagyok ilyen szerencsétlen? StreetVox-os a cucc..

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-10 11:06 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

ute107 írta:
daidka írta:
Meg elvileg lesz 2010-tõl valami új szabály ezekre a magas fényû ledes cuccokra. Elvileg azért van most ennyi új autóba ilyesmi. (pl.: audi)


Így van...


De azt majd csak a szabály hatályba lépése után gyártott autókba lesz kötelezõ beszerelni, és talán a motor indításával párhuzamosan automatikusan kapcsolódnia kell.
Egyébként már az 5ös GT-nek is ilyen ledesek a karikái.

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-09 16:26 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Lacci írta:
ToMiRRo írta: Bocs a nagyon amatõr kérdésért, de most próbálnám betenni a karikákat viszont fogalmam nincs, hogy hova kéne a kábeleket bekötni Addig oké, hogy a helyzetjelzõ helyére, de ott merre? A gyári helyzetjelzõ foglalata ugye egy "doboz" amibõl jön ki 2 kábel.. Azt le kell vágni esetleg és az új kábelt a régivel összekötni??? Lehet volt már róla szó de most nem tudom végigolvasni a topicot, szeretném még sötétedés elõtt befejezni. A gyári kábelek közül (zöld, barna) melyik a - és a + ?
Köszi a segítséget.


Nálam a helyzetjelzõ csatlakozóra rádugható volt simán.
Semmi trükk, azt lehúz és oda bedug. Nem kellett ellenállás, kábelvágás nem volt hibajelzés. A partnerként megjelölt forrásból való a szett.
A 30cmes kábel ami hozzávolt adapterrel vagy mivel annyival több van benn, két égõvel meg kevesebb.

Szerk: Juteszembe a simán rádugás annyi volt hogy az égõ foglalatba dugtam a két drótot, így nem kellett bántani a csatit.


Na mára befejeztem... Holnap asszem nekiesek még egyszer Nekem is a StreetVox-tól van, viszont elég idegesítõ, hogy a felfogató csipesz fogazása keskenyebb mint amire rá kéne húzni, úgyhogy még azt kicsit meg kell reszelnem, aztán remélem nem adódik több gond

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-09 15:18 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Bocs a nagyon amatõr kérdésért, de most próbálnám betenni a karikákat viszont fogalmam nincs, hogy hova kéne a kábeleket bekötni Addig oké, hogy a helyzetjelzõ helyére, de ott merre? A gyári helyzetjelzõ foglalata ugye egy "doboz" amibõl jön ki 2 kábel.. Azt le kell vágni esetleg és az új kábelt a régivel összekötni??? Lehet volt már róla szó de most nem tudom végigolvasni a topicot, szeretném még sötétedés elõtt befejezni. A gyári kábelek közül (zöld, barna) melyik a - és a + ?
Köszi a segítséget.

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-05 21:38 Társalgó

laci520D írta: Ha majd hozzád is többször hívatlan vendégek érkeznek és a félnapi várakozás után oda tévedõ rendõrnek azt mondod hogy vegyen már le ujjlenyomatot és erre azt a választ kapod hogy túlsok filmet nézek akkor elgondolhatod hogy milyen véleményem van a rendõrökrõl.Ja persze tettest azt nem tudnak produkálni csak a szokásos tetess ismeretlen lezáró határozatot.
De persze háromlábúba isten királyok Magyarország én így szeretlek


+1
szánalom...

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-04 21:32 Társalgó

hancurozo írta: ezt a hónapot is a BMW nyerte.
http://www.vezess.hu/hirek/240_nel_m7_esen/21768/


Nagy mákja van, +1 km/h és 300 000 a bünti

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-04 21:27 Társalgó

Robinson írta:
ToMiRRo írta: Szeptember 26 óta "várok" egy 45 v 60as csekket. Megjön az még vajon?


biztosan


Elírtam, nem szeptember hanem október. Nincs erre vmi határidõ, hogy meddig kell kiküldeni a csekket?

ToMiRRo Elküldve: 2009-12-04 21:22 Társalgó

Október 26 óta "várok" egy 45 v 60as csekket. Megjön az még vajon?

ToMiRRo Elküldve: 2009-11-23 20:15 Nem indul el

Ferko írta: A " Vilit " már többen ajánlottátok.
Hol lehet pontosan Õt megtalálni ha gondom van ?
XVII.ker Keresztúri út hol ?

Egyébként nekem is mostanában hosszabb állás után pöc beindul a motor, majd majdnem leáll, de nem és beáll az alapjárat.
Én nyomástartó szelepre gyanakszom az én esetemben.


Házszámot nem tudok mondani, de ha esetleg tudod hol van a Vasló Kft, akkor a szembe állsz vele attól ballra van egy buszmegálló, és utána közvetlen egy kis utca. Elég rövid, igazából csak "az õ utcájuk" más nincs is ott az utca jobb oldalán. Hátul van a sorompó, ha bömbivel mész automatikusan nyitják

ToMiRRo Elküldve: 2009-11-23 19:37 Társalgó

ToMiRRo Elküldve: 2009-11-23 18:45 Nem indul el

YELLOW írta: csak ne úgy kezd: " a fórumon azt tanácsolták, hogy a trafók", mert akkor kapásból rábólint, ha hozzá nem értõ... mellesleg ha rákötötek diag-ra, és valamelyik trafó rossz, akkor kimutatja melyik henger nem oké... bár a trafó inkább meleg állapotban szokot rosszalkodni, vagy max akkor hidegben, ha megrepedt a háza és pára megy bele

ToMiRRo írta: Trafóra gyanakodtam én is csak nem akartam potyára kifizetni 35K-t, csütörtökön megyek szerelõhöz, remélem õ megmondja már a frankót..


nem így akartam kezedeni ez természetes Egyébként a Vilihez viszem, nem tudom a vezetéknevét, de sztem páran biztos ismeritek a Keresztúri úton van, szerintem eléggé hozzáértõ

ToMiRRo Elküldve: 2009-11-23 16:36 Nem indul el

Trafóra gyanakodtam én is csak nem akartam potyára kifizetni 35K-t, csütörtökön megyek szerelõhöz, remélem õ megmondja már a frankót..

ToMiRRo Elküldve: 2009-11-23 11:49 Társalgó

Tano írta:
Hori írta: http://www.hasznaltauto.hu/aut...m3-3430530


Azért etõl ez még nem lett igazi M3


Érdekes szerzet