csifamil fórum hozzászólásai
« előző12következő »

csifamil Elküldve: 2011-04-27 19:10 Ipod beépítés (line in, icelink)

csifamil írta: Közben kérdezősködtem és neten is nézelődtem!Újabb kérdés merült fel bennem. Minden keresési eredményem csak az e36 és e46-os modellekre talált. Az én kocsimra (e91) nem találtam egyetlen virtuális cd tárat sem. Voltam benn autohifi boltban, ott se tudta megmondani a srác,hogy ebbe melyik való. Valakinek ötlet,tapasztalat?


Úgy látom,ehhez csak a gateway 500-as jó

csifamil Elküldve: 2011-04-27 12:04 Ipod beépítés (line in, icelink)

Közben kérdezősködtem és neten is nézelődtem!Újabb kérdés merült fel bennem. Minden keresési eredményem csak az e36 és e46-os modellekre talált. Az én kocsimra (e91) nem találtam egyetlen virtuális cd tárat sem. Voltam benn autohifi boltban, ott se tudta megmondani a srác,hogy ebbe melyik való. Valakinek ötlet,tapasztalat?

csifamil Elküldve: 2011-04-25 12:49 Ipod beépítés (line in, icelink)

Pitti írta: hellász!


Én beépítettem egy ice link kütyüt a kocsiba, mivel az mp3-as cd- tár drágább lett volna. Sima pendrive-ot használok, nem i-podot, de teljesen elégedett vagyok vele.




Szia!
És pontosan melyik ice-linket köttetted be?Milyen autóba raktad és hogy fért el? Pendrive-ról való olvasáskor működik a multikormány vagy a gyári fejegység valamennyi gombja?

csifamil Elküldve: 2011-03-27 19:54 Futómû és hibái

Sziasztok!

Egy 320d E91-ről(2006-os Touring) lenne szó a következőkben. A kocsi hátuljától kb 100-as tempótól egyre erősödő búgó hangot hallok, ami inkább jobb kanyarokban hallható. Egyenesben csak elvétve, balra kanyarodás közben pedig egyáltalán nem! Visszaolvasva néhány topicot a csapágyra tippelnék. Van valakinek ilyesmi tapasztalata ezzel a modellel? Mert amiket láttam hozzászólásokat, javarészt az előző modellekről szóltak. Első gondolatom a téligumi volt, de ma felrakattam az gyári alufelniket a nyári gumival (centírozás megvolt) és a hang még szinte erősebb lett. Arra gondoltam,hogy a nyári gumim defekttűrő és a nagyobb lengőteher miatt nagyobb zajjal is járhat a hátul kialakuló rezonáció/búgás miatt.

Köszönettel,
Zsolt
« előző12következő »