markooo fórum hozzászólásai

markooo Elküldve: 2008-08-26 21:29 újonc kérdései :)

[/quote]
A 11-es felfogatása tört le.
Csak azért kérdeztem, hátha van még valami, amit le kell kötni.[/url][/quote]

hali!
kb 2 hónapja nekem is ezt kellett hegesztetnem. és igen elég volt csak az akkusarut.

üdv

markooo Elküldve: 2008-08-25 22:36 újonc kérdései :)

ha viszont akkor sem spriccel, akkor próbálgasd, mert én is jártam úgy hogy teljesen kifogyasztottam, és lelevegõsödött. Kicsit hosszadalmas játék, mert egymás után nem mossa többször. kérdés: idõérzékelõ vagy távolságfüggõ lehet?


üdv...

markooo Elküldve: 2008-08-24 21:32 kormány

de hozzáteszem, hogy elvileg ha a szervószivattyú lenne a probléma, akkor sztem egyenletesen nehéz lenne tekerni a kormányt:S. de ez úgy volt hogy egy minden fél fordulatban egy tíz centis szakaszon iszonyat nehéz volt tekerni:S. de MIÉRT NEM CSINÁLJA MA, HA TEGNAP CSINÁLTA?

markooo Elküldve: 2008-08-24 21:29 kormány

bocsi sztem te értettél félre nem azt mondom hogy 30-as sebességgel, hanem hogy annál a sebességnél pl a kormány nem állt vissza az alaphelyzetbe. 100nál már nem mertem kiprobálni. és énis a szervószivattyúra gondoltam. az mibe fáj nekem kb??? de azt hozáteszem, hogy 2 hónapja mikor új gumit vettem elvittem futómûbeállításra, és a dõlésszöget össze-vissza állítgatta egy buzi lengyel a gumisnál, holott azt mondta azt nem lehet állítani. szóval mined adatot úgy ahogy lehetett elállított és ráadásul húz az autó balra. szal nem tudom mi lehet a baj.

üdv

markooo Elküldve: 2008-08-24 20:38 kormány

köszi a választ értem, de az gondolom nem jó dolog, hogy egy napig nagyon rossz a kormány, ma meg jó. és szó szerint borzalmas. nem gyõzöm hangsúlyozni......


üdv

markooo Elküldve: 2008-08-24 20:16 kormány

sziasztok!
nos hát tegnap nagyon szar volt a kormány egész nap... 20-30 km/h-ás sebességnél mentem vele a lakótelepen, és eltekertem a kormányt balra kanyarban, és utána nem állt egyenesbe. és ma mintha mi se történt volna semmi ... valakinek valami ötlet???
És még az volna a kérdésem hogy neketek álló motorral mikor jobbra ballra mozgatom a kormány (10-10cm) akkor nektek is jön ilyen kattogó hang az elsõ kereketõl???
holnap viszem a kcosit szervízbe és hát ez elég idegesítõ, hogy pont akkor nem csinálja, amikor "kellene", de hát ez így szokott lenni.
de szerintem ez az egésaz így nem normális, hogy egszer jó, egyszer nem:S
szerintetek???

Válaszokat szeretnék.köszi...
üdv...

markooo Elküldve: 2008-08-23 21:50 kormány

nos hát megnéztem olaj az van benne, de nekem nem az hogy ha teljesen eltekerem néha beakad, hanem pl.: ha jobra akarom tekerni, akkor 5cm-ert könnyû, utána 5 cm nehéz, majd egy fél fordulat könnyû, és utána ugyanaz hogy beakad és rohadt nehéz tekerni. és mitha dobna is egyet mikor nehéz vagy nemtom:S. de hétfõn viszem szervízbe a kcosit, mert ma nem tudták elintézni a biztosítást.

majd írom a fejleményket

markooo Elküldve: 2008-08-22 21:02 kormány

Sziasztok!!!

Elég nagy problémát vettem észre a kocsimon (2004 320d). Eddig is furcsa volt, hogy nehéz tekerni a kormányt, de ma beteljesült a nem kívánt álmom Ma délután gondoltam kerülök egyet, és azt vettem észre hogy a kormányt egy ponton nagyon nehé tekerni és úgymond meg is akad. Nem tudom mi lehet a probléma, akinek esetleg van valami ötlete hogy mi lehet a baj kérem segítsen. És még az volna a kérdés, hogy a szervo olajat hol tudom ellenõrizni, vagy hogyan?

Köszönöm a segítségeket elõre is...

üdv...

markooo Elküldve: 2008-08-16 21:31 újonc kérdései :)

sziasztok!

Nekem a kérdésem a kormányzással kapcsolatban lenne.
Most 1 hónapig egy '99-es 320d-t hajtottam(lemezfelnivel). Az enyém egy '04-es 320d(alufelni). És azt vettem észre hogy a 99-esnél !sokkal! könnyebb tekerni a kormányt, mint az enyémnél. Bár ez nekem gyanús volt mikor már megvettem a kocsit. Még lehet az is betett egy lapáttal, hogy elvittem a kocsit futómûbeállításra, és az idióta gumis a dölésszöget is össze-vissza állította. Szerintetek mi lehet a probléma, vagy ez normális dolog???

Segítségeteket elõre is köszönöm...

üdv...

p.s.: bárkinek ha vmi ötlete van ne habozzon írjon és úgy biztos megoldjuk.köszi

markooo Elküldve: 2008-08-15 21:17 Elsõ lengõkar hátsó szilent

Hali!

Most szeretnék szilenteket cseréltetni. Az volna a kérdésem hogy a szilent cserével eygidõben miket szoktak még cserélni ? Szokták a lengõkarokat is?
Elsõsorban elöl szeretném cseréltetni de lehet hátul is. Az lenne még a kérdésem, hogy ez mennyibe is kerülni nekem és hogy milyen fajtát ajánlotok. Egy pár linknek örülnék.

Válaszotokat elõre is köszi.

üdv....

markooo Elküldve: 2008-07-13 00:38 Fóliázás

Üdv!

Én egyszer 2 napig használtam egy teljesen lesötétített autót(golf4). Elsõ és hátsó ablakok egyaránt full sötétek voltak. Nagyon szokatlan volt és hát 2 nap alatt nem is lehetett megszokni. Meg szerintem balesetveszélyes, mert este, ha hiszitek ha nem én nem láttam ki az ablakon. És hát magyarországon amennyi biciklis van. Ja és ráadásul este városban (télen történt) lehúzott ablakkal kellett járjak hogy lássak is vmit.
Egy szónak is száz a vége én biztos nem teszek fóliát az autómra. Aki nagyon szeretne, az szerintem egy nagyon halványat tegyen, mert az még nem annyira zavaró.

BYE

markooo Elküldve: 2008-07-09 19:06 indítás elõtti probléma SEGITSÉG :))

haloo

ötlet szintjén akár gyujtáskapcsoló betét is lehet... talán azt érdemes kicserélni elõször... filléres dolog(az önindítóhoz képest).


üdv....

markooo Elküldve: 2008-06-28 00:54 immos kulcs - légzsák - abs -asc probléma

Üdv...

Nos, a probléma megszûnt szerencsére 3-4 indítás után
Nemtom mi lehetett...

markooo Elküldve: 2008-06-26 22:42 immos kulcs - légzsák - abs -asc probléma

Hali!

Nos, hát az történt, hogy az én okos bátyám házilag akarta kicserélni az önindítóját. És hát sikerült lebontani a burkolatokat, de annál tovább nem ment, mert látta hogy elég mélyen van. Azután szépen vissza is pakolt mindent, és ugyebár az elején levette az akku sarut, majd a végén visszatette és azóta világít neki az ABS, ASC, (!) (kézifék)
Esetleg valami csatlakozót megmozdíthatott?
A gép: '99 320D

u.i.: ja és hozzáteszem nem is mûködik az ABS, mert kiprobálta

Aki esetleg járt így kérem írjon, vagy aki tudja mi lehet a baj.

üdv....

markooo Elküldve: 2008-06-21 14:00 Futómû és hibái

Hali!

Ma voltam futómûvet állítatni és a szerelõ mikor állítota, mondta, hogy valami alkatrészt ki kell cserélni. Mutogatta ott de én annyira nem értek hozzá. A számítógépen is mutatta és ha jól fordítottam, akkor ennek az alkatrésznek a dölés/hajlás-ban van valami szerepe, csak sajnos nem tudta elmagyarázni mert nem beszél jól angolul. Mondta hogy elöl és hátul egyaránt kellene cserélni, de csak egyben lehet. Azt mondta hogy volkswageneknél ott jó, mert nem kell egyben cserélni, BMW-nél, meg fiat-nál egyben kell. Szóval az lenne a kérdésem, aki véletlen tudja mi ennek az alkatrésznek a neve kérem írja meg. És ha tudja linkelje be realoem-ról.

Köszi!!!

üdv: Márkó