autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 05. péntek, 05:35


YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


Elképzelhető, hogy meleg hatására megy el? Mikor teljesen eléri a beállított 21 fokot utána megy el teljesen szinte. Ha vissza hűl a kocsi megint jobban látni.



Meg lett a probléma, ki cseréltem a rádiót folyadék kristályosról, és tökéletesen működik. Nekem itthon csak azok voltak. Ugy néz ki nincs az enyém ki belül e velük. Köszönöm a segítségeket.


ezt most nem teljesen értem.


Én se igazán. Valami olyasmit magyarázott a szaki, hogy a fény érzékelő állít valamit a feszültségen, ezért halványult be. Bele tett egy LCD kijelzős rádiót és egy óra elteltével is tökéletesen mutat mindent. Valami fűtő testet vagy mit mondott nem igazán értek az elektronikához ezért nézd el ha hülyeséget írok. De ami lényeges számomra, hogy végre egy zavaró tényezővel kevesebb.


én azt nem értem végül mi lett cserélve? mert azt mondtad több fejegységet is próbáltál. de a jelenség ugyanaz volt. de most azt írtad, hogy kicserélted folyadékkristályosról. mire cserélted ki? vagy ezt a részét nem értem.


Most utolag látom rosszul írtam. LED helyett LCD-t írtam. Most egy Sony LED-es van benne. Elképzelhetőnek tartom, hogy mást is csinált de nem mondta.



Utoljára szerkesztve (1 alkalommal): 2018. október 05. péntek, 05:44

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. október 04. csütörtök, 21:21


Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


Elképzelhető, hogy meleg hatására megy el? Mikor teljesen eléri a beállított 21 fokot utána megy el teljesen szinte. Ha vissza hűl a kocsi megint jobban látni.



Meg lett a probléma, ki cseréltem a rádiót folyadék kristályosról, és tökéletesen működik. Nekem itthon csak azok voltak. Ugy néz ki nincs az enyém ki belül e velük. Köszönöm a segítségeket.


ezt most nem teljesen értem.


Én se igazán. Valami olyasmit magyarázott a szaki, hogy a fény érzékelő állít valamit a feszültségen, ezért halványult be. Bele tett egy LCD kijelzős rádiót és egy óra elteltével is tökéletesen mutat mindent. Valami fűtő testet vagy mit mondott nem igazán értek az elektronikához ezért nézd el ha hülyeséget írok. De ami lényeges számomra, hogy végre egy zavaró tényezővel kevesebb.


én azt nem értem végül mi lett cserélve? mert azt mondtad több fejegységet is próbáltál. de a jelenség ugyanaz volt. de most azt írtad, hogy kicserélted folyadékkristályosról. mire cserélted ki? vagy ezt a részét nem értem.

autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 04. csütörtök, 21:06


YELLOW írta:
Asciitable írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


Elképzelhető, hogy meleg hatására megy el? Mikor teljesen eléri a beállított 21 fokot utána megy el teljesen szinte. Ha vissza hűl a kocsi megint jobban látni.



Meg lett a probléma, ki cseréltem a rádiót folyadék kristályosról, és tökéletesen működik. Nekem itthon csak azok voltak. Ugy néz ki nincs az enyém ki belül e velük. Köszönöm a segítségeket.


ezt most nem teljesen értem.


Én se igazán. Valami olyasmit magyarázott a szaki, hogy a fény érzékelő állít valamit a feszültségen, ezért halványult be. Bele tett egy LCD kijelzős rádiót és egy óra elteltével is tökéletesen mutat mindent. Valami fűtő testet vagy mit mondott nem igazán értek az elektronikához ezért nézd el ha hülyeséget írok. De ami lényeges számomra, hogy végre egy zavaró tényezővel kevesebb.



YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. október 04. csütörtök, 19:34


Asciitable írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


Elképzelhető, hogy meleg hatására megy el? Mikor teljesen eléri a beállított 21 fokot utána megy el teljesen szinte. Ha vissza hűl a kocsi megint jobban látni.



Meg lett a probléma, ki cseréltem a rádiót folyadék kristályosról, és tökéletesen működik. Nekem itthon csak azok voltak. Ugy néz ki nincs az enyém ki belül e velük. Köszönöm a segítségeket.


ezt most nem teljesen értem.

autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 04. csütörtök, 18:28


Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


Elképzelhető, hogy meleg hatására megy el? Mikor teljesen eléri a beállított 21 fokot utána megy el teljesen szinte. Ha vissza hűl a kocsi megint jobban látni.



Meg lett a probléma, ki cseréltem a rádiót folyadék kristályosról, és tökéletesen működik. Nekem itthon csak azok voltak. Ugy néz ki nincs az enyém ki belül e velük. Köszönöm a segítségeket.



autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 03. szerda, 10:27


YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


Elképzelhető, hogy meleg hatására megy el? Mikor teljesen eléri a beállított 21 fokot utána megy el teljesen szinte. Ha vissza hűl a kocsi megint jobban látni.



YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. október 03. szerda, 09:30


Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.


megnéztem, állít mindent, de a klímáét nem annyira. arra tudok gondolni, hogy az már elég meredek szögben áll, nem zavarja a szemet. mondjuk pont hogy nem annyira erősít rajta, ha világítok a szenzorba. de állítja, csak kisebb mértékben.
visszatérve a tiédre ez a 15 perc fura. mert ugye a rádió kikapcsol, ha nincs gyújtás kb. 15 perc után. szóval lehet valami tápolási hiba lesz.


autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 03. szerda, 06:52


YELLOW írta:
Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.


Ma kicsit korábban kellett indulnom, ezért észre tudtam venni, hogy amikor sötétben indulok kb 15 percig rendesen világít meg mutat mindent aztán fokozatosan kezdi elveszteni a képet.

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. október 02. kedd, 22:11


Asciitable írta:
YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.


egyébként volt már hasonló téma az oldalon. valami olyan is dereng, hogy lehet a rádiót egyedül nem is szabályozza vagy a klímát. na holnap megnézem neked én is az enyém, hogy működik.
viszont ha a többit állítja, akkor a szenzor jó. akkor valami LIN-s kommunikáció lehet rossz, kontakt hiba.

autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 02. kedd, 21:18


YELLOW írta:
Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


A műszerfal és a klíma világítása külső fényre sötétedik, illetve világosodik, gondolom jól működik. De holnap meg próbálom valahogy le takarítani vagy meg világítani valamivel hátha azzal lesz a gond. Köszönöm a tippet.

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. október 02. kedd, 21:06


Asciitable írta: Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.


fura lesz a válasz, de szerintem a lámpamodullal van gond. ugyanis azon van egy fényérzékelő, ami a műszerfal és a rádió, klíma fényerejét is állítja automatikusan. klíma, műszarfal fényerő jó?
olyan mintha a lámpamodulon lévő szenzor sötétet érzékelne, ezért leveszi a fényerőt.
nem lett ott letakarva valamivel?
tompított ikon felett van középen a szenzor.


autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i 1.9
Évjárat: 1999

státusz Asciitable

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 13

Elküldve: 2018. október 02. kedd, 20:29


Sziasztok!
Már a 3. rádió van a kocsiban de mindnél az a bajom, hogy a kijelzőt nem lehet látni olyan halvány. Másik autóban tökéletesen működnek. Esetleg valakinek valami tipp merre keressem a hibát? ISO átalakítóm van a kocsiban, nem szét vágott kábelek.

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. május 09. szerda, 17:03


Gabesz1 írta: Először is köszönöm a választ segítséget.
Nos nem volt utólagos hang rendszer a kocsiban minden gyári! De be ázásnak sincs jele nyoma....
Ha pihen a kocsi pár percet majd gyújtásra teszem akkor valamikor szól az összes majd szép lassan el halkul és csak bal oldalt hátul a csomagtartóban szól.
Viszont most azt vettem észre hogy újabban azt csinálja ha halkra van állítva szól elöl felőlem halkan de ha felhangosítom picit szol majd pár másodperc múlva csak hátul ismét.
Nem tudom nagy lehet-e a gond vagy valóban ic szarakodik vagy a komplett rádió modult kell cseréljem amit a csomiban találtam meg pótkerék fölött kicsit előrébb.Bár igaz ott van több valami is fehér doboz bmw felirattal kicsi fekete doboz meg még valami más is de az jobb oldalán van. Nem tudom azoknak mi a funkciójuk mihez tartoznak.


a fehér a PDC doboza lesz, a másika HK hangrendszeré. elvileg rá is van írva.


Gabesz1
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2003

státusz Gabesz1

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 8

Elküldve: 2018. május 09. szerda, 13:43


Először is köszönöm a választ segítséget.
Nos nem volt utólagos hang rendszer a kocsiban minden gyári! De be ázásnak sincs jele nyoma....
Ha pihen a kocsi pár percet majd gyújtásra teszem akkor valamikor szól az összes majd szép lassan el halkul és csak bal oldalt hátul a csomagtartóban szól.
Viszont most azt vettem észre hogy újabban azt csinálja ha halkra van állítva szól elöl felőlem halkan de ha felhangosítom picit szol majd pár másodperc múlva csak hátul ismét.
Nem tudom nagy lehet-e a gond vagy valóban ic szarakodik vagy a komplett rádió modult kell cseréljem amit a csomiban találtam meg pótkerék fölött kicsit előrébb.Bár igaz ott van több valami is fehér doboz bmw felirattal kicsi fekete doboz meg még valami más is de az jobb oldalán van. Nem tudom azoknak mi a funkciójuk mihez tartoznak.


YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 92% (15100 pont) | Hozzászólások: 16290

Elküldve: 2018. április 30. hétfő, 16:19


Gabesz1 írta: Sziasztok! Nemrég lettem Bmw tulaj e46 320d 2003 as. Nos az a problémám hogy gyújtásra teszem a akkor szól a rádió valamikor az összes hangszórón de valmikor csak balSzia oldalt elől majd után csak hátul a csomagtartóban ott mindig szól, a balos hátsóban de mikor gyújtásra teszem akkor szól kicsit elől majd szép lassan el halkul.
Tanácsokra tapasztalatokra lennék kíváncsi köszönöm szépen.


szerintem a fejegység meghajtó IC-je rosszalkodik, lehet csak forrasztási gond. vagy ha volt utólagos hangrendszer az autóba, akkor valahol hangszóróknál kell keresni a hibát.