Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Pest Kft.

Soha be nem teszem a lábam többet...



Wallis Motor Pest Kft.

Cím:
Budapest, 1138. Bp. Váci út 175.
Telefon:
06-1-451 4908
Web:
http://www.bmw-wallispest.hu/

Értékelés átlaga

2.42

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Dbimmer 2012-08-28 10:28-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség


Hozzáállás

Először mindenki kedvesnek tűnt és meg is voltam nyugodva. Aztán jött a fekete leves, ami alább olvasható...


Hozzáértés

Egy 6 éves 120d-nk van a párommal. Vásárlás előtt átnézettük máshol, de szerettem volna alapos átnézést vásárlás után, ezért gondoltam a wallis az wallis. Adtak a kocsiról egy 25 oldalas doksit, amiben összesen 2 hibáját említették: 1. Elektromos hiba a kormányoszlopban 2. Két helyen rendesen le volt fújva a kasztni Közölték, hogy ezt leszámítva rendben van. Meg voltam nyugodva, jártunk vele hónapokig. Esedékes lett a fékcsere hátul, elvittem egy másik szervizbe árat kérni és láss csodát. Alaposan átnézték az autót a másik helyen, ha már ott jártam a fékcsere miatt. Kiderültek az alábbiak: 1. Kormányoszlop hiba volt az egyetlen, amit megtalált a tetves wallis. Ezekről a wallis említést sem tett: 2. Jobb első kerék akkor ütést kapott, hogy a gömfej kinyomta az olajat is, és szilentekkel együtt csere kell. Ha kicsit megrángatják emelőn a kereket lifeg rendesen... 3. A motor elején cserélni kell a szíjakat (szabad szemmel látható lámpával, hogy a szíj 1/3-a már lejár a tárcsákról és a tárcsák már fém csillámosak, mert kikopott a gumi) 4. Vízpumpa csere és termosztát csere kell 5. Az egyik izzítógyertya kampec, 4-esével kell cserélni foglalattal együtt 6. A wallis cserélte a hátsó rendszámtábla világítást és a tetves hibakódot se méltóztatott kiütni a computerből Azt szeretném akkor tisztelettel kérdezni, hogy mi a szart csináltak órákon át átvizsgálás címén a wallisnál? Hónapokig jártunk egy olyan kocsival, ami bármikor lerobbanhat és akár balesetveszélyes is lehet. Én tuti, hogy soha be nem teszem oda a lábamat még egyszer. Még viszonylag olcsón megúsztam, mert egy átvizsgálás díját buktam csak el náluk.


Ár


Bejelentkezés



Komment írása



YELLOW Elküldve: 2012-08-28 10:48

én is voltam az első olajcserét hivatalos szervízbe vittem. azért fizettem 7ezer Ft-ot, hogy leengedte az olajat, kicserélte a szűrőt, majd betöltötte. persze én kötöttem ki, hogy legalább egy 30 percet ugyan csöpögjön már. közben csak a cigaretta. hát ezzel megy el az idő. ugyanis én nem jöttem ki a szervíz területről, követeltem, hogy maradhassak. neked is így kellett volna...
egyébként furcsa, mert ha akkor emgmondják, mit kell cserélni, lehet ott megcsináltattad volna, le is húzhattak volna jobban. mert ez is szokás, hogy cseréltetnek olyan dolgokat, amit nem is muszáj, de persze neked úgy jön le, hogy a biztonság érdekében fontos cserélni... ilyenkor jobb esetben cserélik, mert az alkatrészen úgyis 100% haszon van kb. rosszabb esetbennem cserélik, mert úgysem veszed észre.

vivaladiesel Elküldve: 2012-08-28 11:53

DBimmer.
Őszintén, mit vártál egy márkaszerviztől...?

anubisz Elküldve: 2012-09-18 13:40

Tudom, hogy a Wallis egy trágyadomb, de annyit hozzátennék, hogy jártál utána hónapokig a kocsival, és ami ugye akkor lehet nem látszott, az már hónapok után messziről sikított. Elég egy kátyú, amiről ugye az asszony nem számol be, nehogy infarktust kapj. Pest és környéke meg zabálja a kocsit. Csak egy példa. Kocsin semmi hiba, semmit nem érzek, szervizben állt 1 hetet, szélvédőcsere miatt, és fújtak rajta elemeket.Mikor kihoztam már nyikorgott az eleje mint egy hintó.Megőrültem tőle.Mint egy rozsdás szekér. Nyomkodás jobbról, nyomkodás balról. Szervíz 1 hét után.No ugye mi? Jobb első gömbfej.Csere. Elmúlt. Mondják párba kéne cserélni, mert azt írja a rendszer. Mondom dehogy cserélem, a másik nem szól. A 2 db 70 ezer lett volna. Erre 2,3 hét, már hallom a másik oldalt is, ha nem is annyira, csak néha nyikkan, de nemsokára az is csere lesz. Szóval nem mindig hülye, az a nagyon hülyének látszó szerelő. Természetesen a Magyar olyan, hogy 100 ezret keres havonta, BMW kell neki, a szemvízbe meg 10 ezerért akar motorgenerált csináltatni. Viszi minden mezei zugszervizhez, ott féláron fúrják, faragják, mikor már szétesik, gyorsan eladja, mert kocsi csak addig kel amíg nem kel költeni rá. Az új vevő megveszi, alatta meg szétesik, megy a szervizbe, mondják 300 ezer, hogy rendbe rakják. Összefossa magát, ő is viszi zugszervizbe, és indul a mandula előröl. Szerintem aki egy Kínai Lambda szondát rak a kocsijába,10 ezerért, a 40 helyett, és utána mindenki hibás, ha szarakodik a kocsi, az ne vegyen BMW . Igen, Pest szar, mert mindenki menekül a Wallistól, a környező BMW szervizek meg félig felszereltek.Viszik oda,ott meg lehet olcsóbb, de kezdődik a fejvakarás, a fél kocsi kicserélése,vagy jó lesz, vagy nem. Jön a számla, és ott is több 100 ezer. Volt itt olyan hülye, hogy 450 ezerért újították fel a turbóját!! 280 ezerért meg újat vehetett volna.Egy másiknak meg 400 ezerért javítgatták a kocsiját, a hiba megmaradt! Elvitte egy másikhoz, az kicserélt egy 20 ezres alkatrészt, és jó lett a kocsi Szóval ennyit végszónak.

YELLOW Elküldve: 2012-09-18 13:47

akkor lehet nekem is a gömbfej lesz a ludas, mert nekem is olyan hangot ad ki. itt a talpas-ra gondolsz nem?

anubisz Elküldve: 2012-09-21 04:11

2 lengőkarom lett cserélve ujjra vagy 1 éve, bár az ment volna tönkre, akkor gariba cserélték volna, de nem. Az kulázott be ami nem lett cserélve,igen aszem az, ami külön van,
http://www.schmiedmann.hu/31%2...reses.aspx
Minél lassabban mentem annál jobban hallatszott, nyikorgott,beült egy csaj mellém, nem mertem lassítani, nehogy azt higgye egy szekérbe ül.
Utána szétvágtam, volt benne kenés is még, és járt szépen, bár az ujjat alig lehetett megmozgatni, ez meg elég lazán járt, de nem kotyogott, csak ropogott, nyikorgott. Megnyomkodva a kocsit az első sárvédőnél is kajakra nyikorgott, mint egy rozsdás rugó, vagy mi. 30,40-el városba, minden kis huppanásnál nyikorgott, szinte folyamatosan.

anubisz Elküldve: 2012-09-21 04:18

Most 2,3x leállt a kocsi kereszteződésbe induláskor, 1x menet közben is.P-0340 vezérműtengely jeladó. 33 ropi. természetesen nem fogok Kínait venni bele, 10 ezerrel olcsóbban, hogy megint cseréljem 4 hónap múlva.
Mentem 40 el, leállt a kocsi kanyarba. alig tudtam megfogni,fékszervó, kormányszervó nélkül.Újra elindítottam ment tovább gond nélkül.

lacza01 Elküldve: 2013-11-09 21:32

Botránynak tartom hogy egy ilyen cég BMW kerekedés lehet.Az emberek kedvesek de a dolognak itt van vége,ennyi ostoba embert aki hülyére akar venni még egy szervizben sem találkoztam.Az alkatrészes értékesítő nem ismeri az alkatrészeket még a gyári cikk számokat sem,a megrendelt alkatrész 5 hét után sem jön be"nem az első eset".A szerelő nem ismeri a
motort..........Akinek egy csöpp esze van az messziről elkerüli


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Pest Kft.