Szerviz értékelések » Szerviz lista » Divinyi Autószerviz BT.

Ha nagy a gond, csak őket ajánlom.



Divinyi Autószerviz BT.

Cím:
Gyenesdiás, Hunyadi köz
Telefon:
30/9470349
Web:
www.schmiedmann.hu

Értékelés átlaga

4.57

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést pneurob 2012-12-30 00:01-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

A legkorszerűbb BMW ISYS rendszerrel felszerelve, minden felszerelés rendelkezésre áll, akár az összes M-es motor javításához is.


Hozzáállás

Szakértő módon állnak hozzá a problémádhoz, lehet, hogy olyan alkatrészt is cserélnek ami nem hibás. Nem azért, hogy lehúzzanak, hanem 100% biztosan így lehet megoldani a hibát. Senkinek sem jó, ha 3-4-szer megy vissza a szerelőhöz.


Hozzáértés

Ha a hazai vagy a környező országok márkaszervizei elvéreznek valamin, akkor általában itt kötnek ki. Nem egy M V10 motort láttam generálozni a műhelyben.


Ár

Barátságos, az igényes munkáknál megkérik az árát, de az sem vészes.


Bejelentkezés

Kurva nehezen veszi fel a telefont, ezért sokat kell hívni. Ha már megegyeztél vele, minden flottul fog menni.



Komment írása



bmw320i Elküldve: 2012-12-30 16:44

Szóval kicserél mindent, amit nem kell azt is, hogy biztos lehessen benne hogy jó lesz a kocsi. És még a telefont sem veszi fel

Szép egy ember.

si3rrabravo Elküldve: 2012-12-31 10:17

Azt azért megnézném, amikor a grazi bmw szakszervízben azt javasolják Jürgennek, hogy "Entschuldigen sie bitte! De a géppel el kéne gurulni Gyenesdiásra és megkeresni Divinyi úrat, mert itt már csak ő segíthet!"

Muhahaha, kicsit olyan hazabeszélős ez a leírás!

bitangpower Elküldve: 2012-12-31 12:09

Az írás készítője az említett helyen dolgozik szerintem. Ha rákattintotok az eddigi hozzászólásaira ez egyértelmű. Nincs ezzel gond ha tényleg annyira jó mint mondja csak az "ajánlójában" vannak vicces mondatok.
Az ár meghatároza nekem a legjobban testzik

Robinson Elküldve: 2012-12-31 13:29

Asszem ez öngól

YELLOW Elküldve: 2012-12-31 13:31

én meg nem is akartam hozzászólni gondoltam... senki sem vak.
amúgy tök mindegy, mindneki favorizál valakit, akivel elfogultabb

szotakdavid Elküldve: 2012-12-31 13:35

"Kurva nehezen veszi fel a telefont, ezért sokat kell hívni. Ha már megegyeztél vele, minden flottul fog menni." Nekem ez a kedvencem Minden csapatba szoktak öngólt rúgni!!

bmw320i Elküldve: 2012-12-31 13:36

Pneumatikus Róbert és Józsi

m_attila Elküldve: 2013-01-09 00:57

Nincs igazatok Józsi tényleg jó Addig örüljünk amíg dolgozik...

m_attila Elküldve: 2013-01-09 00:59

Bár azt nem tudtam, hogy a Józsinak schiedmann.hu a honlapja Majd megkérdem tőle

anubisz Elküldve: 2013-01-09 01:12

Bárhova mész ahol BMW szerelnek ott bizony kemény a számla. Ha nincs hátszeled, mint mindenben az életbe. Engem elvitt egy haverom egy profi BMW hez, ingyen megcsinálták, csak az alkatrészt kellett fizetni, és másfél napig volt ott a kocsi. Olyan összegekről beszéltek ott mint a mese, sztorizgatás közben, el se vállal mindenkit, mert hegyekbe állnak az x5,x6, 6 kupék. amíg ott voltunk vonatszám jöttek. több 100, 300, 500 ezres számlákról úgy beszéltek, mint én 2 fagyiról strandolás közben. A munkadíjam egy 100 as biztos lett volna. Ha nagyon szar valaki azért vág meg, ha nagyon jó valaki akkor meg azért, mert nincs hova vinned, és nem is mered.Így inkább zsebbe nyúlsz.

arthurkiraly Elküldve: 2013-01-30 00:58

Szerintem sincs igazatok, a Józsi és csapata tényleg rendesen dolgozik, és elektronikában főleg nagyon jók. A műhelye nem nagy, összesen hárman vannak, de szerintem minden meg van benne ami a bömbihez kell.
Én a E90 és az E46 os kocsinkat is hozzá hordom a Velencei-tó mellöl, mert benne bízok meg. Én úgy kerültem hozzá, hogy a RACK autónál fehérváron annyira jól lefrissítettek a szoftvert, hogy teljesen elszállt a Bluetooth computer, illetve másnap már lemerült az akkumulátor is. A pultból kinyúlva az ottani srác adta meg a Józsi számát, hogy ha valaki meg tudja csinálni akkor Ő az. Sajna akkor nem ért rá, legközelebb pedig Szlovéniából vitethettem hozzá az autót, mert ott nem volt hajlandó elindulni. A vége egy bluetooth vezérlő csere, faldach vezérlő csere és egy motorvezérlő csere lett. Mint kiderült a kocsi össze vissza volt lefrissítve, mert vélhetőleg megszakadt a frissítés közben a RACK kapcsolata a központtal csak nem foglalkoztak vele. Talán a Racknál ezért nem adtak munkalapot, cserében nem is kértek pénzt.
Egyébként M-es motor felújítást láttam én is nála, egy kicsit meg is lepett, hogy a hajtókart el kell törni összeszerelés előtt.
Szerintem viszont nem nagyon cserél feleslegesen alkatrészt, viszont ha akár milyen kicsi esélyét látja annak, hogy az alkatrész hibás lehet rövid időn belül, akkor arra valóban figyelmeztet, én pedig álltalában kicseréltetem.
Egyébként korábban ha jól tudom egy ausztriai BMW szervizben dolgozott vagy azt vezette. Így a fent említett grazi példa még akár meg is történhetne.
Ha szerel akkor tényleg nehezebben veszi fel a telefont, viszont mindig mindennel elkészült a megbeszélt határidőre, vagy jóval korábban értesít. (mondjuk elég ideges is lennék, ha 250 kilométert feleslegesen mennék)

Gondolom több ilyen szerelő is van az országban, és mindenki a sajátjára esküszik, bár ez nem a szerelők hibája.

Azt nem mondom, hogy mindenki rohanjon oda, de leírni sem kell.

YELLOW Elküldve: 2013-01-30 07:17

most ha szemét akarok lenni, és miért ne lennék
mennyit fizettek ezért a szponzorált hirdetésért?
persze csak viccelek, csak nem tudtam kihagyni...

arthurkiraly Elküldve: 2013-01-30 10:21

Nem tudom mennyit fizet. Pénteken megyek hozzá megkérdezem. Hátha elengedi a munkadíjat. .
Egyébként én nem mondom, hogy a világ legjobb szerelője hiszen nem ismerem a többieket. 6 év alatt voltam kb. öt-hat helyen, azok közül csak a Rack-ot és a Wallist nem ajánlanám (bár őket nem a munkájuk miatt) a többiek is jók és korrektek voltak, csak szoftveresen nem voltak olyan jól ellátva mint a Józsi.
Bár én biztos elfogult vagyok.

YELLOW Elküldve: 2013-01-30 12:44

nem kell mentegetőzni, mivel komolyan írtam, hogy csak vicceltem...

arabsejk Elküldve: 2015-05-27 20:03

Külföldről mentem hozzá, az autó előző gazdája is vitte oda már. Sok jót hallottam róla. 3 héttel előre foglaltam időpontot mert a fékkel gondok voltak (utólag kiderül, hogy a devander), illetve nem nyílt a csomagtartó. A megbeszélt időpontban az alábbi választ kaptam: "Nem tudom mikor lesz időm itt van 5 olajcsere gyere vissza később" ezek után ott hagyta a két alkalmazottját és elment valahova. Később visszamentem, sehol nem volt. Ellenben az olaj csere jó bolt, mert 60 ezer Forintért csinálták az előttem lévőnek. Ezek után ott hagytam őket.
A történethez hozzátartózik, hogy amit az előző tulaj csináltatott meg a futóművön és számlája volt róla, hogy új alkatrész került az autóba. Érdekes módon cseréltük és bontós megjelölés volt rajta. Ergo kiszámlázta az újat a bontottat meg belebaszta.
Összességében nagyon inkorrekt a hozzáállás. A két szerelő közül a szakállas vékony nagyon kedves és normális volt.


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Divinyi Autószerviz BT.