K_Gergo fórum hozzászólásai

K_Gergo Elküldve: 2012-02-12 14:17 Társalgó

Coyote írta: én azt lekéstem, de az 181818 181.8 még meglehet, majd megpróbálom 18:18-kor lefotózni, vagy -18 fokban


K_Gergo Elküldve: 2012-02-11 13:14 Klubtúra Münchenbe?

InsectKiller írta: ezért nem fogok fészbúkra reggelni.
Nem hiszem el, h már az élet nem mehet e nélkül...


nekem megy, és szerintem neked is.

mennyibe kerül a túra kb? visszaolvasva egy 100assal simán lehet számolni, jól sejtem?

K_Gergo Elküldve: 2012-02-10 09:43 Az E46 Üzembentartási költsége.

Alesi írta: egy futóműelem nem ment tönkre? Mert akkor igazán szerencsés vagy


50e km a magyar utakon, és a lengőkar hibátlan, se egy szilent, se egy gömbcsukló nem fáradt el?!
én arra tudok gondolni, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe...

K_Gergo Elküldve: 2012-02-09 13:57 Autóvásárlás

mondjuk ez..?

BalaBMW írta: Valaki alvázszám alapján le tudja nekem kérdezni az autó múltját?

K_Gergo Elküldve: 2012-02-09 11:19 Az E46 Üzembentartási költsége.

2,5 év alatt ~1,5 millió papírozással, komplett futómű felújítással, 1 szett új gumival, 2 garnitúra felnivel, folyadékok-szűrők rendszeres cseréjével, szervószivattyú, ajtózár, ajtókéder és hűtő cserével, check engine lámpa elleni küzdelemmel, fékfelújítással, csinosítással.

mentségemre szóljon, hogy eleve megszegtem a használtautó vásárlás alapszabályát, miszerint állapotot veszünk, nem típust/felszereltséget. konkrétan facelift előtti bézs bőr belsős napfénytetős 330Ci-t kerestem, abból meg nincs sok.
emlékszem miután megvettem, Horival beszélgettem Balázska udvarán..:
én: "félretettem 4-500ezret a gatyába rázásra, remélem beleférek"
Hori: "tuti"


K_Gergo Elküldve: 2012-02-09 10:51 Műszerfal kijelzés

vivaladiesel írta: ezen a fórumon csak akkor írhatja le az ember a véleményét ha az mindenkinek megfelel? Pff


ezt miből szűrted le? vagy komolyan azt hitted vállonveregetés vár, ha ilyent írsz?
nem mintha nem érteném miért teszel így. tényleg nevetséges, hogy valószínűleg aránytalanul leértékeli az autóját, aki őszinte, de te is jól tudod, hogy mennyi felesleges költséget, kiszámíthatatlanságot jelent a tekergetés. te ezen túllépsz, mert van időd/tapasztalatod/ismeretséged/érzéked kiszűrni a szart, de ebben épp az a dühítő, hogy azokkal is kiszúrsz, akik megvennék a kocsid a korrekt km-rel, korrekt áron. mert a tekergetés nem csak arról szól, hogy egyáltalán el lehessen adni a kocsit, hanem hogy mennyiért. átbaszás, akárhogy szépítenéd, még ha indokolható is.

K_Gergo Elküldve: 2012-02-08 16:06 Műszerfal kijelzés

csabi3388 írta: Félre lettem értve kicsit . Én nem eladni akarom a kocsimat, bolond lennék mert most vettem. Egészen más oka van annak hogy szeretném tekerni az órát, de nem szeretném részletezni. És mint írtam én nem visszafelé szeretném pörgetni, hanem előre!


km elszámolás?

K_Gergo Elküldve: 2012-02-07 23:07 Társalgó

Bero írta: pozitívan csalódtam most a rend őreiben

~másfél munkaóra alatt egy átlagautós vegzálására futotta tőlük - ez nem épp pozitív. max annyiban, hogy nem húztak le...

K_Gergo Elküldve: 2012-02-07 16:04 képek

K_Gergo Elküldve: 2012-02-07 10:35 Autóvásárlás

vivaladiesel írta: a benzines tulajoknak: A forgatónyomaték egy adott erőhatás adott középpontra való forgatóképességét megadó fizikai mennyiség. Jele M.




K_Gergo Elküldve: 2012-02-06 16:37 Autóvásárlás

gronholm írta: Ami nálam kikötés a belső szempontjából, hogy bőrös legyen, mert hallottam, hogy hosszú távon talán kicsit kényelmesebb, mint a szövet, meg persze szebb


ha már bőr, mindenképp világos legyen, nyáron nagyon tud sütni, szintén nyárra áldás a tetőablak.
(asszem ezen a ponton be is fejezem, gyakorlatilag a saját autómat ajánlgatom )

K_Gergo Elküldve: 2012-02-06 12:32 Autóvásárlás

gronholm írta: Hasonlóan gondolkozom mint motorválasztásban mint te! Szóval benzinem 318 vagy 320, de csakis benzinest, de kizárt a 330 mert a ami gazdasági helyzetben nem jó választás egy 3.0 bennyásba


szerintem minimum 320i 2.2 sorhat, mégiscsak 1400<kg+4személy+csomagok+klíma. a 3 lityis meg isten a nem m-esek között nekem, annyival nem eszik többet, mint amennyivel erősebb, városban van leginkább különbség, oda tényleg hülyeség. egyébként épp a gazdasági helyzetből kifolyólag nem is olyan drága, nem? no de nem térítek, kinek a pap, kinek a paplan.

K_Gergo Elküldve: 2012-02-06 12:23 Társalgó

jons írta: Tudom én leszek a troll f*sz, de ha valami baja lesz akkor mi van? Nevettek egy jót, őt összekaparjátok az út mellől be a zsákba és kész? Csak kérdezem, de válaszolni sem muszáj, mert nem akarok flamet generálni...


nem hinném, hogy ez trollkodás, az is hülyeség volt, amit én műveltem, hát még a 130...
felnőtt emberek, egy fórumon úgyse győzöl meg senkit, hogy ez életveszélyes, majd ha felkenődik valahova. temettem már el motoros cimbit, ő is úgy volt vele, hogy esett már, nem volt baj, aztán egy házfalon végezte leszakadt belső szervekkel.

K_Gergo Elküldve: 2012-02-06 12:01 Társalgó

Alesi írta: Csoda hogy túlélte...130-nál zakózni egyet, még hóban is igen fájdalmas!


az én rekordom 50 volt sok éve, de akkor nem volt ennyi hó, kövezett úton mentünk, és foltokban egyáltalán nem volt hó...na az tényleg fájt, úgy ért véget a móka, hogy széttört a szánkó. rajtam semmi protektor nem volt, csak vastag ruha a hideg miatt. fiatalság, bolondság.

K_Gergo Elküldve: 2012-02-05 14:00 Társalgó

jons írta: A merci kiválasztási/toborzási procedúrájáról van egy véleményem közeli ismerősöm által.
Az audihoz jelentkeztem informatikusnak. Szakmailag 5 éves gyakorlat, német társalgási, angol szakmai nyelvet ismerem, használom. Még egy interjúra sem hívtak be... még indoklást sem kaptam. A HR-esek tehetnek egy szivességet. 20 éves kis pitcha dönt az életemről lényegében.

az audi nagyon válogat, de bent meg hiányoznak az igazi, életképes szakik, rengeteg a bullshitből, meg 10+ év becsontosodásából élő arc. az a baj, hogy túl sok a pénz, jut az álmegoldásokra, hülyeségekre is, nálunk pl. rögtön kérdőre vonnak, ha feleslegesen megy el 100+ €, és ez nagyban segíti a valódi, értelmes munkát, és azt becsülik meg igazán, aki ki is érdemli. így viszont van helye a politikának, ki-kinek-mennyire/hogyan nyal be hierarchiának. a háer meg amúgy is állam az államban egy ekkora cégnél...
persze szar mindenhol van, és továbbra sem állítom, hogy rossz hely lenne. én is be akartam kerülni, de az interjún elvéreztem. hülye voltam, szarul adtam elő magam, nem készültem fel rendesen, magamnak köszönhetem, hogy nem kerültem be - de olyan pökhendi, nagyképű, irritáló interjúztatóval még soha nem volt dolgom, mint ott, 100%-ig meg volt győződve, hogy az ő seggéből süt a nap. magamban csalódtam, de az ottaniakban is, és ahogy tudom nem csak interjún ilyenek.