Macsek fórum hozzászólásai
« előző123456következő »

Macsek Elküldve: 2008-08-11 15:57 Turbo

Szia Robinson!
A fekete füst az igen látványos volt még a vissza pill tükörböl is!!!!!HAJJAJ!!!!Volt egy pár darab diesel autóm igaz más más márka de egyik sem produkált ilyen kormot!Szó ami szó szerintem köszönhetjük mind a jó magyar olajtársaságnak!!!!!Pedig csak ÖMW-nél tankolok de oda is a mol szállít!!

admin írta:
Robinson írta: Értem, köszi


Tano írta: Robinson: A fekete kormos füst az természetes a dízelnél.
A turbó halálát a KÉK füst jezi, mivel olaj kerül a kipuffgázba, meg akár a beömlõbe is a kikopott tengelynél.


Robinson írta: Szia,

A füstöd az mennyire volt látható? tükörbõl látványos volt? Az enyém nem produkálja ezt, és füstöt is (feketét) csak akkor tapasztalok, ha valaki beül, és erõsen rálép a gázra, én meg mögötte állok. Gondolom ez még belefér a dízel kategóriába.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalataid, és reméljük mihamarabb újra mûködni fog a paripa.

De azért had jegyezzem meg, ugyan ebben a témacsoportban volt már egy Turbo topic, csak az ékezet nélkül, oda kellett volna írnod.


Macsek írta: Sziasztok!
Megosztom az eddigi dolgokat itt az oldalon valakinek lehet hasznára válhat!Mint egy pár nappal ez elõtt leírtam meg hasalt az autó!Most hívtak a szervizbõl hogy turbó!De most még hozzá tett annyit hogy nem jár egyenletesen a motor!Na ennek még kimondottan örülök!

Akkor elmondanék egy pár elõ jelet amit érdemes figyelni!
Menet teljesítmény csökkenés nálam nem volt!De viszont elég látványosan elkezdett füstölni gyorsításnál!Elsõ indításkor amíg alapjáraton ki mentem az utcából az elsõ nagyobb gáz adásnál meg jelent a kék füst!Elõször minimálisan de látható és szépen erõsödött napról napra!Ez kb 1-2 hónap idõ tartam volt nálam!Utána megszûnt hidegen a kék füst és rá 900km-re megált a turbó!Jelenség:menet közben elgyengült mentem vele kb 20km hazáig majd a ház elõtt leállítottam.Újra indítottam össze vissza járt a motor és az utcába kinyírtam az összes szúnyogot olyan füstöt nyomott!
Amennyiben további fejlemény lesz a dologban meg írom lehet valakinek még hasznára válhat!
Üdv:Macsek

Macsek Elküldve: 2008-08-09 18:51 Turbo

Köszönöm Laci520d-nek a segítséget!

Macsek Elküldve: 2008-08-09 18:26 Turbo

Sziasztok!
Új tagja lettem ennek az oldalnak!Ennek örülök is meg nem is!Ez azért van mert az autom megadta magát és a netes keresgélés alkalmával találtam meg ezt az oldalt!
10 hónappal ezelõtt vettem egy 320d-t!Sérülésmentes frankó kilóméterrel szép megkímélt állapotú!Eddig sikerült az autóval megtennem 12000km kb!Ez szerintem nem sok!És megkezdödtek a gondok!Áprilisban megállt benne az ülés alatti üzemanyag pumpa! Csere!Augusztus 3 szintén megáll az üzemanyag pumpa! Augusztus 8 most pedig nagyon ugy fest a dolog hogy turbó! Nem igazán van jókedvem valaki mondhatna valami bíztatót hogy több dolog nem szokott elájulni ezeken az autókon mert nem igazán bíztató dolgok!




HA VALAKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI MEGKÖSZÖNNÉM! VALÓSZÍNÜ MEGADTA MAGÁT A TURBÓM ÉS VENNEM KELL! HOL ÉRDEMES KERESGÉLNI ÉS HOL NEM GYÉMÁNT ÁRON ADJÁK!KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!
« előző123456következő »