kundof1 fórum hozzászólásai

kundof1 Elküldve: 2015-05-01 14:35 Autóvásárlás

Ma akartam megnézni, de azt mondta h elkelt, pont ma, de beszámolta vna az enyémet is...

kundof1 Elküldve: 2015-04-30 23:37 Autóvásárlás

erről valaki vélemény? elég rég óta hirdeti már, de nem kell senkinek sem...

http://www.hasznaltauto.hu/aut...re-7726329

kundof1 Elküldve: 2015-03-28 00:56 Harman / Kardon

csbalu írta:
kundof1 írta: Valaki rakott már bele Harman Kardont a kocsijába?


Már többet is. Több autóba Tudok segíteni?


irtam neked

kundof1 Elküldve: 2015-03-26 23:09 Harman / Kardon

Valaki rakott már bele Harman Kardont a kocsijába?

kundof1 Elküldve: 2015-03-26 22:54 angel eye

Vettem Cob Angel eyes helyett, SMD Multicolort és lenne pár kérdesem a bekötéssel kapcsolatosan, valakinek van ilyen bent?

kundof1 Elküldve: 2015-03-23 22:21 Motortartó gumibak

YELLOW írta:
kundof1 írta:
YELLOW írta:
kundof1 írta: Ki lett cserélve a bakok, hát nagy a változás, és jó lett az volt a baja, az egyik már ki volt szakadva a helyéről! Most már finomabban is indul, mikor rossz volt berázta a kasznit is. Leállításnál jobb lett már, de azért van még, de ezek ilyenek.


neked, hogy cserélték? alulról, vagy felülről emelték meg a motort?


Alulról lett meg emelve.

Most már ilyen, az uj bakokkal !

https://www.youtube.com/watch?...e=youtu.be



részletesebben? kartert valami fa lap az emelőn? vagy a tartófüleknél?


Hát sajnos nem tudom, mert szerelő csinálta, azt tudom, h fel volt emelve a kocsi.

kundof1 Elküldve: 2015-03-23 21:44 Motortartó gumibak

YELLOW írta:
kundof1 írta: Ki lett cserélve a bakok, hát nagy a változás, és jó lett az volt a baja, az egyik már ki volt szakadva a helyéről! Most már finomabban is indul, mikor rossz volt berázta a kasznit is. Leállításnál jobb lett már, de azért van még, de ezek ilyenek.


neked, hogy cserélték? alulról, vagy felülről emelték meg a motort?


Alulról lett meg emelve.

Most már ilyen, az uj bakokkal !

https://www.youtube.com/watch?...e=youtu.be

kundof1 Elküldve: 2015-03-23 16:31 Motortartó gumibak

Ki lett cserélve a bakok, hát nagy a változás, és jó lett az volt a baja, az egyik már ki volt szakadva a helyéről! Most már finomabban is indul, mikor rossz volt berázta a kasznit is. Leállításnál jobb lett már, de azért van még, de ezek ilyenek.

kundof1 Elküldve: 2015-03-19 22:06 Motortartó gumibak

breekachu írta:
YELLOW írta:
breekachu írta:
YELLOW írta:
a febi elvileg egy csomagolócég, mint a meyle. nem minden termék rossz ugye, csak nem mindig tudni, hogy amit csomagol, azt melyik cég gyártja nekik.
ugye van egy bérgyártó cég, ami több márkának is gyárthat. lehet ugyanaz a termék is, csak más márkának (mint megrendelő) van kiszállítva. itt lehet olyan is, hogy a termékek minőségre tök egyformák, esetleg pl egy beütő szerszámot cserélnek ki, vagy öntőforma, vagy más a cikkszám, d a termék fizikálisan ugyanaz. avgy esetleg a nem elsőosztályú termékek, pl sorjás termék, amiben nem éri meg kínlódni, azt egy kisebb cég olcsóbban átveszi és saját márkásként árulja. azt nem tudom, hogy a motortartóbak miylen, de pl a febi csomagol bilstein termékeket is.


A bakokról le van reszelve egy rész, ahová pont kiférne, hogy bmw. Lehet akkor, hogy nekik gyártották, csak nem ment át a qc-n, így inkább eladták nekem.


csak lehet épp nem azt a követelményt teljesíti, amit a BMW elvár. megfelel, csak nem a BMW követelményének. a gyártó nem neked adta el, hanem mondjuk a febi-nek, vagy mondjuk más gyárnak, vagyis márkának. pl már írtam korábban, persze én hivatalos forrásból tudom, csapágy gyár ismerős ott dolgozott. ugyanazon soron ugynaaz a termék, ugyanazon összetevőkből. termékváltás, vagyis másik megrendelőnek való gyártás. kicserélték a beütő, vagy gravírozó szerkezet a megrendelő általi márkanévre, cikkszámra. ugyanaz a termék, elég jó kis árréssel a webáruházban. most nem tudom, hogy az SKF vagy a FAG volt, de a gagyibb márka jelzésű, valami olasz, ami kb fele anyniba került. sok ilyen példát tudok, festékeknél is, ahol dolgoztam. mostani dolgokról nem beszélek.


Ezek után nagyon kíváncsian várom Kundof beszámolóját.


Hétfő délután már mondom is, h jobb lett-e ! De szerintem jobb lesz, mert ki van szegényke, nagyon ki mozog a motor... Remélem nem teszek vele rosszat, megyek vele, muszáj felmenni szombaton a Carstylingra

kundof1 Elküldve: 2015-03-19 18:32 Motortartó gumibak

Megnézetettem szerelővel a bal oldali motor tartom nagyon kivan, hétfőn ki lesz cserélve, madj irok h milyen lett ! Csak Lemfördent kap.

kundof1 Elküldve: 2015-03-11 23:17 Motortartó gumibak

breekachu írta: Hát ennek most így sokkal jobb hangja van, mint a miénknek, bár ez a régebbi moci még. Neked is olyan volt bakcsere előtt, mint a videókon amiket linkeltünk?
kecsurobi írta:
ilyen https://www.youtube.com/watch?...e=youtu.be






Ez már sokkal szebben áll, le, mint az enyém Így kellene az enyémnek is...

kundof1 Elküldve: 2015-03-10 23:01 Motortartó gumibak

AKk nem csak az enyém áll le ilyen hülyén...engem idegesit, de ha bakk csere se oldja meg a problémát akkor nem tudom.
Én is Tudihoz akarom vinni megnézetni h miért csinálja ezt.
Voltunk anno nézni egy másikat, az is hasonloképpen állt le, mint az enyém csak ennyire ne rázta meg a kasznit leállításkor, lehet h ezek a motorok ilyenek.

kundof1 Elküldve: 2015-03-10 10:54 izzók / izzókészlet

YELLOW írta:
littled írta:
kundof1 írta: Olyan gondom van, h nekem mindig jelzi h ki van égve a jobb hátsó izzom.Az izzok világitanak jok, csak arra jöttem rá h az izzok nem olyan erősek mint a jobb oldalt. csak ugy izzik, test baj lehet, valahol? panel szép, nincsen le oxidálidva.


lehet hogy nem error free az izzo..... nekem hasonlo volt a problema csak mas izzoknal.... egy ellenallast tettem bele mindegyik izzohoz es azota tokeletesen mukodik....
(normal halogent LED-re csereltem, mivel kisebb a fogyasztasa es ha nincs benne beepitett resistor/ellenallas, akkor ez okozhatja a gondot)
Youtube-on tok sok vidi van fent hasonlo problemak kikuszoboleserol.....

meg annyit, hogy nekem viszont nem egett folyamatosan az izzo, neha felvillant, neha folyamatos volt, neha pedig egyaltalan nem egett.....



itt más a téma. eleve gyengébben világít, tehát pont megnőtt az ellenálllása. vagy valahol oxid van és nem vezet át rendesen, vagy hadoklik az izzó, bár inkább kiég oszt kész. lehet a foglalat, vagy csatlakozás oxidos.


Gyengébben ég jobb oldali, mint a bal, ma szétszedtem semmi oxidálás nincsen, max egy pici a test kábelnál, de majd befujom kontakt sprayal. Most például nem világit, h voltam vele oda, de néha rájön h visszajelez.
Izzok jok, átcseréltem a másik oldaliéról és ugyan azt csinálja, egy kicsit feketés az izzo, de azt nem tudom, h miért.

kundof1 Elküldve: 2015-03-10 10:24 Motortartó gumibak

Itt egy video, h az enyém h áll le, leállításkor, bakk baj lehet?

https://www.youtube.com/watch?...e=youtu.be

kundof1 Elküldve: 2015-03-10 09:13 izzók / izzókészlet

Aha úgy akkor jó lett neked. Ma mentem vele, most jó nekem is, nem jelez vissza, tiszta maki ez már Szétszedem és megnézem azért.