kundof1 fórum hozzászólásai

kundof1 Elküldve: 2014-04-01 13:29 Fékezéskor remeg az auto

jlaci74 írta:
Anti írta: Sziasztok!

A problémám a következő! Van egy E60-om,és fékezéskor remeg a kormány! Mikor megvettem az autót,akkor is remegett,és most is remeg!Gondoltam a féktárcsával van a gond,de kicseréltettem,és a betéteket is!De sajnos a jelenség nem múlt el! Valakinek van valami ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Köszi a válaszokat!


Első kitámasztó lengőkar nagy szilentje.
Típus hiba mint az előd e39-nél.
Csinálom poliuretánból, ha érdekel dobj pü.-t.


Nekem is ezt a jelenséget csinálja a gép! Bennt városbe nem észrevehető de kintn már 100 nal igen, 180-nál meg nagyon rázza, akitől vettem a kocsit, elötte cseréltette le a tárcsákat ujra, kb 2.000 km van benne és ezt csin, én is a tárcsákra gyanakodtam, de akkor ez a szilent lehet a baja!

kundof1 Elküldve: 2014-03-10 11:10 BMW alufelni












kundof1 Elküldve: 2014-03-05 23:37 Chip tuning

Sokat vissza olvastam itt, de nem találtam meg amit keresek. 320d-m van szeretnék rá chippet, de közbe félek is, h tönkre vág benne valamit, mert nem olcso a motor része ezeknek. Am így is jól megy a vas, de azért ha lehet picit mehetne jobban is..am van itt akinek chippes a 150le motorja? mennyire dinamikus a chipp miatt? Am jászszentlászlói chippesre gondoltam, h ott csináltatni, mert haveri körbe ő csinálta és jól csinálta a dolgát!

kundof1 Elküldve: 2014-03-04 10:22 Ajtónyítási Gondok!

YELLOW írta:
Tano írta:
kundof1 írta: nekem olyan gondolom van, h bezárom a kocsit és aztán ki akarom nyitni, de nemnyitja a központit :S vmiért, kinyitom kulcsal, visszazárom még akkor se nyitja, sokszor kell nyomkodni, h kinyissa! de néha meg nem csinálja, akkor emg nyitja egyből! elem jó benne
Am vkinek volt már ilyen problémája?


Ilyen esetben jellemzően a grundmodul szokott rosszalkodni. A forrasztások vagy a relék kontaktosak benne.


ez normális jelenség... ha nem így lenne, nem is BMW-d volna
majd ahogy bejön a kánikula, egyre rosszabb lesz.


Akkor most megnyugodtam, h másnak is csinálja ezeket a jelenségeket Am ki lehet ezt cserélni vagy vmit csinálni neki? Rittik h akkor csinálja mikor sokan vannak és néznek, és ez meg nem nyilik :@

kundof1 Elküldve: 2014-03-03 23:21 Ajtónyítási Gondok!

nekem olyan gondolom van, h bezárom a kocsit és aztán ki akarom nyitni, de nemnyitja a központit :S vmiért, kinyitom kulcsal, visszazárom még akkor se nyitja, sokszor kell nyomkodni, h kinyissa! de néha meg nem csinálja, akkor emg nyitja egyből! elem jó benne
Am vkinek volt már ilyen problémája?

kundof1 Elküldve: 2014-03-03 22:59 Dieselrendszer tisztító és védő adalékok

AteszE46 írta:
rece65 írta:
Milan írta:
kundof1 írta: Sziasztok!

Mint uj E46 tulaj vok, szeretnék mindent megadni gépemnek ezért kérdezném azt, h valaki használ Spuri adalékot a gázolajba? elvileg jóó lerakodásokra is, nem kormolodik le a korom benne..
alakinek vmi tapasztalata van akkor az legyen szives leirni



Én használok. Télen kéket nyáron pirosat.
Segít tisztán tartani az üzemanyag rendszert.

Mióta használsz?
Fogyasztásban is érezhető vagy csak szebben megy a motor?
Vagy ez csak placebó hatás?



Sziasztok!

Régebben én is használtam spurit. Szerintem jó. A fogyasztáson, és a motor járásán is érezhető volt az adalék hatása. Vagy csak sokat ittam akkoriban


250L- hez elég a Spuri amit vettem, ez olyan pirosas a szine...de látom h akkor másik is használják belerakom, adagolva ahogyan elő van irva! Majd még veszek bele koromtalanítót is, külön, tiszta legyen a turbó.

kundof1 Elküldve: 2014-03-02 11:29 Rendszámtábla világítás BMW embléma

Okés Köszönöm!

kundof1 Elküldve: 2014-03-01 16:46 Rendszámtábla világítás BMW embléma

A rendszamtabla világitásom oda lett, én már így vettem az autot, hát megolvasdt benne minden és hát nem világit egyik oldal sem! Láttam h van itt neten komplett ledes cuccos, és azt h fek belerakni, belepattan v kell vmit mokoni rajta? meg a vezetékesésekkel h van, át kell forrasztani?

kundof1 Elküldve: 2014-02-27 11:50 Kartergázszûrõ - 20d - 136LE

Tano írta:
kundof1 írta: Hát a légszűrőt kell ott levenni, nem? Am nem nagyon lehet oda férni, mert bent van az a blokk nagyon...bontani nagyon nincsen kedvem, de azért érdekel az a szűrő, h milyen nyálkás-e vagy tiszta-e..


Igen, a légszűrő burkolatát vedd le, akkor látni fogod a többi csavart is. Összesen 4 fogja. A pollenszűrő házát is vedd le, utána már hozzá fogsz férni. Kb 15 perces művelet az egész.


Hát azt a hülye ablaktörlőt nem birtam leszedni, am minden megvolt már :S pllenszűrő alatt van egy tálca ugye 4 tors csvar fogja, abbol mondom kiszedem a 4 alsót akkor kijön az alsó tálca és könnyebb kiszedni, akkor nem kell leszedni az ablaktörlöt de ugy se birtam, ugy megvannak huzva a csavarok, h csak na..

kundof1 Elküldve: 2014-02-26 23:31 Kartergázszûrõ - 20d - 136LE

ZoleeSRB írta:
kundof1 írta: Köszike! Nagyon ujak a csavarok lehet h még ki se volt cserélve! Am 2 csavar fogja asszem, ha jól láttam, azt leszedem és kijön a szűrő?


2től azért kicsivel több,le kell szedni ott még pár cuccot hogy hozzáférj!


Hát a légszűrőt kell ott levenni, nem? Am nem nagyon lehet oda férni, mert bent van az a blokk nagyon...bontani nagyon nincsen kedvem, de azért érdekel az a szűrő, h milyen nyálkás-e vagy tiszta-e..

kundof1 Elküldve: 2014-02-26 16:07 Kartergázszûrõ - 20d - 136LE

Köszike! Nagyon ujak a csavarok lehet h még ki se volt cserélve! Am 2 csavar fogja asszem, ha jól láttam, azt leszedem és kijön a szűrő?

kundof1 Elküldve: 2014-02-26 15:19 Kartergázszûrõ - 20d - 136LE

Sziasztok!

A héten vásároltam az autót 150 Le! Megszeretném nézni a kartergáz szűrőt h milyen benne, volt-e cserélve már,ha olyan akkor cserélem ki, csak nem tom h hol van benne.
Bekarikázott pirossal, ott található? Ez az én blokkom!

http://www.kepfeltoltes.hu/vie...es.hu_.jpg

kundof1 Elküldve: 2014-02-25 23:59 Dieselrendszer tisztító és védő adalékok

Sziasztok!

Mint uj E46 tulaj vok, szeretnék mindent megadni gépemnek ezért kérdezném azt, h valaki használ Spuri adalékot a gázolajba? elvileg jóó lerakodásokra is, nem kormolodik le a korom benne..
alakinek vmi tapasztalata van akkor az legyen szives leirni

kundof1 Elküldve: 2014-02-25 15:52 320d Motor

Sziasztok!

Rég óta követem a forumot, és rég óta szerettem vna 320d tulaja lenni, így sikerült is a hétvégén vennem egyet!
Haveromtól vettem, ő meg németből egy idős úrtól akinél 10 évig volt és mindig rendbe tartotta! 2002-es, 150Le !
Teljesen le lett szervizelve, olajak meg minden, féktárcsra, betétek, am kartergáz szűrőt szeretném megnézni, h milyen lehet, mert olvastam, h kiszokott cseszni a turbóval, ezért azt szeretném megtudni h a motor burkolatt alatt az hol található! Csak ránéznék!

kundof1 Elküldve: 2014-02-08 03:06 Autóvásárlás

Totyasrac írta:
kundof1 írta:
Köszönöm válaszodat, ez jól hangzott, persze szerelővel mennék megnézni, de 200km re van :S Nekem is tetszik de haveromnak is van egy szép E46-a eladó! Nekem olcsóbban adja, mert haveri alapon, am neten is fent hirdeti! Am azt tudom h jó állapotban van, meg most szervizelte le, olajak, szűrők, meg 4 tárcsa betétet cserélte ki rajta. Németből hozta saját magának egy idősebb Úré volt 10 évig és fél évesen vette az első tulajtól. 242000 km van benne, de szépen jár, Volt szerelőnél mert ő cserélte az olajat meg a tárcsákat, megnézte egr-t kitakarította, mondta h jó, turbót is megnézte nem lógott semmi baj nincsen vele! Am abba is ezek az extrák vannak, de azon van még horog is, meg téli, nyári felnit adja hozzá! Betegsége sárvédőiven van neki 2 rozsdásodása meg az olajvisszajelző néha felgyullad!


Ha van ismerősnél nagyjából olyasmi, amit szeretnél, és megbízható az ember: azt kell megvenni!!! (Az ismert előélet árban sokkal többet érhet, mint bármi egyéb.)

Szerintem.



Hát így van! Nem tudom, majd még meglátom, az idős úr még azt is megmondta h a turbó mikor lett rajta kicserélve! Összes könyve, papírja megvan a kocsinak!