Szerviz értékelések » Szerviz lista » Nagy Miklós - bmw320d4

Az én szerelőm.



Nagy Miklós - bmw320d4

Cím:
Nyíregyháza, Debreceni út - Volt mazda szerviz
Telefon:
http://www.bmwfanatics.hu/tagok/bmw320d4.html
Web:
http://www.bmwfanatics.hu/tagok/bmw320d4.html

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Robinson 2011-10-17 13:37-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Amire szüksége van, az megtalálható a műhelyben. Van csápos is. Mivel főleg programozással foglalkozik, legnagyobb erénye a legjobb BMW diagnosztikai szoftverek és hárdverek megléte, amik MO-n rajta kívül nem nagyon vannak másnak. Ha esetleg nincs pl. porlasztó kiszedője, azt most ennek fényében nem számolom bele a pontokba, ezért kap 5-t :)


Hozzáállás

Egy-egy találkozó alkalmával akár azt is érezheted, hogy bunkó, flegma szarkasztikus. Igazából nem az, csak normálisan kell vele viselkedni :D Amúgy pedig az első esetleges negatív benyomásod ellenére ha felhívod valami nyűgöddel, készségesen válaszolni fog. Szerelés közben nem hajt el a kocsitól, többet javít, mint amennyit kérsz és amennyit fizetsz. Ezt ne úgy értsd, hogy kicseréli a turbódat és nem kell érte fizetni, de ha olyan problémával találkozik, ami esetleg eddig előtted is rejtve volt, és valójában neki sincs vele plusz költsége hogy néhány csavarral többet húzzon meg, akkor nem fogja otthagyni, de nem is fog rádobni +1 óra szervizdíjat. Ezt hívják lelkiismeretes, precíz munkának. Ha nem ér rá, vagy nem akar, megmondja, ha tetszik ha nem. Ha betartod a játékszabályait, nem lesz vele gondod. Pl.: Ha azt mondja 3-ra gyere, ne érkezz fél 2-kor, verve a tamtamot, hogy sietsz. Szerintem ezek abszolút betartható dolgok, sőt alap esetben így is kéne működniük.


Hozzáértés

Mindenkinek van egy olyan hely, amire azt mondja "Ő az én szerelőm". Nos: Ő az én szerelőm :) Telefonban elmondott jelenségleírás alapján 80-100%-os diagnózist tudott eddig mindig felállítani. Volt, hogy nem fogadtam meg, ráfizetés lett a vége :) Mivel a fő profilja a diag, programozás és elektromos dolgok, ezekben _szinte_ tévedhetetlen. Mivel tőlem sajnos elég messze van, előforldult többször is, hogy pesti ismert helyekre mentem, és őt kellett felhívni segítségért :D Mint fentebb említettem, diag, programozás, elektromos dolgok javításában szinte tévedhetetlen, de pl. az e46-ot és az e60-at kirázza a kisujjából. Áradozásnak tűnhet, de ez a valóság. Attól függetlenül, hogy hivatalos BMW márkaszervizből is kikérik a segítségét (ennek tanúja voltam), van egy gyenge pontja: elektromos ablakemelő behejezése az ajtóba. De ez szerintem valami pszichés probléma :DD


Ár

Ha tudsz olcsóbbat ilyen szakértelemmel, szólj :) Ár / érték arány verhetetlen. (Szerintem legyen erre meggyőző érv, hogy képes vagyok 500km-t utazni oda-vissza, hogy Ő javítsa a kocsimat. Bár ez inkább a hozzáértésének köszönhető)


Bejelentkezés

Hátránya, hogy sokat éjszakázik, ezért délelőtt nem annyira elérhető, Inkább délután, viszont hatkor nem húzza le a rolót. Ezért (és azért, hogy ne legyen szín ötös :D) kap egy négyest :)



Komment írása



anubisz Elküldve: 2011-10-17 13:43

Kár,hogy ilyen messze van,innen nincs közel főleg ha bontani kell a kocsit,és esetleg maradni kell

Robinson Elküldve: 2011-10-17 13:52

Amit nekem megcsináltak másfél nap alatt, azt máshol ha nagyon hajtanak 1 hétig nyammogják. Tudok olyan 5-ösre értékeltről, akinél hasonló munkálatok alkalmával több mint egy hónapot parkolt egy autó. Részemről megérős egy éjszakát ott tölteni ennek fejében.

YELLOW Elküldve: 2011-10-17 14:16

Teljes mértékben alátámasztom a leírtakat. Szerencsére nekem is pozitívan kellett csalódnom. Ezért jobbak a személyes találkák, mert az internet elfedi/elferdíti a valóságot.
Nekem az volt a legpozitívabb (mégha fel is keltett), hogy este 23:30 körül felhívott, hogy miújság az autóval én "nyugodtan" alszom, hogy nem megy egy hengerem, Ő pedig felhív, mert nem hagyja nyugodni. Hát ez Full Respect!

YELLOW Elküldve: 2011-10-18 11:08

már csak annyit kell tennünk, hogy leszoktatni a dohányzásról, hogy mennél tovább legyen nekünk, na meg persze a családjának.

anubisz Elküldve: 2011-10-18 18:22

Yellow te is odajársz?

YELLOW Elküldve: 2011-10-18 19:41

Egyszer már voltam, illetve egyszer Miki nálam, amiért máig nagyon hálás vagyok. Ha nagyobb gondom lesz, akkor biztos őt választom. Azért csak 50-60 km-re van. Sajnos.

anubisz Elküldve: 2011-10-19 00:06

Na annyit biztos elmennék egy jó diagnosztáért.

bmw520ds Elküldve: 2012-02-01 18:18

Megszállott fanatikus, akire sokan irigyek, ezért vannak akik rossz hírét keltették! Én 800 kilométert autóztam oda-vissza. A munkájával kapcsolatban megjegyzem, volt már nagymellű szöveg kőkorszaki-szakitól hogy így-meg úgy, aztán kiderült, csak betanult szöveg a tehetsége, hiába szakszerviz, hiába BMW-s munkaruha, hiába több évtizedes tapasztalat, ezzel jött a problémámra: le kell cserélni, kell rá új...Miki nem szövegel, hanem cselekszik. Miki igaz barátom, akit nem csak szeretek, hanem tisztelem és becsülöm az életfelfogása miatt! Most átlátszónak tűnhet, mert dicsérem. Ezért rosszat is írok róla: Ritkán találkozunk.
Kinek ajánlom?
Legjobban dízel problémákkal küzdőknek, illetve, elektronikában egy általam nem ismert embert emlegetnek vele egy szinten, akivel barátok, tehát, akik programozás és vele kapcsolatos nyűgökkel kínlódnak.
Találkozásinkkor " bunkó, flegma, szarkasztikus " is szokott lenniHa van tartalma a dolognak elgondolkozom rajt és megértem, ha nincs, tükröt tartok neki. Olyankor jóízűen röhög.
Véleményem elfogadni nem kell. Inkább le kell ellenőrizni a valóságtartamát!

Robinson Elküldve: 2012-02-01 22:31

bmw520ds örülnék, ha írnál egy külön értékelést is, hiszen dukál...

malag01 Elküldve: 2012-04-14 08:18

Egy elérhetőséget, telefonszámot tudnátok adni?

julianusjulius Elküldve: 2012-04-21 14:13

Elérhetőséget szeretném, ha adnál!

bmw520ds Elküldve: 2012-05-13 18:47

A héten voltunk a barátommal E60 Navi Business-t cseréltetni Professional-ra. Eljátszottuk az időt és kemény este lett. Tudtuk hogy későn végzünk, így is volt tervezve. Miki szembetalálkozott egy olyan jelenséggel, amit még nem tapasztalt. A probléma miatt sehova nem jutott. Ugye, mi hülyék vagyunk hozzá, ezért csak sóhajtozni tudtunk, de azt legalább hangosan! Barátommal fáradtan ülve vártuk a kész megoldást 23:00 után, mert akkor derült ki...Kérdezem a barátomat: "Szerinted egy márkaszerviz most mit csinálna? Szerintem megállnának mint a hal szeme, honnét tudnák mit kell ilyenkor csinálni?" Már jött is Miki a megoldással! Azt viszont észre vettem, imádja a 2005 körüli, de főként utáni kiadású autók mindenféle szoftveres dolgát! Értem itt az F01, F10, E90, 1-3-5-6-7-X1-X3-X5-X6 modelleket és azoknak változatait. X6M is volt ott! Aki azt rábízza, nem egy aggódó ember... Amikor kész lett az E60, még egy jóízűt beszélgettünk, sikerült reggel 6:30 kor hazaérni. Barátom tökéletesen elégedett mindennel.

vivaladiesel Elküldve: 2012-05-21 11:39

A híres-hírhedt Bmw mag3-ban elbújhatnak a szerelők Miki mögött!!!

vivaladiesel Elküldve: 2012-05-21 11:42

"Szerinted egy márkaszerviz most mit csinálna? Szerintem megállnának mint a hal szeme, honnét tudnák mit kell ilyenkor csinálni?" "

Nem tudnák,hogy mi a megoldás. Ha mégis akkor kiszámlázna egy vagyont munkadíjként!

gery85 Elküldve: 2012-06-03 22:09

telefon szamat el kerhetnem ...........kosszonom

kempelen Elküldve: 2012-06-07 06:46

Hellaó,
Szégyelem, de csak most találtam meg ezt az oldalt (mármint hogy szervíz és abban Miki) pedig nekem is van mit köszönnöm neki. Hogy bunkó lenne vagy szarkasztikus nem hiszem, de hogy van stílusa, az tuti. Illetve hatalmas tehetséggel ültetett belém lelkiismeret furdalást, mert soha nem engedte kifizetni ha megoldott valami problémát.
Számtalanszor segített bekötésekkel kapcsolatban, elektromos kérdésekben és amit soha nem tudom neki meghálálni, az a nappali fény, ami ha nincs ő most egy nagy bumszli ellenállás forrósodna a motortérben. Érdemes volt több száz kilométert autózni emiatt és azóta is teszi a dolgát.
Ajánlom mindenkinek még akkor is ha sokan panaszkodnak rá milyen a stílusa. Ő ilyen, de bunkónak egyáltalán nem az! Olyan mint valami hóbortos zseni aki keni-vágja a témát, de mindenki tart tőle, mert nem nyájas a stílusa.

bmw520ds Elküldve: 2013-02-02 10:28


Dobálta Szabit régi keksszel!

Rendszeresen leszedi a váltógombot a kocsimról, mondván hogy mekkora durung az egészmikor valahova megyünk és úgy váltogat, hogy a fém botot fogja

A bunkó szó, itt jó értelmében értendő, csak ugye ezt írásban nem tudom érzékeltetni.

Most már a BMW szervizben dolgozik...Mit láttam? Szabi feszül a kocsim alatt, olvadt hólé a kövön, Miki meg rugdalja szét Szabi lábát terpeszből spárga irányában és röhög.

Mégis bunkó!

toki24 Elküldve: 2015-03-10 22:01

Yellow! Tőled csak 50-60kmre van Miki?! akkor miért sajnálod oda vinni?!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Nagy Miklós - bmw320d4