Bero fórum hozzászólásai

Bero Elküldve: 2013-11-21 10:35 bmw diagnosztika

Sziasztok! Van valakinek bmw scanner-e és aki ért is hozzá? Kéne egy kis segítség! Köszönöm!

Bero Elküldve: 2013-11-18 21:25 Társalgó

Pocses írta:
Bero írta: Visszaolvastam az egész bmw kulcs topicot,de semmi megoldást nem találtam a problémámra! Valaki? Senki nem tudja mitől lehet,hogy csak 1 max 2 méterről nyílik a kocsi? Másik kulccsal is ugyanez a helyzet... Köszi!


Mint mondtam, utalhat a gyenge akkura a kulcsban. Ezekben is cserélhető, a szerelőmnek van ismerőse aki kifejezetten kulcsokkal foglalkozik. Szétvágja ketté, akku csere, észre sem lehet venni utána a kulcson max annyi, hogy kb 2mm-el vastagabb a ragasztás miatt.


Köszönöm! Viszont: mind a kettőben? Ugyanúgy csak közelről működik? Érdekes,megpróbálom az akksi témát!

Bero Elküldve: 2013-11-18 21:08 Társalgó

Visszaolvastam az egész bmw kulcs topicot,de semmi megoldást nem találtam a problémámra! Valaki? Senki nem tudja mitől lehet,hogy csak 1 max 2 méterről nyílik a kocsi? Másik kulccsal is ugyanez a helyzet... Köszi!

Bero Elküldve: 2013-11-18 20:43 Társalgó

hil írta:
Bero írta: Sziasztok! Nem találtam erre megfelelő topicot,így ide írok. Érdekelne a tapasztalataitok,hogy nektek a slusszkulcs milyen messziről nyit ki? Nekem kb 1 méterre maximum amikor nyit vagy közelebb. Távolabb sosem. Próbáltam másik kulccsal,de azzal sem megy. Nektek is csak ilyen közelről nyit a zár? Vagy lehet gm lesz? Köszi!

Szia!
Az én távnyitóm úgy 20 m-ről is működik, ami nem igazán jó, mert ha véletlenül megnyomódik, akkor kinyitja az autót és én meg nem veszem észre. Igaz, úgy van beállítva, hogy 2 perc után visszazárja az ajtókat, ha azalatt nem nyitották ki azokat.
hil


Az szép! Nekem nagyon nagyon közelről megy csak (1 méter). Épp olvasgatom a másik topicot,de még nem találtam rá választ

Bero Elküldve: 2013-11-18 20:18 Társalgó

Tényleg,van egy külön topic erre a problémámra... Elnézést,nyugodtan töröljétek ezt a pár kommentet! Köszönöm a segítséget!

Bero Elküldve: 2013-11-18 19:57 Társalgó

Sziasztok! Nem találtam erre megfelelő topicot,így ide írok. Érdekelne a tapasztalataitok,hogy nektek a slusszkulcs milyen messziről nyit ki? Nekem kb 1 méterre maximum amikor nyit vagy közelebb. Távolabb sosem. Próbáltam másik kulccsal,de azzal sem megy. Nektek is csak ilyen közelről nyit a zár? Vagy lehet gm lesz? Köszi!

Bero Elküldve: 2013-11-13 20:45 ködlámpa

Megtaláltam a lámpamodulon a 28-ast! Szerintem az lesz az. Nekem már csak a kábelre kellene dugó a végére! Ebben tud segíteni valaki milyen kell? Cikkszám? Köszi!

Bero Elküldve: 2013-11-13 20:20 ködlámpa

Tano írta:
Bero írta: Sziasztok! Megvan a relé,be van vezetékelve a ködlámpa. Van másik két gombos gyári lámpamodulom. Megvan a bekötési rajz,de már csak egy segítség kéne. A lámpamodult diaggal programozni kell,az ok. A lámpamodulból kijövő jel ami a reléhez megy azt nem tudom,hogy honnan jön a lámpamodulból! Ebben kéne a segítség. Honnan jön a jel vagy hogyan kell oda vezetéket bekötnöm? Már csak ez az egy dolog kéne! Köszi!


A bekötési rajzodon nincs rajta, hogy a lámpamodul csatlakozójának melyik lábához kell bekötni?


Nincs rajta! Vagy lehet elkerülte a figyelmem,de én nem találom! (Egy 28-ast találtam) Gondolom a computerbe megy a kábel és majd mutatni is fogja a műszerfalon,de nekem a ''jel kábel'' kell ami a reléhez megy ugye!

Bero Elküldve: 2013-11-13 16:46 ködlámpa

Sziasztok! Megvan a relé,be van vezetékelve a ködlámpa. Van másik két gombos gyári lámpamodulom. Megvan a bekötési rajz,de már csak egy segítség kéne. A lámpamodult diaggal programozni kell,az ok. A lámpamodulból kijövő jel ami a reléhez megy azt nem tudom,hogy honnan jön a lámpamodulból! Ebben kéne a segítség. Honnan jön a jel vagy hogyan kell oda vezetéket bekötnöm? Már csak ez az egy dolog kéne! Köszi!

Bero Elküldve: 2013-11-08 20:23 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

nickname írta:
Bero írta: Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy aki utólag épített be navit vagy gyári nagy fejegységet,esetleg dynavint akkor ti hogy kötöttétek be a navi antennát? A kábelt merre vezettétek el? Én a díszléc mögött vezetttem ki jobb oldalra a szélvédőhöz. Esetleg más tipp/ötlet? Gyárilag hova megy? Köszi!


Gyárilag a kalaptartó alatt van.



Köszi! Az jó messze van

Bero Elküldve: 2013-11-08 19:47 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy aki utólag épített be navit vagy gyári nagy fejegységet,esetleg dynavint akkor ti hogy kötöttétek be a navi antennát? A kábelt merre vezettétek el? Én a díszléc mögött vezetttem ki jobb oldalra a szélvédőhöz. Esetleg más tipp/ötlet? Gyárilag hova megy? Köszi!

Bero Elküldve: 2013-11-03 13:57 Önindító

Köszönöm!

Bero Elküldve: 2013-11-03 11:18 Önindító

Sziasztok! Nem tudom a ti motorotokban hol van az önindító,de az enyémben ritka rossz helyen,ki se tudtam venni. Úgy néz ki önindító csere. Ti mit ajánlotok? Újat,bontottat vagy a mostanit újítsam fel valahol?

Bero Elküldve: 2013-11-02 20:00 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Köszönöm! Kicsit rossz helyen van,de megpróbálom

Bero Elküldve: 2013-11-02 18:07 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

YELLOW írta:
Bero írta: Üdv! Olyan kérdésem volna,hogy a bendixbe menő pozitív vékony szál(vezérlő) Honnan jön? Nem a biztosítéktáblából,ugye? Valami relé? Merre keressek? Nem tudom nektek hol van az önindító,de nekem piszkosul rossz és megközelíthetetlen helyen


amikor indítasz, akkor kattogó hang van? közben a lámpád villog? ha igen akkor akksi probléma.
ha nem, és nem teker csak halkabb hang van, akkor nem bír behúzni valszeg. relé van magán az önindítón.


Gondolom ez a relé a bendix lenne. Azt kéne kideríteni,hogy a gyújtáskapcsoló-e a hibás. Tuti nem akku,nem villog a lámpa,minden normális. Meg is mértem. A gyújtáskapcsolót nem tudja valaki,hogy lehet szétszedni?