Bero fórum hozzászólásai

Bero Elküldve: 2014-02-01 14:11 elektromos üzemanyagszivattyú

Sziasztok! Köszi a válaszokat! Az a baj,ha jól tudom diag nem mutatja ki az AC hibát. Így marad a kivárás,hogy rosszabb lesz-e! Akksi mondjuk gyanus lehet így belegondolva,mert hideg van,csak városban használom és kb 3-5 km-es utakat teszek meg (kivétel amikor leesett a hó akkor sokat csúszkáltunk). Első körben megnézem az aksit és rátöltök!

Bero Elküldve: 2014-02-01 14:08 angel eye

Maistro2 írta: Sziasztok!
Angel eyet szeretnék vásárolni! Nem projektoros a lámpám, Olyat szeretnék ami jól világít nappal.Nektek milyenek vannak tudnátok nekem segíteni?


Helló! Nekem SMD ledes angel eyes-om van. Nagyon jól pirít,egyből leadja a feszkót,a ccfl-nek kis idő kell,hogy teljes fényerőn világítson és abban van inverter is,ami sokszor elromlik és cserélni kell. Én a ledeset ajánlom. Nekem a legtöbb ledes van,opálos búrában és így úgy néz ki mintha egybefüggő lenne! Nézz itt körül: http://autohifi-tuning.shp.hu/...ifi-tuning

Bero Elküldve: 2014-01-31 20:59 elektromos üzemanyagszivattyú

Sziasztok! Ebben a hidegben azt vettem észre,hogy nehezebben indul az autó. indítózom és nem egyből indul be,hanem több ideig kell indítóznom,kb 2-3 mp-el többet. Persze,mindig beindult eddig is. Olyan is volt,hogy beindítottam az autót,de nem ment fel a fordulatszám csak kb 500-ig és gázadásra ''éledt'' fel! Ez mitől lehet ? Menet közben semmi baj,se hidegen se melegen csak ez az indítás! Akksi pár hónapos,az önindítót meg teljesen felújítottam! Köszönöm!

Bero Elküldve: 2014-01-30 20:51 Társalgó

Javítottam az egész témát!

Bero Elküldve: 2014-01-30 20:09 Társalgó

Meg én úgy tudom,hogy ez külföldi oldal vagy szerver,így egy kicsit nehezebb lesz..

Bero Elküldve: 2014-01-30 20:08 Társalgó

Nem írtam,hogy vicces. Ide írtam,szerintem Yellow itt hamarabb megtudja mint a napiszaron. Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni,innentől Yellow dolga!

Bero Elküldve: 2014-01-30 15:54 Társalgó

csatis1 írta:
Bero írta: Sziasztok! Ma este elindultam barátnőmhöz,leparkoltam és kb 20 percre rá mire visszaértem addigra kihűlt helye fogadott a diffúzoromnak. A barma legalább óvatosan kipattintotta volna a helyéről,de nem! Szétszedte az egészet! Minden műanyag lóg,el van törve... Vihetem műanyagoshoz,de még szereznem kell diffúzort! Találtam 22.000Ft-ért,valaki nem tud esetleg olcsóbban? Nem kell szép,úgyis színrefújnám! Köszi


A rohadt féreg patkány! Remélem szétvágta a kezét mire letörte...
Szerintem találsz olcsóbban is. Anno Kaszánál 10ért vettem, annyiért is adtam el amikor már nem kellett.


Remélem én is! Nem értem az ilyen embereket... Az előző hónapban a két ködlámpa takaróm lopták el,most pedig a diffúzorom! Mi jön még? Legközelebb nem lesz lámpám ? Kaszát már hívtam,neki nincs,de rajta vagyok az ügyön,mert így nagyon csúnya szegény (tettem fel képet tegnap)

Bero Elküldve: 2014-01-29 20:42 Társalgó

Sziasztok! Ma este elindultam barátnőmhöz,leparkoltam és kb 20 percre rá mire visszaértem addigra kihűlt helye fogadott a diffúzoromnak. A barma legalább óvatosan kipattintotta volna a helyéről,de nem! Szétszedte az egészet! Minden műanyag lóg,el van törve... Vihetem műanyagoshoz,de még szereznem kell diffúzort! Találtam 22.000Ft-ért,valaki nem tud esetleg olcsóbban? Nem kell szép,úgyis színrefújnám! Köszi

Bero Elküldve: 2014-01-24 15:43 Belsõ díszcsík

Bero írta: Sziasztok! Szeretnék venni a multikormányomhoz venni egy másik díszbetétet. 3 ágú van sportkormányom van,de nem M-es ami teli az alja hanem a két ágú. Ezt a betétet szeretném cserélni. Sehol se találok olyan betétet mint amilyen a díszléceim körben. Megnéztem egy betétet,de nem találom a színkódját vagy,hogy milyen lehet. Szürke a díszlécem,de függőlegesen csíkos! Kormányban nem találok sehol ilyet! Valaki tudna nekem segíteni? Elvileg ez a szín neve: Alu Säulen ilyen képet találtam: https://www.google.hu/search?q...B800%3B600 Ilyen a díszlécem,tudtok segíteni nekem honnan tudok szerezni ugyanilyen kormánybetétet? Ebay-en,neten nem találtam! Köszi a segítséget!


Ja,és SELLNER felirat van a BMW logó mellett. Ez valami gyári beszállító? Nem sok mindent találtam a neten!

Bero Elküldve: 2014-01-23 20:18 Belsõ díszcsík

Sziasztok! Szeretnék venni a multikormányomhoz venni egy másik díszbetétet. 3 ágú van sportkormányom van,de nem M-es ami teli az alja hanem a két ágú. Ezt a betétet szeretném cserélni. Sehol se találok olyan betétet mint amilyen a díszléceim körben. Megnéztem egy betétet,de nem találom a színkódját vagy,hogy milyen lehet. Szürke a díszlécem,de függőlegesen csíkos! Kormányban nem találok sehol ilyet! Valaki tudna nekem segíteni? Elvileg ez a szín neve: Alu Säulen ilyen képet találtam: https://www.google.hu/search?q...B800%3B600 Ilyen a díszlécem,tudtok segíteni nekem honnan tudok szerezni ugyanilyen kormánybetétet? Ebay-en,neten nem találtam! Köszi a segítséget!

Bero Elküldve: 2014-01-22 20:43 Autóvásárlás

Ilyen olcsók mostanság az E46-ok? El se fogom adni a sajátom (ha egyszer úgy gondolom) inkább széthajtom Amúgy ez első látásra nem tűnik rossz autónak!

Bero Elküldve: 2014-01-18 16:25 Xenonlámpa

Ma szétszedtem a lámpát,megnéztem mindent. A foncsorok épek/szépek,izzókat cseréltem,búra nem piszkos a lencse sem. Nem tudom miért világít (szerintem) halványan. Úgy látszik ennyit tud a gyári. Vagy csak nekem nem megfelelő



Bero Elküldve: 2014-01-17 19:09 Autóvásárlás

lacaca írta: Sziasztok!

A segítségeteket kérném abban az ügyben, hogy szeretnék venni egy 520D vagy 525D-t (E39), de sehol nem találni jót 1400000-ért. Vagy túl sokat kérnek érte, vagy ha jó árban van, akkor ha odamegyek megnézni kiderül, hogy az egész autó egy hulladék és sok minden nem is úgy van, mint ahogy azt a hirdetésben leírták.

Az igények: 2002 v. 2003-as évjáratú E39, 520D Touring vagy 525D Touring, megkímélt, szép állapotú, műszakilag hibátlan, nem rozsdás, nem törött, minden berendezése hibátlanul működjön, vagy maximum nagyon apró hibával, ha lehet, akkor szervizkönyvvel, 250000-300000 km-rel benne.

Esetleg ha valaki tud valamit ajánlani, akár oldalt (használtautó.hu-n eddig nem sok jó volt), vagy ismerőse által eladni kívánt darabot, kérem írjon üzenetet, vagy hívjon: 30/93-55-621

Köszönöm!


Üdv! Szerintem 1.4 millió nagyon kevés egy hibátlan állapotúért! szvsz.

Bero Elküldve: 2014-01-17 17:23 Xenonlámpa

hancurozo írta:
Bero írta:
hancurozo írta:
Bero írta: Amúgy honnan tudhatom,hogy ZKW vagy AL-es a lámpám? Nem az eredeti búra van rajta,hanem egy bontott. Facelift előtti coupe-ból van kiszedve. Vagy csak a faceliftesek ZKW-sek? Köszi!


Mi az ami a coupeból van? (a képeiden a búra az nem coupe búra)


A coupeból a gyári xenon lámpatest. Mivel ez nem megy bele a sedanomba így a coupe lámpabúrát leszedtem,ráraktam a gyári sedan búrát és visszaraktam a lámpát.


Köszönöm. (elsőre nem igazán értettem)
Próbáltam megnézni neked, hogy szétszerelés nélkül hogyan tudnád megnézni a foncsor állapotát, de nem találtam semmi lehetőséget.


Nincs mit a búrát ma leszedtem,de onnan nem mentem ma tovább a szétszedéssel csak megtisztítottam (lámpánként kb 10 perc)! Holnap megpróbálom szétbombázni jobban a lámpát,és megnézem világosban! Köszönöm!

Bero Elküldve: 2014-01-17 17:14 Xenonlámpa

Lement a nap,mentem egy kört megtakarított búrával és kicserélt,új xenon izzókkal. Sajnos nekem nem segített,semmit nem változott! A bal oldaliba cseréltem,egy nagyon kicsit fényesebb volt meg fehérebb/kékebb,de nem láttam jobban! Szétéghetett a foncsorom? Vagy ennyit tud a gyári xenon lámpa?