Bero fórum hozzászólásai

Bero Elküldve: 2013-11-02 17:46 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Üdv! Olyan kérdésem volna,hogy a bendixbe menő pozitív vékony szál(vezérlő) Honnan jön? Nem a biztosítéktáblából,ugye? Valami relé? Merre keressek? Nem tudom nektek hol van az önindító,de nekem piszkosul rossz és megközelíthetetlen helyen

Bero Elküldve: 2013-11-02 17:15 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Köszönöm! Arra gyanakszok még,hogy a bendix érintkező pogácsáknak lett annyi és nem adják a pozitívat az önindító motornak... Más ötletem már tényleg nincs. Max ez a bizonyos relé.

Bero Elküldve: 2013-11-02 17:00 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Önindító beszarhat egyik napról a másikra?

Bero Elküldve: 2013-11-02 16:02 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Robin68 írta:
Bero írta:

Köszi. Viszont írtam,hogy két haverom jött ki plusz egy suzukis próbált segíteni. Egyik E36-ös bömös meg egy dízel passat-os. Mind a kettő megpróbált bebikázni,de semmi. Az akksim 1 hónapos,vadiúj. Rámértem és jó. Indításnál csak hallom a kattanást és ennyi. lámpák nem villannak mint amikor gyenge az akku... Létezik olyan,hogy behúzórelé? Ha igen melyik az? Vagy bendix?


Akkor még egyszer....
bikázásra nekem se történt semmi.... nem indult, csak kattant... aztán:
az én aksim ki, a helyére a kölcsön aksi be... próba... beindult
Hívd el megint a dízel Passatos haverod és az ő aksiját tegyétk be a tiéd helyett...
ha így indul akkor új aksi kell...



Okés,egy próbát megér Ez a behúzórelé nem tudja valaki,hol található? Olvasgattam és az is elszállhat hirtelen!

Bero Elküldve: 2013-11-02 15:53 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Robin68 írta:
Bero írta:

Azzal nincs gond,mert ahova mennek onnan a vezetékek ott is mértem az áramot és jók voltak!! Megpróbálom a másik kulcsal,hátha! Önindító körül is megnézem,hátha ott van,de nincs több ötletem :S


Nekem tavasszal szórakozott pontosan így mint neked, egyik napról a másikra megadta magát és az aksi csere oldotta meg a problémát. Minden működött, csak épp nem akart beindulni de még bikázásra se. Majd próbából a haver aksiját beraktam az enyém helyére és láss csodát.... . Vettem másikat és nagyobb aksit, azóta nincs gondom és bízom benne, hogy nem is lesz.
Próbáld ki még ezt az egyet, hogy kölcsön aksit beraksz és ha úgy indul akkor ne keresd tovább a hibát.



Köszi. Viszont írtam,hogy két haverom jött ki plusz egy suzukis próbált segíteni. Egyik E36-ös bömös meg egy dízel passat-os. Mind a kettő megpróbált bebikázni,de semmi. Az akksim 1 hónapos,vadiúj. Rámértem és jó. Indításnál csak hallom a kattanást és ennyi. lámpák nem villannak mint amikor gyenge az akku... Létezik olyan,hogy behúzórelé? Ha igen melyik az? Vagy bendix?

Bero Elküldve: 2013-11-02 15:40 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Megtisztítottam a sarukat,aláfeküdtem a kocsinak és nem volt szakadás az önindítóig. Nagyon tanácstalan vagyok,segítsetek! Amikor indítani akarom akkor csak hallom a hangos kattanást és kész...

Bero Elküldve: 2013-11-02 14:45 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

hil írta:
Bero írta: Sziasztok! Nagy a baj,nem indul az autóm. Tegnap még semmi baja,most meg se kép se hang. Próbálom indítózni,semmi csak hallom,mintha a relé kapcsolna. Meg se mozdul az önindító. Megmértem az akksit,teljesen jó. Hívtam haverjaim, két kocsi közül egyikkel se lehetett bebikázni. Betoltuk és beindult egyből. Világítás van,rádió stb..de nem indul! Mi lehet a baj? Köszönöm!!

Szia!
Én első menetben az aksi kábel sarukat tisztogatnám meg, de nagyon alaposan (feltételezve, hogy az aksi nincs lemerülve)
hil



Azzal nincs gond,mert ahova mennek onnan a vezetékek ott is mértem az áramot és jók voltak!! Megpróbálom a másik kulcsal,hátha! Önindító körül is megnézem,hátha ott van,de nincs több ötletem :S

Bero Elküldve: 2013-11-02 14:25 Nagyon sürgõs!!! Nem indul...

Sziasztok! Nagy a baj,nem indul az autóm. Tegnap még semmi baja,most meg se kép se hang. Próbálom indítózni,semmi csak hallom,mintha a relé kapcsolna. Meg se mozdul az önindító. Megmértem az akksit,teljesen jó. Hívtam haverjaim, két kocsi közül egyikkel se lehetett bebikázni. Betoltuk és beindult egyből. Világítás van,rádió stb..de nem indul! Mi lehet a baj? Köszönöm!!

Bero Elküldve: 2013-11-01 22:22 Segítsetek!

Létezik légtelenítő csavar fémből? Az enyémen kettőt húztam és kezd deformálódni! Vagy cikkszám? Köszi

Bero Elküldve: 2013-11-01 22:19 Segítsetek!

YELLOW írta:
Bero írta: Sziasztok! Le akartam cserélni a hűtővizemet. A hűtőnél és a kiegyenlítő tartálynál lecsavartam a kék színű csavarokat,ki is folyt a víz (szerintem kevés) A motornál lévő csavart nem találtam meg. Felöntöttem a vizet,légteleníteni szerettem volna,felvettem a fűtést is,de csak kijött a víz bugyogva és a belső mutató pirosba állt,és a hűtőventi be se kapcsolt... Eddig semmi baja nem volt a kocsinak,minden működött. Mi lehet a baj? Termosztát? Nekem EGR nincs. Segítsetek légyszi Köszi!


a Te blokkodnál nem tudom, de nekem a leömlőnél van, mármint azon az oldalon. nem fért oda a szerelő, így onnan mi sem engedtük ki.
biztos levegő van benne. amikor töltöd fel, mikor nem megy bele több, akkor le kell zárni beindítani a motort, majd kinyitni a légtelenítő szelepet. leállni, megint önteni utána, ugyanez a móka. ha nyitott fedővel indítasz, és úgy akarnád tölteni utána, akkor túl sok levegőt fog beszipkázni.


Köszi! Ez a légtelenítés meg tud őrjíteni! Jó lenne valami egyszerű módszer erre,de akkor nekiesek

Bero Elküldve: 2013-11-01 21:40 Segítsetek!

Sziasztok! Le akartam cserélni a hűtővizemet. A hűtőnél és a kiegyenlítő tartálynál lecsavartam a kék színű csavarokat,ki is folyt a víz (szerintem kevés) A motornál lévő csavart nem találtam meg. Felöntöttem a vizet,légteleníteni szerettem volna,felvettem a fűtést is,de csak kijött a víz bugyogva és a belső mutató pirosba állt,és a hűtőventi be se kapcsolt... Eddig semmi baja nem volt a kocsinak,minden működött. Mi lehet a baj? Termosztát? Nekem EGR nincs. Segítsetek légyszi Köszi!

Bero Elküldve: 2013-10-29 20:43 Kormánytípusok

YELLOW írta:
Bero írta: Köszönöm! Akkor tehát haver nyugodtan megveheti/berakhatja a kocsijába! Köszi!


nem a Te kérdésedre jött válasz, csak úgy szólok... szerintem a légzsák átvezető miatt nem jó E46-é E36-ra. tengelyre talán felrakható.


Megválaszoltam magamnak én Havernak 4 küllős van,ami nekem is volt régen és az enyémbe is belement az új 3 ágú multis..

Bero Elküldve: 2013-10-29 18:27 Kormánytípusok

Köszönöm! Akkor tehát haver nyugodtan megveheti/berakhatja a kocsijába! Köszi!

Bero Elküldve: 2013-10-28 21:18 Kormánytípusok

Sziasztok! Egy E36 tulaj barátom ki szeretné cserélni a kormányát egy jobbra/szebbre. A kérdés a következő lenne: E46-os kormányt fel lehet rakni az E36-osra? Köszi!

Bero Elküldve: 2013-10-26 19:36 Multimédia beszerelés

Tano írta:
Bero írta: Sziasztok! Ide írok,mert a mély ládám nem szól valami jól és ki szeretném venni a hátsó ülésem közepénél a fémlemezt. Az én autóm hátsó ajtaja nem lehajtható és sízsák helye sincs. Mielőtt szétszedném az ülést szeretném megkérdezni,hogy mennyire macerás kivenni ezt a lemezt? Ki kell vágni? Köszi!


Én is kiszedtem. A csomagtartó felől könnyen ki tudod szedni. Perforált, így elég kitördelni és az ülést sem kell kiszedni.


Köszönöm