K_Gergo fórum hozzászólásai

K_Gergo Elküldve: 2011-11-24 11:13 Rendőrség, avagy "szolgálunk és védünk"

nickname írta: Én sértek jogszabályt rendszeresen , de veszem a fáradságot hogy felkutassam a kiskapukat, ugyanis az van mindenhol

és van képed leírni, hogy ne sérts szabályt? gratulálok.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-24 10:37 Vicces :)

K_Gergo Elküldve: 2011-11-23 16:56 Rendőrség, avagy "szolgálunk és védünk"

nickname írta: Ha nem sértesz szabályt nem kapsz büntetést, ha pedig megsérted akkor vállalni kell a következményt. vagy felrakni egy blokkolót "joghézag"

lakott terület vége, pár száz méteren át csak fasor és szántó az út mellett mindkét oldalon - ide kiállítanak legalább 2 rendőrt + egy autót, hogy az ámokfutó kollégámat a lakott terület vége tábla előtt 10 méterrel leszedjék 71 km/h-val.
a büntetés jogszerű.
de megeszem a nemlétező kalapom, ha szerinted ésszerű erre fordítani a rendőrség erőforrásait, ahelyett, hogy valós, komoly anyagi/egészségügyi kárt okozóit kerítenék elő.

bélyegezz nyugodtan demagógnak, de ne hidd, hogy ez a "ne sérts szabályt" kijelentés nem az.

...hozzáteszem 12 éve vezetek, összesen kétszer büntettek gyorshajtásért: az utóbbi két évben, mindegyik 15ezres kategória, és nem helyszíni bírság, ami alól tudtommal még kibújhatnék, mert még nem objektív felelősséges kategória. utóbbiban lehet, hogy tévedek, de azért, mert nem áll szándékomban, nem néztem utána kellőképp.

a lázárblokkolós kijelentésedre pedig: javaslom nézd meg ezt, figyeld a pökhendi reakciókat drága törvényhozóink részéről. ne sérts szabályt, mi?!

K_Gergo Elküldve: 2011-11-23 16:48 Rendőrség, avagy "szolgálunk és védünk"

ute107 írta: Sajnos itt élünk, sajnos ilyen világban, sajnos ilyen politikában.

szerintem az a legszomorúbb, hogy ezzel vége is a sztorinak...
mintha olvastam volna még kormányzati szerv vagy tán inkább ombudsman részéről is kritikát, hogy rosszra vezet arra kényszeríteni a rendőrséget, hogy büntetésekből tartsa fenn magát...hitelvesztéshez, visszaélésekhez, egyértelmű szarrágáshoz vezet, erre kerek-perec annyi volt a válasz, hogy nem így van, a rendőrségnek van megfelelő kerete, ez a pénz csak plusz. meg mutogatták a statisztikáikat, hogy mennyivel csökkent a balesetek száma, hála a trafiknak. az első egyértelmű hazugság, a másik szintén, ha valaki a balesetszám mellé állítja az üzemeanyagfogyasztás, tehát a forgalom arányos csökkenését.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-23 12:07 légzsak_

bigiboj írta: Sziasztok!

Köszi a válaszokat. Akkor senki nem tud valakit Tatabányán, vagy közelében aki kiolvasná a hibajelet? Jó lenne tudni, hogy mi a hiba.


szia,

a márkaszerviz túl triviális? kerestem a gugliban, de tatabányán nem találtam...

K_Gergo Elküldve: 2011-11-23 08:41 Karosszéria (javítás?)

JANI77 írta: Sziasztok! Segítség kellene illetve infó is! E 46 coupe eleje doblemez és nyúlvány az ugyanaz ,mint a facelift eleje?? tehát csak a homlokfal és a külső borítás(lámpák,sárvédők,géptető,lökhárító stb) a más??? és esetleg hol tudok egy bal első negyedhez hozzájutni (bár csak a toronytól kellene a nyúlvány de nem hiszem ,hogy azt bárki úgy eladja)... infókat előre is köszi!!

próbáld meg Kasza Imit, szerintem alkatrészen túl tanáccsal is tud szolgálni.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-21 23:18 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

anubisz írta: Fehérvárra jársz minden nap?

ez már off, írtam pü-t

K_Gergo Elküldve: 2011-11-21 23:11 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

anubisz írta: majd gondolod egyből zsebbe nyúl és fizet,és ingyen szerel.

ismeretségemből tudok rá példát, persze az ellenkezője jellemző. hallottam undorító eljárásról márkaszervizek részéről is. neked így éri meg, nekem nem, mindkettőnek ára van így vagy úgy. kinek-mi, ugye.
bár nem úgy tűnik, hogy kellene, de fuvarban szerintem tudnék segíteni, fehérvár nincs messze érdtől.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-21 22:56 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

anubisz írta: ...
Szóval ezek alapján lehet következtetni,hogy egy sima hibafeltárás, vagy 150 ezer,neki ugranak 5 en,kiszednek mindent, te meg bevizelsz,mikor perkálni kell,az meg nem előnyös így mínuszba összehugyozva hazasétálni.

Azt ha bebizonyítod hány szerelő állt neki,óránként,fejenként 5000 ért benyalok neked,hidd el amit mondanak 1 óra 20 ezer 4 szerelővel,10 órát keresgélnek negyed millió.

hát én max 60-80 ezret tippelnék inkább, de tény, hogy ezek alapján akármennyit kiszámlázhatnak.

szerintem ez egy bizalmi szakma, mindenki maga mérlegel, hogy kihez milyen szempontok alapján viszi. hiába állok bárki mellett, a pressziógyakorláson túl sokat nem érek el vele, csak ugatom a témát... én pl a te márkaszervizesdidet se értem, érveid dacára. kinek-mi...

K_Gergo Elküldve: 2011-11-21 22:49 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

anubisz írta: Persze úgy nézek ki mint egy milliomos? Pont az a gáz hogy Érden van,hogy jövök haza Győrbe? ja és írják az oldalon,nem szeretik,nem is engedik hogy ott legyél mikor csinálják a kocsit,na köszi,megmasszírozzák 50 ezerért, a semmire, de lehet hogy 100,vagy 200 ezerért.Aztán szopjam ki az ujjamból mit vizsgáltak rajta.

azon összegek alapján, amiket eddig itt elejtettél: igen.
meg tudom érteni az ő szempontjukat is...ha annyira érdekel, kikérdezed őket a javítás után. ők így dolgoznak, legalább nyíltan vállalják, és hírükből fakadóan valószínűleg meg is tehetik.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-21 22:31 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

Robinson írta: És az itt ajánlott emberkékről miért nincs értékelés?

részemről majd akkor készül, ha valós tapasztalatom lesz róla. az alább említett helyes diagnózis nagyjából a fülre megállapított repedt leömlő volt, meg néhány, később beváltnak tűnő ötlet. tudom kicsit ködös a megfogalmazás, de még nem értem a dolog végére...

anubisz írta: Na ezt meglátogatom,ha kideríti a kocsimon a gondot

a neten is sokan ajánlják fórumokban az injektor.hu-t, épp a diagnosztikai képességeik miatt. tudtommal nem olcsó, és relatíve sokat kell várni, míg bekerülsz, de neked egyik se lehet probléma.
(remélem tudod, hogy csak ugratlak!)

K_Gergo Elküldve: 2011-11-21 21:57 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

fokabel írta: Győrben és környékén keresek hozzáértő BMW szerelőt

Torsten Cox
német csóka, kicsit töri a magyart, de nem vészes. egyszer voltam nála, javítást nem csinált, csak (helyes) diagnózist, de jókat hallottam róla, velem korrekt volt, még viszem hozzá.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-20 19:13 E46 futómű állítás

YELLOW írta: szivesen elvinném egy beállításra, de pont ettől félek, hogy kitudja mit csesznének el...??? félrekopásokat nem látok, igazából nem tom milyennek kellene lennie gyárilag a futóműnek... felénk is sok futóműves van, de most kiben bízzon az ember...

ugyan nem sokat használod, 2 évente szerintem neked is illene vinned, használat során, sőt valamelyest az állásban is elállítódik magától. lehet, hogy nem veszed észre, de a futóműalkatrészeket, kormányszerkezetet jobban igénybe veszi a rosszul beállított futómű, ha meg már a gumikon látszik, az elég durva hibá(k)ra utal. kicsit olyan ez mint a centrírozás, érdemes adni erre, ha nincs is látványos baj.

anubisz írta: Fújatnom kel az első lököst is,igaz 1 éve fújattam,azóta újra szétverték a kavicsok,fél éves új ködlámpámat megint bebaszta egy kő.Úgyhogy kicsit renoválásra szorul.

pacsi! nekem is évente rendbe kell rakatnom, vagy a kavicsok, vagy egy tetem, vagy a saját hülyeségem miatt.

K_Gergo Elküldve: 2011-11-20 13:40 Vicces :)

hancurozo írta:
K_Gergo írta: Viktorunk igazán hordhatna hagyományos magyar öltözéket.
szívesen látnám mentében.



na mivan, lecsapott a narancskommandó?! pedig jó duma volt, beírjam én?

K_Gergo Elküldve: 2011-11-20 13:39 Társalgó

Robinson írta: Discovery most: Autókereskedők - BMW M3 (E36)

tud gányolni ez az Ed gyerek azér'...
nem erre a részre gondolok konkrétan, de rendszeresen néztem, sokszor felszaladt a szemöldököm a megoldásaik láttán.