dpiller fórum hozzászólásai

dpiller Elküldve: 2007-11-05 13:38 riasztó?

Sziasztok,

a riasztónak van valami vezérelt kimenete? Konkrétan szeretnék hozzákötni kis extra védelmet, de annak meg bemeneti vezérlés kell. Hogy lehetne tudomást szerezni arról, hogy a gyári riasztó szól? (a poénokat hogy füleljek hagyjuk )

dpiller Elküldve: 2007-10-30 11:02 olajszenzor

Naja, kb mi is erre jutottunk igy láttatlanba a szerelõvel. De meg fogom csináltatni, mert szeretem a kiskocsimat fitten látni

dpiller Elküldve: 2007-10-29 16:00 olajszenzor

Hello mindenkinek,

érdekes jelenségbe futottam minap - azt hiszem meghülyült az olajszenzorom. A lényeg, hogy olaj van elég a kocsiban, ennek ellenére sûrûn - nem mindig indítás után bejelez a sárga olajszintjelzõ lámpa pár másodpercre, majd elalszik. Volt, hogy a ferde parkolásra gyanakodtam, de azt már kizártam. Amit még nem tudok kizérni, hátha a fékolajcserére figyelmeztet az autó ezzel is (A fékolajcsere megvolt, de ma fogom kiresetelni, hála az itt talált leírásoknak). Mivel nem mindig jelez a szenzor, lehet, hogy csak mocskos. De mielött kicseréltetem (azért lesz a következõ olajcserénél egy olyan próbálkozás, hogy megpucoljuk), kérdezném a márkatársakat, volt valakinek már gondja ezzel?

Üdv

Dávid

dpiller Elküldve: 2007-09-17 16:16 Olajcsere_

alfatone írta:
Adi01 írta: Hi!
Tudnátok segíteni, h hogy tudom kiütni a -resetelni- a szevíz kijelzõt, h újra 25000-ret írjon ki?
E46 323 99'.
Köszönöm elõre is a választ.

Szívesen belinkelem huszonhetedjére is.
http://www.autoshoppingcenter..../Bmw1.html

A fékolajcsere dátumot hogy lehet resetelni? Az volna még érdekes

Üdv

D

dpiller Elküldve: 2007-09-17 16:03 Olajcsere_

Kedves márkatársak,

nem közvetlen olajcseréhez tartozik, de talán mégis. Mostanában az olajszint jelzõm inditás után mindig bejelez pár másodpercre - a sárga, azaz az olajszint szerinte alacsony. Nos töltöttem már utána, a szint tényleg rendben van - és még is? Hogy vizsgáljam a szintet? Hidegen? Vagy ez valami teljesen más hiba lesz? Nem örülök ...Olajcseréig még vagy 15e km-em lenne...

dpiller Elküldve: 2007-04-17 22:30 talalkozo

Ma hallottam Richiem márkatárstól a taliról, invitált rá . Én még csak-csak Budapesten leszek (de repülõvel), szóval kiskocsim itt van kint Németországban, igen távol. Szóval next tájm, nektek meg jó idõt és jó szórakozást!

dpiller Elküldve: 2007-04-02 10:29 EU-s rendszám

Elõre jelzem nem a nagy EU érzés vezérel a témánál, hanem a következõ történet:
Helló,

Kiszúrták a magyar rendszám miatt Németországban az autópályán és elvittek ellenõrzésre (és ezután érts egy teljes motozást, kocsi alapos átvizsgálását - és a slusszpoén az volt, hogy tegnap porszivózás közben kiderült, hogy a hátsó lábtörlõ alatt felvágták a ragasztott szövetet - elveve javított volna - nem vicc - kárpitoshoz mehetek!!!!). Ideglenesen vagyok itt, és a kocsit nem viszem haza emiatt, úgyhogy inkább szükségem lenne egy eu-s matricára - mert rákérdeztem a rendõröknél mia lapján szúrtak ki - a válasz a rendszám volt - vennék én akár új rendszámot is, de az innen nem megy.
Namármost: 1) hol lehet kapni ilyen matricát? Olyat ami tényleg úgy néz ki mint az új EU-s rendszám. 2) megy e még a szívózás otthon emiatt, mert valahol azt olvastam, hogy már nem. Mert akkor csak kint teszem fel.

Üdv.

dpiller Elküldve: 2006-12-08 19:13 biztosítéktábla...

Köszönöm! Reggel megnézem, hogy jó e!!

Ebbõl melyik hajtja a low-beamet?

dpiller Elküldve: 2006-12-08 14:28 biztosítéktábla...

alfatone írta: Ahogy kinyitod a kesztyûtartó felett a biztosítékdobozt, kellene legyen benne egy fehér papír, a kiosztásokkal.
Ha az segítség, bescannelheteem neked az enyémet, de félek, nem azonos a kiosztás, mert az nagyon változó.


Na az sajnos nincs, úgyhogy hálás lennék.

Sõt, tetemre hívás: akinek 2001-eben gyártott benzines van, azé lenne a legjobb

dpiller Elküldve: 2006-12-08 12:27 biztosítéktábla...

Annyit megjegyzek, hogy elvileg kellene ott lenni valami leírásnak a kézikönyv szerint, de semmit sem találtam

dpiller Elküldve: 2006-12-08 11:18 biztosítéktábla...

...avagy valószínûleg elszállt a jobb tompítottamé, és ahogy kinyitottam a biztosítéktáblát, olyan aprók az ábrák (ha azok azok, tényleg nem jól látni ugye), hogy fogalmam sincs hogy melyik az. Nincs valami nagyfelbontású képe valakinek, hogy melyik micsoda?

dpiller Elküldve: 2006-12-05 16:30 Matricák

Diabolica írta:
Az autópiacon (nagykõrösi) megkapod mindkettõt.....a disztárcsás árulja a lángosossal szemben. (Csak a lángosos miatt tudom... )

Ide kinézek, köszi...

dpiller Elküldve: 2006-12-05 11:15 Matricák

Sziasztok!

Kétféle matricát keresek a móka kedvéért: az elsõ a már lassan klasszikus Száguldunk és Félünk - a másik az BMW matrica, ami a nem-bmw dísztárcsáimra kellene, mert a régiek közül leesett egy - ez olyan masszívabb, mûanyag anyagú volt. Hol lehetne mindkettõt kapni, volna valakinek tippje?

D.

dpiller Elküldve: 2006-10-26 23:47 talalkozo

alfatone írta: Üdv mindenkinek. Remek volt!
Majd legközelebb keresünk valami repteret, és ott mindenki kipróbálhatja magát/autóját.
Megjegyzem jó, hogy most nem ilyen volt, mert az E36 28i csúnyán otthagyott volna mindannyiunkat. :o

Háj Alfatone,

ma beszélgettem a monori szerelõsráccal - mint kiderült õ autóversenyzõ is. Utána együtt röhögtünk, hogy ök a kiskunlacházi reptérre járnak rallyzni, mi meg a fejük fölé repülni
(by the way, ha oda megyünk, én lehet hogy fentrõl jönnék, ha beleegyeznek a márkatársak, és meg tudom oldani ))) )

dpiller Elküldve: 2006-10-26 23:40 talalkozo

hölgyeim, uraim! (és egyebek )

Camponában bármikor benne vagyok, t.i. itt van közelben.

Más. Elkezdtem feltölteni a képeket, ha nem szakadozna meg sûrûn, már mind fent lenne. Jóbarátom kitett magáért, rengeteg szép fotót csinált. Tessék nézegetni az oldalt, mennek fel a képek.

(akár elkezdhetünk nyilvánosan angel eyest szerelni.... )