gyorilaszlo fórum hozzászólásai

gyorilaszlo Elküldve: 2010-09-05 16:23 320d Motor

Hali!

Olyan kérdésem lenne Hozzátok,hogy a képen bejelölt kis kupak az minek a kupakja a motortérben?



Bocsánat, ha bugyuta a kérdés... De egyik használati útmutatóban sem térnek ki rá! És ha valamit jelent az állítása,akkor nagyon ráhúzzam a kupakot vagy hadjam lazára?

gyorilaszlo Elküldve: 2010-09-03 17:09 Belsõ díszcsík

Csatis1!

Köszönöm az infót,közben akkor ez a 2. fajta megoldás! Most hoztam el polírozásból a verdát,megkérdeztem a csávót azt mondta ő le tudja nekem fújni bármilyen színűre! Esetleg ha megtudod adni a srác telefonszámát akkor tudnék dönteni mondjuk ár szerint! Szerintetek fóliás legyen vagy fújassam le festékkel?

gyorilaszlo Elküldve: 2010-09-03 09:23 Belsõ díszcsík

Értem,akkor megkeresek itt valami helyi fényezőst... Megkérdezem,hogy bevállalja e...

gyorilaszlo Elküldve: 2010-09-03 09:14 Belsõ díszcsík

Hali! Köszönöm a hozzászólást,de az az igazság nemtudom,hogy merre induljak el itt Orosházán! Van itt egy "Tuning bolt",lehet oda bemegyek megkérdezni... Akkor van itt egy Unix,nemrég nyílt... Ott kivan ilyesmi írva,hogy Autódekor... Ott érdeklődhetnék ilyesmivel?



gyorilaszlo Elküldve: 2010-09-01 07:20 Belsõ díszcsík

Hali!

Úgy gondoltam,ez megfelelő téma a kérdésemnek! Ugye sikerült megvenni a BMWt,és a belsejét szeretném feldobni egy kicsit... Arra gondoltam,hogy körbe azt a műanyag csíkot szeretném cserélni,mert pont azok eléggé kopottak... Erre gondolok,ami itt kékes:


Érdeklődni szeretnék,hogy hol tudnék ilyeneket szerezni,rendelni? És hogy kb. mennyibe is kerül?

gyorilaszlo Elküldve: 2010-09-01 07:04 Autóvásárlás

Köszönöm a segítséget Andibaba!

Keddenként itt nincs okmányiroda,így kénytelen voltam máig várni az átírással... Viszont az a bibi,hogy ma lejár a személyim... Nemsokára bemegyek megkérdezni,hogy akkor most várjam meg az új személyit,vagy még ezzel áttudom iratni a nevemre a kocsit... Utána ma még megnézetem a felniket,ha kell centíroztatom... Utána lehet elmegyek megnézetni a futóművet,hogy minden baba legyen... Ja,és pénteken reggel 8ra viszem políroztatni egy nagyon fasza helyre! Isten pénze nem elég ide...

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-31 08:28 Autóvásárlás

Maximális Tiszteletem Minden BMW Tulajdonosnak!

Jelentem,én is az lettem!!! Tegnap délután hoztam el a masinát,egy alapos állapotfelmérést követően,ami semmi hibát nem mutatott... Egyedül a tápfeszültség alacsony,ott azt javasolták hogy rakjam fel töltőre egy estére az akksit... Hazafele úton,már egyáltalán nem sajnáltam érte a majdnem 2 milliót... Pár kilóméter alatt azon kaptam magam,hogy olyan mintha 10 éve ezt az autót vezetném... ISTENI!!! Nemsokára megyek az átíráshoz szükséges eredetiség vizsgálatot megkérdezni,hogy hogy működik... Reggel,ilyen hideg párás időbe mondanom sem kell pöccre indult... Most takarítottam ki kicsit belülről,de délután több időm lesz és szépen kitarítom az egészet... Töltök mostmár fel képet,meg kitöltöm az adatlapom is!

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-27 08:37 Autóvásárlás

csatis1 írta:
gyorilaszlo írta: Értem! A közelben van egy Bosch márkafüggetlen diesel szakszervíz! Lehet hogy ez jobb lenne! http://www.husztidiesel.hu/

Beszéltem velük,itt is szívesen átnézik a kocsit!


Kedves gyorilaszlo!

Ha diesel szakszerviz, akkor ne vidd se Szegedre, se Békéscsabára, hanem vidd el Oh-n Lévai Jocihoz (a buszpályaudvarnál, a Diego mellett)! Melegebb szívvel ajánlom, mint a szegedi vagy csabai márkaszervizet - persze majd csak ha itthon lesz a masina!



Csatis1! Köszönöm az ötletet,de itt Szegeden a Bosch-ba csak állapotfelmérés lesz vásárlás előtt! Ha valami probléma lesz az autóval,akkor megfogadom tanácsod!

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-27 08:35 Autóvásárlás

Zolee írta:
gyorilaszlo írta: A belseje kicsit puritánnak tűnik ezeknek a BMWknek,de sztem egy kis csinosítás majd sokat segít...


A BMW valóban spártai kinézetű belül, de többek közt pont ez teszi azzá ami: BMW-vé!
Nehogy túlzásba ess a csinosítással, ez az autó - szerencsére - nem tartozik a csili-vili kategóriába!
Szép az autó - sok sikert a vásárláshoz!


Nem szeretnék tulzásba esni,amit lejjebb kérdeztem azt a csíkot szeretném a műszerfalon meg ahol lehet,meg kisebb apróságokat majd! Jövőhét kedden megyünk újra szemügyre venni,de valószínű hogy akkor már el is hozzuk! Könnyen jött pénz könnyen megy...

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-26 15:08 Autóvásárlás

Köszönöm YELLOW! Ha nem jön össze,mindenféleképp szólok!!! Hát,amúgy nemnagyon volt kitakarítva... Én szebben rendbe tenném.. Ebbe is van esőszenzor,el is felejtettem..

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-26 12:51 Autóvásárlás

Rendben,ha úgy alakul hogy meg lesz a kocsi akkor abban a témában visszatérünk rá!!!

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-26 12:33 Autóvásárlás

Az jó akkor... Nem a fényesre,hanem ilyen matt ezüstös vagy milyen az... Sokat dobna azért a belsején! Könnyű cserélni ezeket az elemeket amúgy?

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-26 12:01 Autóvásárlás

Értelek Woockie! Hát,majd látjuk hogy alakul... Lehet elviszem mindkettőbe... Egyébként erre a csíkra gondoltam,ami ezene a képen kék...

Ilyet lehet szerezni mondjuk krómba?

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-26 11:44 Autóvásárlás

Igen,köszönöm a segítséget! Az az igazság,hogy Ruzsán van az autó,Szegedtől nyugatra 30 KMre... És vásárlás előtt így Szegeden nézetném meg!

gyorilaszlo Elküldve: 2010-08-26 10:59 Autóvásárlás

Értem! A közelben van egy Bosch márkafüggetlen diesel szakszervíz! Lehet hogy ez jobb lenne! http://www.husztidiesel.hu/

Beszéltem velük,itt is szívesen átnézik a kocsit!