kabec fórum hozzászólásai

kabec Elküldve: 2011-10-07 22:58 Társalgó

YELLOW írta:
anubisz írta:
YELLOW írta:
hil írta:
Lehet, hogy maradi vagyok, de szerintem a gyári állapot az igazi! Néztem a bogácsi talis képeket, ott azért láttam egyet-mást, és eltűnödtem, hogy mennyi islésficamos ember van, aki ilyet tett az autójával és aki megszavazta neki a fő díjat. Kasza Mester is tudott díjat nyerni a gyári állapotú autójával.....


hát igen a bogácsi tali. teljesen őszintén mondom. kicsit fájt, hogy szinte oda se jöttek az autómhoz. a két hostes csaj kérdezte nem akarok nevezni? mondom minek? a kutya se kíváncsi rá, meg nagyon a kategóriába sem fér bele egyikbe se. pedig szerintük szép. mondom szerintem is szép, de nem lehet versenyt nyerni vele. egyetértek veled hil, de tényleg vicces volt, hogy azokat nézték meg jobban, amin sok minden volt változtatva. hát én abból nem kérek inkább mindenki kerülje el, addig sem lesz összekarcolva. hiába sok pénzt öltek egy-két autóba, mindegyikben volt igénytelen dolog, ami tipikus F&F majmolás. de hát ez kell a népnek, meg az új Flour


Szegény Yellow, én oda mentem volna 90 be még az E30-asom is megcsókolták


jó most nem vágok eret, vágom a szitut a mai elfajzott világban... volt itt is 1-2 igengyönyörű E30, majd sírva fakadtam mikor drift-elni próbáltak vele...
viszont nekem az furcsa, hogy enniy ferde izlésű ember van, hogy egy szolid, de formás autó nem érdekli... mindig többet akarnak, az a jó, ami tele van aggatva... amúgy vennem kellene egy E30-at, igazából E24 kellene mondjuk ha jobban belegondolok 5 db E46 volt: 1 kombi tsabko-é, egy kabriós, egy sedan fekete (valahonnan ismerős az is), 1 másik dedan a kollégámé, nah és az enyém. ja meg az útszélén is állt egy. E36, E30 volt sok.


Az "egy sedan fekete (valahonnan ismerős az is)" én voltam szerintem ...

kabec Elküldve: 2011-09-04 21:38 sárvédõ

Sziasztok!
Keresnék M-es oldalrácsot e46 limomhoz, valaki nem találkozott már olyannal valamerre amiben van beépítve index is?! Valakinek tapasztalata esetleg e témában?! Nagyon örülnék ha valaki segítene!

kabec Elküldve: 2011-08-08 19:59 M-packet

Bero írta: Hali! Úgy néz ki,hogy a héten megjön az M-es hátsó lökösöm. Az lenne a kérdésem,hogy kell-e az új lökössel valami fúrni/faragni,hogy felmenjen,esetleg valami plusz tartót sínt vagy bármit? Köszi!



Hali! Nekem is volt "nemrég" cserélve, lökhárító tartó volt más + a csomagtartófedél alatt van egy kis műanyag vacak amibe belecsúszik a lökös teteje, ha jól emlékszem ezekre volt pluszban szükség.

kabec Elküldve: 2011-07-14 19:11 Kasza mester 0670-5799225

Hori írta: 16:9 es nagynavi, cd-s fejjel, bletooth-os telefonnal tv-tunerrel mk4-el, cd-tárral, kábelköteggel komplettan eladó /még kipróbálható/

250000ft





Bárcsak nekem adná ajándékba!

kabec Elküldve: 2011-07-10 22:31 Gumi

Sziasztok! Tegnap voltunk egy kisebb bmw-s megmozduláson és gumiabroncsra lenne szükségem... Most Dunlop Sport 9090 225/40 ZR 18 van/volt rajta. Legjobban ilyennek örülnék nagyon jó áron, vagy tudtok valami jobbat ajánlani ebben a méretben? Vagy egyáltalán merre keresgéljek, merre induljak? Help pls!

kabec Elküldve: 2011-06-04 20:34 Társalgó

Zotyi30d írta:
Robinson írta:
Zotyi30d írta: Sziasztok!
Sikerült átűlmöm egy E61 535d-be remélem továbbra is maradhatok tag


nem értem... BMWfanatics...?


Én maradi vok még E46 klubnál tartok


én is ezt mondanám ....

kabec Elküldve: 2011-06-04 18:48 Valaki segítsen

anubisz írta:
kabec írta: De mire az ember megtalálja azt az egyet akire rámeri bízni és tudja "szakértő" ...


Ezt megértem,de ő azért Budapest mellett lakik, arrafelé azért van pár szerelő. Itt az oldalon is ajánlanak egy pár profi, rutinos szerelőt. Talán ilyenkor jó a fórum véleményeket megfogadni (szerelő ügyben ) mert hát több szem, többet lát.


ez jogos! felénk már más a helyzet, itt is van hogy 160kmt utazok egy jó szerelőhöz odavissza...

kabec Elküldve: 2011-06-04 18:13 Valaki segítsen

De mire az ember megtalálja azt az egyet akire rámeri bízni és tudja "szakértő" ...

kabec Elküldve: 2011-05-09 21:39 Segítsetek!

Bero írta:
kabec írta:
Kenyi írta: ez az ábra jól jött nekem is, köszi! A 21-es alkatrészt (merevítő) mihez kell rögzíteni? Benyúlik a pótkeréktartó alá, de nincs mihez felfogatni. Mondjuk megáll anélkül is, de biztos nem véletlenül van hozzá.


Nekem lefelé kiállt két csavar amire műanyag anyákkal fogattuk fel... épp ma.


Majd a hátsó m-packetról tehetnél fel képet,kíváncsi vagyok,hogy sikerült Te mennyiért vetted amúgy? Írhatsz privátban is


Idővel lesz fent kép is! A czerko carnál vettem bontottan sajnos árra már nem emlékszem, mert régebb vettem. De valami 50körül volt. Ami fontos tapasztalat kell hozzá lökhárító tartó is plusz néhány csavar a diffúzor felfogatásához. Ma még kiderült az a kis műanyag is más ami a csomagtérfedél alá van felszerelve és abba csúszik a lökös felső része. Ez még hibádzik! Ha valaki tudna hozzá cikszámot megköszönöm

kabec Elküldve: 2011-05-09 18:50 Segítsetek!

Kenyi írta: ez az ábra jól jött nekem is, köszi! A 21-es alkatrészt (merevítő) mihez kell rögzíteni? Benyúlik a pótkeréktartó alá, de nincs mihez felfogatni. Mondjuk megáll anélkül is, de biztos nem véletlenül van hozzá.


Nekem lefelé kiállt két csavar amire műanyag anyákkal fogattuk fel... épp ma.

kabec Elküldve: 2011-05-09 07:28 Segítsetek!

YELLOW írta:
kabec írta:
YELLOW írta:
kabec írta: Sziasztok! Szükségem lenne egy oan diagramra vagy mire amin a faceliftes hátsó M-packettes lökös látható tartozékaival együtt! Valaki segítsen pls! Előre is köszi!


http://www.realoem.com/bmw/sho...&fg=17


Köszönöm Yellow a gyorsaságot! Jövök egy sörrel!


velem jól jársz, nem iszom alkoholt



Akkor rendes leszek és meghívhatsz Te engem egyre!

kabec Elküldve: 2011-05-08 22:27 Segítsetek!

YELLOW írta:
kabec írta: Sziasztok! Szükségem lenne egy oan diagramra vagy mire amin a faceliftes hátsó M-packettes lökös látható tartozékaival együtt! Valaki segítsen pls! Előre is köszi!


http://www.realoem.com/bmw/sho...&fg=17


Köszönöm Yellow a gyorsaságot! Jövök egy sörrel!

kabec Elküldve: 2011-05-08 22:04 Segítsetek!

Sziasztok! Szükségem lenne egy oan diagramra vagy mire amin a faceliftes hátsó M-packettes lökös látható tartozékaival együtt! Valaki segítsen pls! Előre is köszi!

kabec Elküldve: 2011-04-28 00:19 Valaki segítsen

Bero írta:
kabec írta: Sziasztok! Szeretnék a kocsimra Mes befordulós, fűthetős, elektromosan állíthatós visszapillantót. Ki is néztem egy ilyet-> http://www.autoalkatresz.hu/au...rok-256679 A mostani tükröm fűthető elektromosan állítható viszont nem befordulós, mikre lesz szükségem, hogy beforduljon illetve van valakinek tapasztalata ezekkel a tükrökkel? Mennyire macerás, kényes stb? Valami tapasztalatot osszatok meg velem pls! Köszi előre is a válaszokat.


Hali! Amit kinéztél Tükör nagyon jó,ugyanilyenem van! Orosházára mentem érte,a srác (Attila) nagyon segítőkész volt és teljesen jól működik,csak ajánlani tudom! A tükör rámegy a kocsidra,ajtó belsőt szétszeded a gyári csatlakozóra rákötöd és működik is! Ha ebben a szerelésben kéne segítség akkor írj nyugodtan,saját tapasztalatom már megvan 1 képet fel is tettem már az új tükrökről róla! Nekem sem működik a beforduló funkció,mert macerás megcsinálni és drága is ( kb: 35 ezer Ft) Rhantos kollega biztos megtudja neked csinálni és segíteni is tud a bekötésben,
de így kell megcsinálni a beforduló funkciót: Kell hozzá egy modul, aztán kell egy másik tükörkapcsoló, aztán kell pár csatlakozóház, kell egy nagy csatlakozó a modulhoz. Ezekbe a csatlakozóházakba kellenek érintkezők. Kell némi kábel, meg némi munka.
A modul a kesztyűtartó alá kerül, a kapcsoló bele van építve a tükörállító
kapcsolójába, ezért kell kicserélni. Mind a két ajtóból a kesztyűtartó alá
kell elvezetni a vezetékeket, illetve kell a dobozkának némi táp, meg I-BUS. By: Tano

Remélem tudtam segíteni!
Bero




Köszönöm a segítséget, akkor meg is vesszük!

kabec Elküldve: 2011-04-27 18:52 Valaki segítsen

Sziasztok! Szeretnék a kocsimra Mes befordulós, fűthetős, elektromosan állíthatós visszapillantót. Ki is néztem egy ilyet-> http://www.autoalkatresz.hu/au...rok-256679 A mostani tükröm fűthető elektromosan állítható viszont nem befordulós, mikre lesz szükségem, hogy beforduljon illetve van valakinek tapasztalata ezekkel a tükrökkel? Mennyire macerás, kényes stb? Valami tapasztalatot osszatok meg velem pls! Köszi előre is a válaszokat.