BalaBMW fórum hozzászólásai

BalaBMW Elküldve: 2012-04-06 11:30 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Értem. És itt a Sopron - Győr - Szombathely háromszögben ki tudná ezt megcsinálni nekem? A másik gondomra neked sincs ötleted?

BalaBMW Elküldve: 2012-04-06 07:46 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

És akkor pontosan mi (nem) történik ha ez ki van kapcsolva? Nem futtatja le ezt az ön tesztet, hogy minden izzó rendben van-e?

Valaki amúgy nem találkozott ezzel a leírt problémával? Mármint, hogy az autó leállítása után még halványan világítanak a karikák. Annyira halvànyan, hogy nappal észre sem venni viszont sötétben szépen látszik.

BalaBMW Elküldve: 2012-04-04 22:34 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Sziasztok!

Némi utánajárás után megvettem az Angel eyes szettemet. Állítólag ez a legtutibb ami most kapható. A bal oldalába már bekerültek, de a jobb oldalira sajnos még várni kell, mert az egyik led sor el volt törve. Mára ígérték, hogy gariban jön a csere db, de mégsem ért ide. Talán holnap. A következő kérdéseim lennének: 1) olvastam erről a hideg tesztről amikor villog, de az normális, hogy ez minden indulásnál van? Akárhányszor ráadom a gyújtást villog. Lehet, hogy ez csak azért van mert csak az egyik oldalon van és úgy észleli, hogy ki van égve a helyeztjelzőm? Vagy ez akkor is így lesz ha bekerül a másik oldali is? 2) Leállítás után észrevettem, hogy még kb fél percig (lehet, hogy több) nagyon halványan világít az angel. Meg egy nagyon picit "villog" is. Ez normális? Nem tudom, hogy köze van-e hozzá de xenon lámpáról beszélünk és ehhez lett rendelve a szett.
Köszi előre is!

BalaBMW Elküldve: 2012-03-29 13:29 Autómata váltó hibakód

Sziasztok!

Nagyon fontos lenne, ha megírnátok, hogy akinek volt ilyen problémája amit itt írtatok, hogy vészüzembe kapcsolt a váltó, de aztán helyrejött majd megint előjött, hogy mi volt a megoldás a problémára! Jövő hétre kaptam időpontot kiolvasni a hibaüzit, de jó lenne mégis számításba venni, hogy mi lehet a gond és mi mennyibe kerülne! Köszi előre is!!!

BalaBMW Elküldve: 2012-03-28 22:56 Idegesítõ nyikorgások az autóból.

Nekem a Touringban a hátsó "kalaptartó" (??) nyikorog rohadtul. Rossz úton nyekereg, alapjáraton meg zörög. Erre valakinek van ötlete? Teljesen mindegy, hogy ki van-e húzva vagy sem ez a tünet mindig fenn áll.

BalaBMW Elküldve: 2012-03-26 21:59 Chip tuning

[quote="hil"][quote="BalaBMW"]
jons írta:
hil írta:
m_attila írta:

320d4 jól elmagyarázta miért nem jó a chip,


Keresem ezt a hozzászólást, de nem találom....

Szia! Nem is fogod megtalálni, személyesen beszélj Vele. De Te magad is átgondolhatod a korábban leírtak alapján, ha tudsz logikusan gondolkozni és ha belátod a felmerült műszaki, tervezési problémákat.



Persze egyértelmű, hogy nem arra van kitalálva, hogy 200+ LE-re legyen húzva, de gondoltam a váltónak jót tenne ha alacsonyabb fordulaton kicsit nagyobb nyomatéka lenne. Ugye a mérnököknek mindenféle környezetvédelmi norma miatt kell folytaniuk meg butítaniuk a motorokat aztán jön a végfelhasználó aki leszarja, hogy jobban kormol... De mint mondtam ez még csak egy gondolatmenet volt. Egyelőre élvezem ahogy megy! Sosem volt még ilyen jó kis autóm!

BalaBMW Elküldve: 2012-03-26 21:10 Chip tuning

[quote="jons"][quote="hil"]
m_attila írta:

320d4 jól elmagyarázta miért nem jó a chip,


Keresem ezt a hozzászólást, de nem találom....

BalaBMW Elküldve: 2012-03-26 19:14 Chip tuning

ZoliE36Compact írta:
BalaBMW írta: Eljátszottam a gondolattal, hogy valamit kéne kezdeni az autóval... Igazából úgy veszem észre, hogy az autómatám alacsony fordulaton nincs mindig a helyzet magaslatán és ezen a szálon kezdtem el kattogni... Persze elképzelhető, hogy minden tök normális, csak sohasem volt a családban autómata váltós autó így mindent tanulok az alapoktól. A kérdésem az lenne, hogy egy 150 lovas 20D-t meddig lehetne gond nélkül húzni? Az nekem is egyértelmű, hogy nem kéne 200 lóig, de mégis mennyi az annyi? 170? 180? És mekkora nyomatékot bír el az autómatám? Tud valaki erről valami bővebb felvilágosítást adni?




szia.
hát ezt nem te döntöd el.
majd a bácsi aki megcsinálja tudni fogja h mit lehet és mennyit.
de én chip párti vagyok! hajrá ne fogd vissza magad!


Apósom révén van egy nagyon profi tag aki ezzel foglalkozik, szal ez adott lenne. Csak egy kis kíváncsiság, hogy meddig lehetne elmenni gond nélkül...

BalaBMW Elküldve: 2012-03-26 18:26 Chip tuning

Eljátszottam a gondolattal, hogy valamit kéne kezdeni az autóval... Igazából úgy veszem észre, hogy az autómatám alacsony fordulaton nincs mindig a helyzet magaslatán és ezen a szálon kezdtem el kattogni... Persze elképzelhető, hogy minden tök normális, csak sohasem volt a családban autómata váltós autó így mindent tanulok az alapoktól. A kérdésem az lenne, hogy egy 150 lovas 20D-t meddig lehetne gond nélkül húzni? Az nekem is egyértelmű, hogy nem kéne 200 lóig, de mégis mennyi az annyi? 170? 180? És mekkora nyomatékot bír el az autómatám? Tud valaki erről valami bővebb felvilágosítást adni?

BalaBMW Elküldve: 2012-03-23 08:57 Ültetõrugók és ültetõrugó szettek

Na belekerültek az ültető rugóim a szépségembe! Eibach volt a kiszemelt de végül egy KW 40/30-as szett lett a befutó. Már a 16-os felnikkel is nagyon dögös szóval kíváncsi vagyok milyen lesz jövőre a 18-asokkal!
Viszont lehet az, hogy a xenon szintszabályozójának nem tetszik a dolog? Mert többen villogattak hazafelé este, hogy refivel megyek pedig nem. És mintha tényleg egy kicsit magasabbra világítana. Vagy csak el szoktam az autótól, hogy pár napig másikat használtam???

BalaBMW Elküldve: 2012-03-07 23:00 Hallott már valaki ilyen hibáról?

Köszi mindenkinek a válaszokat! Sajnos csak 20-ikára sikerült a szerelőhöz időpontot kapnom. Remélem nem lesz addig komolyabb baj, mert addig egy gyenge 1000 km-t beletekerek...

BalaBMW Elküldve: 2012-03-07 11:23 Hallott már valaki ilyen hibáról?

Lendkerék nem lehet mert autómata szal akkor marad ez az ékszíj dolog. Mostanában nincs időm szervízbe vinni az autót és napi nagyüzemben van szal mekkora probléma ez? Sürgősen kéne cserélni vagy ráér és csak idegesítőbb lesz? És kb mennyi az alkatrész?

BalaBMW Elküldve: 2012-03-07 10:30 Hallott már valaki ilyen hibáról?

Sziasztok!

Egy olyan tünet lépett fel az autón, hogy amikor leállítom nyikkan egy hangosat valami a motortérben. Az autó pöccre indul, szépen teszi a dolgát, de mikor leállítom jön ez a nyikkanás. Volt már valakinek ilyen gondja? Vagy ötlet esetleg?

Köszi előre is!

BalaBMW Elküldve: 2012-03-04 23:53 Klubtúra Münchenbe?

Coyote írta:
BalaBMW írta: Érdeklődnék, hogy lesz-e ebből valami és mikorra van tervezve?


Májusra van tervezve, és a lenti facebook linken tudsz érdeklődni. Eddig május
17 volt, pont ma változhat.


Köszi! Jelentkeztem!

BalaBMW Elküldve: 2012-03-04 17:51 Klubtúra Münchenbe?

Érdeklődnék, hogy lesz-e ebből valami és mikorra van tervezve?