collins fórum hozzászólásai

collins Elküldve: 2007-03-16 19:09 IWIW?

Tano írta: Levélmegkapással eddig nekem sem volt gondom. Az hogy nem egybõl jön a meghívó, tapasztalatom szerint inkább az IWIW hibája. Igénylés után is eltart jó ideig míg megkapja az igénylõ. Ilyen hülye sorbanállásos a rendszerük ha jól tudom.


igen ez így van. viszont elvileg onnan a meghivot, mint egy üzenetet küldi el, ami rendes technikával pár milliomod másodpercnek kellene lennie..

collins Elküldve: 2007-03-15 19:20 IWIW?

Tano írta: Lehet hogy 1-2 nap is eltelik míg megkapom a meghívót, mert a saját belépõmet sem rögtön kaptam meg amikor küldte a barátnõm. Mindenesetre az emilcím mûxik, mert most az elõbb is kipróbáltam


azt megkaptam. mindenesetre inkább küldenék bárkinek gmail meghivot -asszem már nem is kell-, mert sztem elég kellemetlen, ha nem kaptok meg egy levelet. gmail... 4eva!
akinek kell, szóljon

(pl. elküldesz egy pár megás számot, és amint elküldte, a másikhoz megérkezik. tehát nem a szerverre töltesz fel, hanem onnan egybõl már a címzetthez megy -egy másik szerverre-, nem akad el egy központi tárolón.)

collins

collins Elküldve: 2007-03-15 14:27 IWIW?

Tano írta: Megvan az emilcím amire collins el tudja küldeni a meghívót, és akkor megcsinálom a klubbot az IWIW-en. Majd közzéteszem itt ha kész.
Aki ismerõsnek jelöl, az írja meg külön üzenetben az itteni felhasználónevét is, hogy be tudjam azonosítani.


elküldtem a meghivot. irj léci Tano, hogy megjött e! mivel a cimre küldtem egy másil levelet is, és arra meg visszajött...

collins Elküldve: 2007-03-14 19:44 IWIW?

Petike írta: ...ha van meghívód, miért ne???

petike


küldök meghivot! Tano neked, vagy Petikének? ha ide irjátok a címet, akkor elküldöm ok?

collins

collins Elküldve: 2007-03-14 15:51 Business rádió kérdés

Petike írta: miért kell pause? onnan indul tovább az mp3, ahol kikapcsoltad a rádiót.

bocs, nem pause-t, hanem mute-t akartam írni.

petike


hát akkor elég furán mûködik v nem tudom mit mondjak erre, h nincs pause.. amugy én még nem is mertem mp3 cdt beletenni, azt hittem csak audiot játszik le..
mondjátok h tévedtem !

köszi

collins Elküldve: 2007-03-13 22:37 Business rádió kérdés

Pls srácok gyorsan válaszoljatok ha tudtok!


Hogyan lehet egy gommbal lenémítani a Businesst? Mivel lehet Pausolni a számokat, illetve utána újraindítani?


Nagyon köszi elõre is!!!

collins Elküldve: 2007-03-13 22:28 Keréknyomás

b0gar írta: Én is ilyen értékekkel járok (205/55R16). És tényleg Kútja válogatja.
Amúgy a bal oldali B oszlopon kell lennie egy matricának az értékekkel.


Köszi a segítséget!

collins Elküldve: 2007-03-13 22:27 talalkozo

Petike írta:
bvanko1 írta: Tehát: idõpont: ??????
1. Paci
2. Petike
3. Alfatone
4. bvanko1



ápr. 22 jó, sõt, nagyon jó, gyûljünk össze ápr. 22-én, hogy ne legyünk szét!



1. Paci
2. Petike
3. Alfatone
4. bvanko1
5. collins

sajnos nem biztos, hogy akkor lesz kocsim, így még nem 100%, de nagyon azon leszek

collins Elküldve: 2007-03-12 22:14 Vigyázzatok A hülye sofõrökkel!

bmw320 írta: Hali!
Köszönöm a felajánlást! Lehet hogy élni fogok vele! Nagyon rendes vagy!
Bár még nem biztos mert haláleset tötént és egyéb problémáim vannak de majd meglátjuk! Egyébként nekem is 20-asom van-volt a 28-as még csak terv!!!


a baj az, hogy fizeted a biztosítást oké. ha te vagy a hibás eleve szarnak rád. ha nem, akkor meg keresnek okot, hogy miért szarnak rád. szerintem még ember nem volt, aki ilyen üggyel haver nélkül jól járt volna egy biztosítóval szemben!

collins Elküldve: 2007-03-12 22:08 talalkozo

Petike írta: ...max 10 fõ, többet nem tudok leültetni, de az sem volna rossz, ha valahol a hegyekben fõznénk egyet, valamilyen erdei parkolóban..


nekem az is megfelelõ! ha még új tagként beférek, akkor csatlakoznék!

collins Elküldve: 2007-03-11 22:24 Vigyázzatok A hülye sofõrökkel!

Petike írta: ...én az a típus vagyok, aki városban messzemenõkig betartom a KRESZ szabályait, de a várostáblát elhagyva pont lesz..rok mindent és a legborzasztóbb az, hogy aki városban állatkodik, az általában föltart a közúton, na az ilyennek nyakába dobnám a kiskutyám


én is így vagyok ezzel. szerintem városban kell pontosan betartani a szabályokat, és sokszor az összevissza sietõk miatt kell többet várni.. tehát városban tötyörészünk (éjjel nem mindig ), de elhagyva a várost lezáró táblát oda kell lépni.. a pályán meg kõkeményen lehet nyomni neki...
svájcba ez van. bevált. itt is be kéne

collins Elküldve: 2007-03-11 22:21 talalkozo

alfatone írta: Na ez a marhapörkölt Petikénél engem nagyon csábít. Hova kéne menni? Veszprémbe?


marhapörkölt.. jól hangzik

collins Elküldve: 2007-03-11 14:34 talalkozo

Viktor_E46 írta: Az áprilist én is nagyon támogatnám! A nyár nekem nagyon pörgõs, nem tudom, hogy mennyire lenne idõm, de az április tuti lenne!


Ok! április részemrõl mehet!

collins Elküldve: 2007-03-10 22:08 zörgõ kalaptartó

Eapa írta: Ma nekiduráltam magam a kalaptartónak. Nekem a kalaptartó jobb oldala adott ki hangot, rosszt úton. Hátsó támlákat lehajtottam, a fekete mûanyagból készült takarót amit felül 4 db patent fog a kalaptartón keresztül a kasztnihoz levettem. A patentokat iszonyú nehéz kiszedni, én oldalvágót használtam a kihúzáshoz. Vigyázni kell, hogy a hátsó szélvédõt ki ne vágja az ember. Két patentnak így is levágtam a fejét. A fekete mûanyag takaró hátuljáról, ott ahol a körmök vannak, nekem hiányzott 3 db fekete filc. A hiányzó helyekre ragasztottam filcet, lehet kapni, pl. a Praktikerben, akár méretre vágható, akár négyzet, kör alakú egyoldalán ragasztós filcet. Továbbá a kalaptartó azon részei alá szintén raktam filcet amelyik részei be vannak homorítvaa a kasztni felé ( 4 db). A visszarakásnál oda kell figyelni, hogy a fekete takaró mûanyag alsó része a körmöknél is be legyenek pattintva. Oda ahová nem tudtam visszaraknin a patentokat fej hiányában, sima mûanyag tiplit nyomtam bele és bele való csavarral rögzitettem. Természetesen veszek majd patentokat és kicserélem. Tehát, filc a hiányzó helyekre és az alsó élét szigorúan visszapattintani. Azóta kuss van.


Ez határozottan hangzott! bár engem is rémesen idegesít, ha valami nyöszörög, zizeg stb... az nagyon idegtépõ tud lenni..

collins Elküldve: 2007-03-10 21:10 Keréknyomás

Sziasztok!

A hét közepén utazom elõször városon kivülre az új géépel (320d, 150 ló, 2005/05). A kérdésem, hogy ti milyen keréknyomással jártok autópályán? (ez most két személy, és kevés csomag)
Kerékméret: 215/55 R16 - ha jól emlékszem.. (nyári gumi)


Köszi az infokat elõre is!