Thony fórum hozzászólásai

Thony Elküldve: 2014-05-26 21:05 Autóvásárlás

Sziasztok, hosszú ideje nem jártam a fórumon, de sajnos az utolsó vásárlásomnak nem lett jó vége... sikerült vennem egy 320d 2005-ös BMW-t 1,5 millióért, amiből 1 milliót ki is fizettem, ami egyből ment a levesbe. maradt megszűnt cég, és 15. követelő sorszám húzása
Azóta volt A6, A4-esem is, de mindkettőben egy munkás német családapának éreztem magam.. így gyorsan mentek. Most valami olcsóbbra gondoltam... éspedig a nem mosolygós lámpás, E46 318-ra 2000-res gyártási évvel!
Ma láttam egy full tökéletesnek hirdetettet, inkább ne néztem volna meg...
Holnap lesz még egy szép darab meglátogatása... de addig gondolkodtam, hogy megkérdezem milyen tapasztalataitok vannak 1.8-al kapcsolatban!?

Amúgy néztem, az E36-ot is mert olcsók... de a legtöbb import olyan helyeken is rohad ahol elsem tudnád képzelni... így próbálok fölfele orientálódni jóval árban és korban, típusban is persze

Szép napot mindenkinek!

Thony Elküldve: 2013-04-14 11:48 Társalgó

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, hogy hogyan tudok feltenni hirdetést az oldalra, képpel együtt?

Thony Elküldve: 2013-02-03 23:40 Autóvásárlás

zoliika írta:
akos93 írta: Üdv!

BMW vásárlás előtt állok, de sajnos nem tudok dönteni.
900.000Ft a keret.
Elsősorban hármas dízelt szeretnék, viszont az E36ban lévő tds motorokról elég sok rosszat hallani.
Szóba jött még az E46 320d, persze elsősorban külföldről, viszont ebben az árkategóriában félek, ott is elég kifogós.
Ezen az áron láttam már pár nagyon jó állapotú E36 316i-t, bár az E46os 316oson is gondolkodtam, szervízköltségben gondolom bőven a dízel alatt van.
Heti 200km-t autózok országúton, így a fogyasztás is elég fontos lenne.
Ti mit választanátok?

Előre is köszönöm a válaszokat


Ha évi 20-25ekm-t mész az autóddal akkor gondolkozz csak dieselben!Ezt mondják a nagyok,mikor Én megvettem(320d-t) akkor alig használtunk autót a párommal és mégis "kellett" pedig évi 6-7e km-t mentünk aztán most a munkám miatt évi 40e km vagy már ki sem merem számolni,hogy mennyit!Közelítünk a bajorommal 80 ekm-hez amit együtt töltöttünk,de Én azért még ,hogy "DIESEL"-t vettem még nem fizettem pluszba....jaj,de bocs igen 4 izzítógyertyát meg termosztát csere voltA futóműre viszont sok pénz elment


Ugyebár a futómű nem a dízel miatt van Mi baja volt a futóművednek, mik voltak a jelei?

Thony Elküldve: 2013-02-03 23:35 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

xlzx írta:
ZoliE36Compact írta: Sziasztok!

Lehet egy naiv kérdésem? Bocs ha abszurd.
E36Compactba (kicsit más a műszerfal mint az limo, olyan e30 féle...) lehetséges ilyen tv-s navis 16:9es csodát berakni? Kókány barbár gagyi meló nem érdekel!!!

elöre is köszi
üdw
Zoli



YouTube videó sima egy dines motoros kijelzős..


Ha 100 körül gondolkozol akkor, a gyári nagynavikülselyű ezer szer jobb din-t ajánlom! Ésszerű kintről rendelni! Itthon sokkal több az ára!

Thony Elküldve: 2013-01-30 16:41 Társalgó

YELLOW írta:
kory05 írta:
csbalu írta:
YELLOW írta: amúgy az lenen a pojén, ha Sárkány Jolit felkeresné valaki, aki a közelben lakik, hogy egy videót az ő kommentálásával forgassanak. mármint a BMW-ről, és elmondana egy csómó speckó szakszavat. nah az vicces volna. mondjuk valami igényes tuningolásos verdát, ahol beszélhetne a tuning beépítésekről, mi menniy, miért


Vagy valami ártatlan szöveget felmondatni vele. Most dugja be és jól nyomkodja meg. Vegye ki helyezze a másik nyíláshoz stb... és valami durva pornó alá bevágni.
a végére meg "Nekem hallokészülék? Áhh dehogy"


azért ez kicsit durva lenne! YELLOW verziója ha el készülne én azon tuti le esnék a székről a nevetéstől!


én már azóta beflesseltem több szöveget, odaképzelve a hangját a néninek...
"a suzuki sx4 után végre egy autót is szemügyre veszek"
"ez itt Bömbi motorja. V10-es. Akkora mint az egész sx4. neki 500 paripája van, 5x annyi, mint az sx4 búcsús pónijai."
"az autó kordában tartásában segítségemre van, a gyárilag beszerelt DSC, DTC menetdinamikai stabilitás kontrol, mely akár teljesen ki is kapcsolható, ilyenkor csak az útszélek és a remuás lábam szab határokat az önfeledt játszásnak. hisz nem csak a 20 éveseké a világ."

stb hasonló gondolatok...



Reumás lába.... beszartam a röhögédtől

Thony Elküldve: 2013-01-29 19:50 Társalgó

vivaladiesel írta:
kory05 írta:

Ő SÁRKÁNY JOLI!

VIDEO

áááh nagyon komoly ez az öregasszony!


Sárkány Joli aki valószínűleg felvett egy 3 milliós hitelt svájci frankban 65 hónapos futamidővel és elhozta a sz@rját Oft-os befizetővel!




Alatta a komentben


"tetszik meg emlekezni, hogy a nyari gumikat hova raktak?"

Szakadok a röhögéstől, de beszarás hogy így tolja az öreglány a szerverparkot

Thony Elküldve: 2013-01-29 16:37 Társalgó

[quote="csbalu"]
Thony írta:
anubisz írta: jaj ne


YouTube videó


Nem tuti nem olvassa, csak szégyenlős a néni és ezért néz magaelé


"Nekem hallókészülék?
DEHOOOOGY"

Én végignéztem az összes videóját.... beszarás. Aról is van amikor átvették az SX4-et. Másnap pezsgős ebéddel és tortával ünnepelték meg
Ez a néni tényleg nagyon kemény. Beszippantotta a PC világa. Otthon bassza 1000el a gépet amíg fater a suzukit polírozza.



DE ki a ez a nyanya? Több videója is van, mutasd már a suzukist

Thony Elküldve: 2013-01-29 15:43 Autóvásárlás

djhulk írta:
YELLOW írta:
djhulk írta: Még az az egy kérdés merült fel bennem, hogy a klímát át lehet valahogy állítani/állíttatni Celsiusra? Ez a Fahrenheit kicsit zavaró.


elvileg ha a jobb oldali pöcköt megnyomod (óracsoport), akkor átvált. ha nem, akkor vér amerikai a verda


Voltam ma független szervizben és rendben találtak mindent, a futómű teljesen OK, minden más működik, fényezve lett a hátulja és a motorháztető. Reggel véglegesítjük a bizniszt, nagyon várom már Árajánlatot is kértem a szervizben a "vásárlás utáni" első szervizre: 5w30 olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő és 6 db gyertya 60.000-ért. Nekem elsőre nem tűnik horrorösszegnek, szerintetek sok?



Az ár az jó, de nem mindegy miket raknak bele ezért... ne hagyjad hogy elgagyizzák akkor inkább ajánlok egy helyet!

Thony Elküldve: 2013-01-29 15:34 Társalgó

YELLOW írta:
ute107 írta:
YELLOW írta:
meg fogsz lepődni, de vagy 1-2 éve nagyon nézegettem E39-be 535i, 540i V8-akat.
sajnos mindennek meg van az oka, hogy ennyit hazsnálom, részben a hely ahol lakom, annyira nem igényli, ráadásul ígyis pont itt használom a legtöbbet.
ha meg lemosták, nem nagyon szeretném összebaxni a külsejét. én ilyen vagyok. tudod meddig voltam beszédtéma egy kis társaságban, amikoris nem mentem le iylen garázs jellegű buliba, mert esett az eső és pont aznap mostam le. egy nem iszom alkoholt, feleslegesnek tartottam. általában esőben is csak akkor hazsnálom, ha már poros lett, és mondjuk véletlene gy kis zápor elkapott, jó összekente, akkor amíg nem mosom meg hazsnálgatom. na de tisztán nem szivesen. csak ha nagyon muszáj. mert azé apám sem mindig adja ide az övét így kénytelen vagyok az enyémmel menni ez olyan, hogy dolgozni is apám szoci bringájával járok. szoktak is nézni... (Kiss ádámos hangsúllyal) mondom nem ez a lééényeg... hááátsóóókerék vazzeeee


Yellow! Nem megharagudni az írásomon.
De te nagy bajba leszel, ha lesz feleséged és gyereked. Akkor menni kell, akkor nem lesz kifogás, hogy "összebaszod" az autót. Lehet a gyerek még a nyálas csokiját is belekeni az ülésbe és stb...

Akkor majd mikor használni fogod, jönnek elő a bajok...ez tönkremegy az tönkremegy, ami még csak rejtőzködő hiba.

Ha csak nem veszel egy Suzukit amit használsz a családdal és a BMW-vel meg egyedül mész hétvégén 20km-t.

Van egy barátom mindig ócsárolja a BMW-t, hogy mindig ezt meg azt kell cseréni rajt, mindig szerelgetni kell. Ennek ellenére neki egy honda accord 2.4 type-s áll a garázsba és kéthavonta teszi meg az Ajka-Miskolc útvonalat egy alkalommal.

Lehet nem csak te Yellow, hanem más is megkövez most az alábbi kijelentésem miatt, de az ennyit használt autó nem autó! Ha nem vetted volna meg, már kétszer annyi pénzed lenne egy jó kis kereskedelmi fogással.







full igazad van. ezt pont én is így gondolom. de mint mondtam ha muszáj akkor megyek vele. valószínű egy gyerek sok mindenben megváltoztatja az embert valószínű köztük engem is meg fog (bár most sokan fohászkodnak, ne legyen belőlem még egy hülye)
igen, ha anno nem veszem meg, most hitel nélkül lehetne E92-m (nyami)
de sajnos az élet közbeszólt, történtek olyan dolgok, amikre senki nem számított. én sem így terveztem. tanulópénz megvolt. sajnos nem olcsó... az, hogy mi lett volna ha, azzal meg már nem tudok mit csinálni, csak sajnáltatnám magam. ez van ezt kell szeretni. az ember követ el hibákat az életében, hát ez legyen a legnagyobb, akkor gond nem lesz.


Megtudok érteni másokat, hogy betegnek néznek... de nekem nem használati eszközeim vannak hanem autóm, melyet úgy tudok élvezni ha minden 100%-os...
Rigolyám az van nekem is pl.: nem ülhetnek mögém, az tabu (nem akarom hogy összerugdossák az ülés hátát), nincs kaja, üdítő, mindenki a szőnyegen pihenteti a lábát nem a kárpiton, nincs húzódzkodás a fej feletti fogódzkodón, ülésre nem pakolunk csak a csomagtartóba, nem dörzsölgetjük karmolgatjuk a gombokat, nem nyúlunk az ablakoz kézzel és nem maszatoljuk, nem járunk tescoba és nem állunk közel egyik paraszthoz sem, kesztyűtartóban csak a bőrkötéses szervizkönyv egy napszemcsi és a kesztyű, nincs ha bőrös a kocsi köves farmer meg hasonlók, és ezer megannyi másik rigolya
Ezért van mellette még két autó is néha... oda megy a kutya, a belvárosi parkolás, miegymás... és ezen a gyerek sem változtat, akkor a páromnak a kocsijából lesz egy családi kisbusz szerű ott az van ami kell... becsukom a szemem és elmegyek mellette a garázsban így nem fáj, és elviszem egy tisztíttatásra...

Nem vagy egyedül, és nem- nem ez a hobbym csak így érzem jól magam

Thony Elküldve: 2013-01-29 15:25 Társalgó

[quote="anubisz"]jaj ne


YouTube videó


Nem tuti nem olvassa, csak szégyenlős a néni és ezért néz magaelé

Thony Elküldve: 2013-01-29 14:57 Autóvásárlás

djhulk írta:
YELLOW írta:
ateszka86 írta:

még kicseréltetném az összes vákum és gumicsövet is egyuttal...nem nagy összeg nekem munkadijjal anyaggal 6ezer Ft volt



ez nem dízel. felesleges, főleg ennyi km-rel.


És egyébként a fenntartása tényleg annyira drága ahogy mondják, vagy csak a BMW-ellenzők szóbeszéde ez? Apropó, vki tud vmi jó szervizt Dél-Pesten vagy környékén?


Ne aggódj, a lényeg az mint minden prémium márkánál amit kér nem szabad sajnálni... és baromi sokat megspórolsz... többet mintha nem adnád neki, csak a tescos termékeket. Minden téren, jó a gyári vagy a gyári minőség... Man vagy Bosch szerintem ezt a tapasztaltak is alátámasztják.

Thony Elküldve: 2013-01-23 17:56 Autóvásárlás

brutus20 írta:
kory05 írta:
lalada írta:
brutus20 írta: Erről esetleg vélemény: (a km-t nyilván szorozni kell legalább 2vel )
http://www.hasznaltauto.hu/aut...ct-6498292



amikor csak a hátsó ülésről látok képet, az már mindig gyanús. Vajon mi vezethette arra a tulajt, hogy az elsőket ne fotózza le? Sztem egy közel 20 éves autónál annak is örülni kell ha elindul, megy, megáll.. túl sokat ne várj tőle, megette kenyere javát. Sajnos eljárt felette az idő.


Ez a gép nem ér annyit ami oda van írva! Jobbakat is lehet találni szerintem ennyi pénzért http://www.hasznaltauto.hu/aut...ar-6540104 pl (ha minden áron 316i compact)és ennek az árába már benne van hogy a neveden legyen a másiknál még plusz vagy 70- 80 ezer forint!


Köszi a válaszokat. Igazából lehet el fogom adni az e46-ost, igaz családban maradna...mert most nem jönne rosszul a pénz. Szeretnék maradni viszont bmw-nél (de a jóval olcsóbb kategóriában), ezért nézegetem az e36-osokat...


Ezekből olyanokat lehet látni, ha nem is compact de előttem vitték el mikor elkezdtem BMW-ket nézni ami teljes nyitott tetős volt... de nem cabrió csak harmonika... elképesztő élmény lehet. Az volt 400 ezer 98-as volt, csak úgy döntöttem, nem éri meg régit venni már...

Thony Elküldve: 2013-01-16 10:15 Multikormány beszerelése utólag...

YELLOW írta:
ateszka86 írta: most voltam egy szerelőnél azt mondta hogy mindenestől 30ezer Ft a multi bekötése,eredeti kábel stb ami megy a számitogéphez akkor kell ott vmit babralni a szamitogéppel is stb stb...elég durva összeg...


le akar húzni... kerüld el. 6500 a kábel, a ha kell a másik az plussz egy ezres kb. semmit nem kell programozni sehova, csak összedugni. 1 óra alatt kényelmesen megvan...

mobilgumi.hu-nál a srác asszem 6000 körül köti be...
de a 30ezer nagyon sok


Annak is kell a kábel akinek múltis csak a bumszli kormánya van ?

Thony Elküldve: 2013-01-15 18:02 Multikormány beszerelése utólag...

Bumszli nagy nyomógombos multi helyére a kis karika közepű sport multis kormány beszereléséhez kell valami extra:

ezek cseréjéről lenne szó!

http://www.google.hu/imgres?um...,s:0,i:115

Thony Elküldve: 2013-01-13 22:56 Autóvásárlás

Robinson írta: van sok multimédiával foglalkozó topic, és ez pont nem az. dynavin hozzászólások törölve.


Korrekt, bocs hogy elkalandoztunk