2012-es 6-os BMW konfigurátor a németeknél

2010. november 25. csütörtök 22:42, Robinson


A BMW német weboldalán már elérhető az F12-es kabrió konfigurátora. Bár már most összekattintgathatjuk a számunkra legideálisabb összeállítást, az első megrendeléseket 2011-be fogják csak leszállítani. A legolcsóbb (ezen autó esetén még az alap felszereltségre se mondanám, hogy fapados) verzió 94.300 Euro, azaz 26 millió forint.

2012-es 6-os BMW konfigurátor a németeknél

képek megtekintése

Sajnos igen, sokat kell még várnunk, hogy megvehessük használtan 2,5 milláért :D A konfigurátor mellett elérhető egy szintén német nyelvű PDF fájl is, ami különböző csomagok és opciók formájában tájékoztat az új modell 640i és 650i verziójának áráról. Ez utóbbi egyébként 83.300 eurós - 23 millió - áron lehet a miénk ha nem kérünk rá/hozzá/bele/alá semmi extrát.

A magyar BMW oldalon még sajnos nincs lehetőség összepakolni álmaink szekerét, de reméljük hamarosan ezt is pótolják, és halomra vásárolhatjuk ezeket a játékszereket :D




Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.



Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition




További cikkeink
Dühöngő újszülött: RENM BMW E92 M3 Agitator
Dühöngő újszülött: RENM BMW E92 M3 Agitator

Egy újabb tuningolt M3 látott napvilágot: ezúttal a RenM cég dobott piacra egy vadállatot, amit RenM Agitator névre kereszteltek, és azt kell mondjam, a melbourne-i tuningcég által készített E92 M3-ra valóban valóban illik a név. tovább »


A BMW tiszta - Dieselgate
A BMW tiszta - Dieselgate

Miután kirobbant a Volkswagen konszern dízel motorjainak károsanyag-kibocsátás manipulációjának botránya, megjelentek olyan cikkek is, miszerint a BMW X3 is megbukni látszik a témában. Ezt a vonalat viszont elég gyorsan elvágták, és nem is lehet olvasni róla. A BMW az AUTO BILD-re hivatkozva a következőt közölte hivatalos levél formájában a márkakereskedő partnereivel: tovább »


Képernyőn a DRIFT!
Képernyőn a DRIFT!

Nem ámítás nem csalás, a hazai TV csatornák kínálatában a drift sport rendszeres szereplő lesz idén! Igen szándékos a többes szám, mivel még arra is ügyeltünk, hogy ne egyetlen nyomógombról kopjon le kedvenc távirányítónkon a felfestés. De nézzük sorjában, hogy a DriftGP Hungary által kiírt versenyek kapcsán milyen kínálatból tudnak a sportért rajongók választani. tovább »


Fejtsük meg a titkot: Honnan ered a BMW logo?
Fejtsük meg a titkot: Honnan ered a BMW logo?

A BMW égkék-fehér körnegyedekből álló logója, annak keletkezése és jelentése a mai napig vitatott téma. Megpróbáltunk utána járni mi lehet az igazság, de természetesen teljes bizonyossággal mi sem tudtuk megfejteni. tovább »