Drift edzés március 15-én Tökölön by Drift GP Hungary

2011. március 13. vasárnap 15:05, Robinson


Március 15-e nemzetünk szabadság utáni vágyát is jelképezi, és bár nincs már szükség radikális ifjakra és forradalom is csak a drift szervezetek között dúl, viszont ez cseppet sem fontos a soron következő drift edzés tekintetében.E jeles ünnep alkalmából ugyanis a hazai drift versenyzők krémje és java egész biztosan a tököli reptér aszfaltját koptatják majd.

Drift edzés március 15-én Tökölön by Drift GP Hungary

képek megtekintése

Az edzést az idei évben debütáló Drift GP Hungary szervezi, aki a „körbe-körbe” edzés helyett egy egészen más megvilágítást ígér mind a körülmények, mind pedig a lehetőségek tekintetében. A nap délelőtti szakaszában reggel 9 órától a megjelent aszfaltbetyároktól, különböző feladatok teljesítését várják el a szervezők, hogy a versenyzők drift tudásukat a tökélyre tudják fejleszteni. Kezdők, haladók és profik számára is lesz ebben kihívás, amihez természetesen az instruktorok segítő tanácsa is rendelkezésre áll. A délutáni időszakban a versenyzői igényeknek megfelelően akár több nyomvonalon szabad edzés, majd a nap vége felé éves licenc vizsgák következnek mindkét osztályban.

Március 15-e remek kis családi program lehet tehát azoknak, akik autó, benzingőz no és persze drift függőségben szenvednek! A garantált látvány mellett pedig a drift taxi szolgáltatás keretében a jobb1-ben is próbát tehetnek a bátor jelentkezők! A rendezvénnyel kapcsolatos friss információkat kövesd a DriftGP facebook oldalán!

EDZÉS INFORMÁCIÓK:
Helyszín: Tököl / repülőtér II. kapu Időpont: 2011.03.15 kedd; 09.00-18.00 Nézői belépő: 500,- Ft;
Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
BMW modellautók története
BMW modellautók története

Valószínűleg sokan szeretnének egy jó nagy garázst, ami tömve van olyan autókkal, amik iránt leküzdhetetlen birtoklási vágyat érez. Még jobb, ha mindez úgy valósul meg, hogy semmiféle rettenetes adó vagy emelkedő benzinár nem rondít bele az idillbe. A minőségi modellek gyűjtését egy játékbolt kirakatában magányoskodó kanárisárga Lexus IS300-as szabadította rám. Azonnal beleszerettem! Csak semmi paradicsommal dobálózás! tovább »


BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid

2017 márciusában, mindössze néhány héttel a BMW 5-ös sorozat hetedik modellgenerációjának piaci bevezetése után, a világ legsikeresebb üzleti limuzinjának palettájára a plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt változat is megérkezik. A BMW 530e iPerformance típusnéven bemutatkozó sportos limuzin a bajor gyártó legendásan lendületes vezetési élményét a zéró emissziójú, tisztán elektromos mobilitás lehetőségével egyesíti. tovább »


2012-től ráncfelvarrott 1-es kupé és kabrió
2012-től ráncfelvarrott 1-es kupé és kabrió

A BMW hivatalosan is bejelentette: a 1-es széria kupé és kabrio modelljeinek frissített verziója 2012-től elérhető. Számos változtatást hajtottak végre a 2012-ben megjelenő 1-es kupén, a hatékonyság növelése és a kiváló minőség fokozásának érdekében. A frissített 1-es kupé profilja – ami legjoban tükrözi a BMW sajátosságainak kifejezését – élesebb mint valaha. tovább »


Nem aprózzák el a nagy bejelentést a bajorok
Nem aprózzák el a nagy bejelentést a bajorok

Nem tudok várni. Ez a rövid, de lényegretörő szöveg látható a BMW Welt oldalára vetítve, fölötte pedig a visszaszámlálás, ami már kevesebb mint 1 napot mutat. Egyébként az új iránynak nemes egyszerűséggel a "Projekt i" nevet adták, és regisztráltak is neki egy domain-t, ahol jelenleg a visszaszámláló animációnál többet nem láthatunk :) http://www.project-i.com tovább »