Nem látható tábla mögött büntetnek a rend őrei?

2010. június 02. szerda 10:53, Robinson


A fórumon nyílt egy új téma: Rendőrség, avagy "szolgálunk és védünk". Ezt a témát nem a rendőrség buzgó emberei nyitották valami új netes "közeledjünk az emberekhez" promó keretein belül.Az első bejegyzés igen érdekes történet, ami képekkel is alá van támasztva.

Nem látható tábla mögött büntetnek a rend őrei?

képek megtekintése

Kicsit hiányolom belőle az érintett rendőrök azonosítóját. Ha már 4 km-t gyalogoltam volna, tuti azt is felírtam volna. A történetet azért ide is kiemelném:
Ma Sárvárról jöttem hazafelé (Bp), Csorna előtt jóval megelőztem egy 30-al döcögő valamit. Kb 1 Km-re az eset helyszinétől rendőr félreállít. Autómból kiszállok (ezzel megadva a tiszteletet a hatóságnak, mindig így teszek), kérés nélkül adom át irataimat. Rendőr mondja, súlyos kihágást követtem el: előzni tilos táblánál előztem, 60 000Ft+feljelentés, vagy 30 000Ft helyszini bírság. Én mondom: nézzük már meg azt a táblát (kb 2 Km-re volt), menjünk vissza együtt. Rendőr: ő nem jön vissza velem, engem nem visz el, menjek egyedül. Mondom visszakaphatnám az irataimat? Mire ő: nem, mert akkor nem biztos, hogy visszajövök(???) Mondom jó, akkor adja vissza azokat, az autót itt hagyom. Renben mondja. Okmányok zsebben, autó lezár, fényképező a nyakamban, eső esik, trapp két Km oda. Van is előzni tilos tábla, csakhogy az a szántóföld felöl látható, szél eltekerte vagy mi. Tábla előtt 300 m-re kereszteződés, ami ugye felold minden tiltást. Trapp vissza rendőrökhöz (2 Km, futva, eső, szarrá ázok). Mutatom a képeket, kérdem, most akkor mi van? van-e kötelességem olyan táblát figyelembe venni, ami nem látható az útról, abban megegyeztünk, hogy a kereszteződés feloldotta a korábbi tiltásokat.Mondom, ezek a képek azért a bíróságon majd bizonyító erejűek, meg is hagyom a mem kártyán úgy eredetiben. Azt mondja, akkor nincs eljárás velem szemben. Mondom jó volna azért egy írás erről, csak a békesség kedvéért, mondja minek. Közben társa szorgalmasan bírságol. Na megyek tovább, Győr előtt Lukoil kútnál már késve észreveszem az egyik birságoltat. Megállok az út szélén, nemsokára jön is. Ki mőgé, irányjelző, fénykürt, veszi a lapot és megáll. Igen, megbüntették őt is mondja, megmondom mail címemet, telszámomat és elmondom, van fényképem a nem látható tábláról, ha gondolja szivesen segítek. (ez se fogja soha azt mondani, hogy rohadt buzi BMW-sek)


Nem látható tábla mögött büntetnek a rend őrei?


Komment írásaE36thepower 2014. szeptember 02. 12:18
"ez se fogja soha azt mondani, hogy rohadt buzi BMW-sek"
És ezt kik mondják? A Suzukisok, vagy Hondások?
Én mindig is villantok ha rendőrt látok és ha mások látnak, jobbára villantanak nekem is. Sikerült megúsznom így egy pár gyorshajtást ..


Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Shell-től jön az eredeti BMW motorolaj
Shell-től jön az eredeti BMW motorolaj

2015. január elsejétől, a Shell International Petroleum Company Limited és helyi társvállalatai lesznek az új nemzetközi partnerei a BMW motorolaj vevőszolgálati üzletágban. A BMW partnerei ezt a hivatalos tájékoztató levelet kapták arra vonatkozóan, hogy a jövőben a Shell-től kapják a motorolajat :) tovább »


A játék folytatódik - szezonnyitó!
A játék folytatódik - szezonnyitó!

A DriftGP Hungary, a Drifting.hu valamint a GyorsulásiFutam első szezonnyitó rendezvénye következik április 14-15-én a Tököli reptéren! Magyarország extrém autós szakágait összefogó szervezetnél, - annak független működésének köszönhetően, nem kell tartani attól, hogy az idei évadban bármely rendezvény elmarad! tovább »


E46 Kerékfordulatszám-érzékelők tisztítása
E46 Kerékfordulatszám-érzékelők tisztítása

Ezúttal Robin68 küldött nekünk egy kitűnő képsorozatot arról, hogy hol is találjuk a kerékfordulatszám-érzékelőket az autónkban (legalábbis ha e46-ról van szó), és milyen mocskos tud lenni a drága, ami akár nagyobb problémát is okozhat, ha pont akkor nem üzemel megfelelően amikor kéne. tovább »


Video: BMW reklámok a Super Bowl reklámharcában
Video: BMW reklámok a Super Bowl reklámharcában

A BMW 10 év után újra benevezett a Super Bowl "reklám versenyébe", és az első fogyasztói reakciók alapján a hatás egészen pozitív. Nem csoda, olyan igazán amcsira sikerültek a reklámok :) Az első hirdetésben természetesen az új BMW X3 kapott főszerepet, míg a második reklám 30 másodpercében a fenntarthatóságra és a dízel fejlett technológiájára próbálják meg felhívni a figyelmet. tovább »