Nem látható tábla mögött büntetnek a rend őrei?

2010. június 02. szerda 10:53, Robinson


A fórumon nyílt egy új téma: Rendőrség, avagy "szolgálunk és védünk". Ezt a témát nem a rendőrség buzgó emberei nyitották valami új netes "közeledjünk az emberekhez" promó keretein belül.Az első bejegyzés igen érdekes történet, ami képekkel is alá van támasztva.

Nem látható tábla mögött büntetnek a rend őrei?

képek megtekintése

Kicsit hiányolom belőle az érintett rendőrök azonosítóját. Ha már 4 km-t gyalogoltam volna, tuti azt is felírtam volna. A történetet azért ide is kiemelném:
Ma Sárvárról jöttem hazafelé (Bp), Csorna előtt jóval megelőztem egy 30-al döcögő valamit. Kb 1 Km-re az eset helyszinétől rendőr félreállít. Autómból kiszállok (ezzel megadva a tiszteletet a hatóságnak, mindig így teszek), kérés nélkül adom át irataimat. Rendőr mondja, súlyos kihágást követtem el: előzni tilos táblánál előztem, 60 000Ft+feljelentés, vagy 30 000Ft helyszini bírság. Én mondom: nézzük már meg azt a táblát (kb 2 Km-re volt), menjünk vissza együtt. Rendőr: ő nem jön vissza velem, engem nem visz el, menjek egyedül. Mondom visszakaphatnám az irataimat? Mire ő: nem, mert akkor nem biztos, hogy visszajövök(???) Mondom jó, akkor adja vissza azokat, az autót itt hagyom. Renben mondja. Okmányok zsebben, autó lezár, fényképező a nyakamban, eső esik, trapp két Km oda. Van is előzni tilos tábla, csakhogy az a szántóföld felöl látható, szél eltekerte vagy mi. Tábla előtt 300 m-re kereszteződés, ami ugye felold minden tiltást. Trapp vissza rendőrökhöz (2 Km, futva, eső, szarrá ázok). Mutatom a képeket, kérdem, most akkor mi van? van-e kötelességem olyan táblát figyelembe venni, ami nem látható az útról, abban megegyeztünk, hogy a kereszteződés feloldotta a korábbi tiltásokat.Mondom, ezek a képek azért a bíróságon majd bizonyító erejűek, meg is hagyom a mem kártyán úgy eredetiben. Azt mondja, akkor nincs eljárás velem szemben. Mondom jó volna azért egy írás erről, csak a békesség kedvéért, mondja minek. Közben társa szorgalmasan bírságol. Na megyek tovább, Győr előtt Lukoil kútnál már késve észreveszem az egyik birságoltat. Megállok az út szélén, nemsokára jön is. Ki mőgé, irányjelző, fénykürt, veszi a lapot és megáll. Igen, megbüntették őt is mondja, megmondom mail címemet, telszámomat és elmondom, van fényképem a nem látható tábláról, ha gondolja szivesen segítek. (ez se fogja soha azt mondani, hogy rohadt buzi BMW-sek)


Nem látható tábla mögött büntetnek a rend őrei?


Komment írásaE36thepower 2014. szeptember 02. 12:18
"ez se fogja soha azt mondani, hogy rohadt buzi BMW-sek"
És ezt kik mondják? A Suzukisok, vagy Hondások?
Én mindig is villantok ha rendőrt látok és ha mások látnak, jobbára villantanak nekem is. Sikerült megúsznom így egy pár gyorshajtást ..


Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Video: 2012-es BMW 650i kabrió
Video: 2012-es BMW 650i kabrió

A kíváncsiságunkat kielégítendő, ha már ennyit várattak, a bajorok több videót is közzé tettek, amiken végre láthatjuk az új 6-os BMW kabriót működés közben is. Még abba is betekintést nyerhetünk, hogy a gyárban miként pakolgatják össze robotok a régen várt új modellt. Hogy kicsit negatív is legyek, lehetnének hosszabbak is a videók :D tovább »


Bevetésre készek a BMW M6 GT3 és BMW M6 GTLM versenyautók
Bevetésre készek a BMW M6 GT3 és BMW M6 GTLM versenyautók

A Daytona-i 24-órás megmérettetés január 30-án elrajtoló, immáron 54. felvonása, amely idén is az Észak-Amerikai IMSA WeatherTech SportsCar Championship (WTSCC) versenysorozat szezonnyitó rangadójaként állítja rajtrácsra a pilótákat, történelmi mérföldkőként nyit új fejezetet a BMW Motorsport sikertörténetében: a BMW M6 Coupé műszaki alapjaira épített versenyautók premierjével új korszak veszi kezdetét. tovább »


A BMW M2 Coupé a Hungaroringen mutatja meg képességeit
A BMW M2 Coupé a Hungaroringen mutatja meg képességeit

Nagyszabású rendezvénysorozat keretében ismerkedhet meg a Hungaroringen a nemzetközi sajtó a BMW új nagyteljesítményű kompakt sportautójával, a BMW M2 Coupé-val. 32 ország 300 újságírója vezetheti a BMW újdonságát a Hungaroring megújult aszfaltján a márka európai sajtóbemutatóján, két héten keresztül. A június 12-24 közötti időszakban zajló sajtóbemutató-sorozatra a világ 32 országából 300 újságíró érkezik Magyarországra, hogy a Hungaroringen a BMW új M modelljének valódi közegében megismerkedhessen az idén tavasszal hatalmas sikerrel debütált kompakt sportautóval. tovább »


Ismered már a BMW Megacity tervét?
Ismered már a BMW Megacity tervét?

Nem újdonság, hogy a BMW új irányvonala a 2013-ra tervezett Megacity, ami az egyik leginnovatívabb jármű lehet a piacon, és komoly futurisztikus dizájnnal büszkélkedhet. Sok korábbi találgatástól eltérően, úgy néz ki, hogy 2 ajtós kupé lesz az autó, 4 utas számára lesz hely benne és körülbelül 4 méter lesz a hossza. tovább »