Sanyi morog. - újabb akció...

2014. július 06. vasárnap 21:28, Robinson


BMWfanatics.hu szervizhálózat? Sok maszekot ismerünk BMW-s körökből, akik durván vágják, mi fán terem a jó szaki. Sokan ismerjük Nagy Mikit is, aki az oldalunkon bmw320d4 néven fut már hosszú évek óta. Ő az, aki Nyíregyházán működik, de ennek ellenére az ország legnyugatibb sarkából is mennek hozzá az emberek. Ügyes gyerek, ezért a BMWfanatics.hu szerviz hálózat első hivatalos műhelyét nyitotta meg, és mint ilyen, 1st auto lett a cége neve.

Sanyi morog. - újabb akció...

képek megtekintése

Lett szép váró, szép háromállásos kétemelős burzsujműhely, de a srác még mindig a Miki. Ez azt jelenti, ha hozzá mész, megkapod a márkaszervizeket megszégyenítő szaktudást, közel olyan minőségű környezetben, viszont jóval olcsóbban, és laza hangulatban. (Amit itt fontos kihangsúlyozni, hogy szerződött BMW partnerműhelyről van szó, ergo minden beavatkozás bekerül a BMW hivatalos, elektronikus szervizkönyvébe is!)

Viszont mint ilyen, Miki nem is bírta a melót egyedül, így csatlakozott hozzá néhány kolléga, akiket SS tiszt szinten int rendre, ha egy picit is nem tetszik amit csinálnak. Bár ez ritka, mert a srácok meglepően ügyesek ám :)

Na, meg ott van Sanyi. Sanyi minden nap pontban délben szorgalmasan kihozza a mikrót a váróból és megmelegíti az ebédjét. Aztán meg morog, mert nem tudja teljesen kinyitni az ajtót a sarokba pakolt 6HP váltószűrős dobozok miatt.

Félünk Sanyi haragjától, úgyhogy inkább megszabadulunk a szűrőktől, még mielőtt felgyújtja az összes dobozt a pcsába.

ZF Lifeguard 6 olajból is van pár liter, úgyhogy miért is ne csinálnánk akciós váltóolajcserét?

Szűrő+olaj+átvezető+munkadíj 78.000 Ft.

E6X , E7X, E9X és F01 6HP automata váltókhoz

További infók Sanyiról a 1st Auto-ról: www.1st-auto.hu
Komment írásaMilan 2014. július 07. 21:23
Zseniális írás, kedvet is kaptam elmenni ide
Milan


Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast

2016. október 27-től pályázható az elektromos autók elterjedését ösztönző állami támogatás, melynek támogatói okiratát egy BMW i3-as modell kapta meg pénteken, az elsők között Magyarországon. Az első támogatói dokumentum ünnepélyes keretek között került átadásra a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt, ahol Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkár, Topa Jenőnek a Kígyó Patika 90 Bt. tulajdonosának adta át a BMW i3-as elektromos autó állami támogatásáról szóló okiratát. tovább »


A Maróti könyvkiadó baszogatja az autósokat
A Maróti könyvkiadó baszogatja az autósokat

Rendben, értem, hogy valaki dolgozott a BMW szervizelési könyvekkel, és illene megvenni őket. Viszont úgy gondolom, hogy amit a Maróti könyvkiadó csinál, az több mint gusztustalan. Vigyázz, mert csőbe húznak, aztán meg pénzt követelnek, ha megosztod velük a birtokodban lévő digitális útmutatókat. Gondolom le vannak csórósodva, és nem tudnak már máshonnan pénzt beszedni. tovább »


E46 ajtózár javítás
E46 ajtózár javítás

Hil tollából származó "hogyan". Köszönjük! :)

Probléma: melegebb időben, kb 18 fok felett az a jelenség volt tapasztalható, hogy a vezető oldali ajtó nyitása nem volt érzékelve, mintha az ki sem lett volna nyitva.. tovább »


A lengyelek drift rekordokat döntögetnek Máriapócson!
A lengyelek drift rekordokat döntögetnek Máriapócson!

Ha augusztus, akkor újra jön a sokak által oly annyira várt Trackwood. 2014. augusztus 22-én és 23-án a legjobb streetes és profi magyar pilóták és az EEDC széria legjobbjai fűzik majd le ismét az imádott katlan tempós és kegyetlen kanyarjait. A Street kategóriában indulók a kis nyomvonalon, míg a profik a legutóbbi versenyen megismert nagy pályát próbálják majd úgy végigdriftelni, hogy mindenkinek leessen az álla. tovább »