Memmaao fórum hozzászólásai

Memmaao Elküldve: 2009-06-19 12:08 E 46 Harman/Kardon szett eladó!

Woockie írta:
buffi írta: Gyári, bõr, fekete könyöklõ eladó E46-ba. Ár: 20 000 Ft

Érdeklõdni: 06-70/334-2505

Eredeti Harman-Kardon konyoklo?

Beépített mélynyomóval...

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 23:54 BMW extrák_

George írta: Segitség kellene..

Tud valaki egy nagy méretû képet linkelni, vagy küldeni
AC Schnitzer új logojáról?? /lapossabbik verzió/

Lehetõleg minél jobban szembõl, és kontrasztosan!!

Thx

Aki használhatót küld jutalmul kap belüle matricát

Nem tudom, hogy az új logo-e, de nagy felbontású: http://foox.com.ua/wp-content/...logo_2.jpg

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 23:31 Belsõ díszcsík

George írta: NNNaaaa

Ma le Carbonoztam a diszléceimet..

Nem lett rossz elsõre sem /15 éve a szakmában /
Egyenlõre csak elöl a kesztyütartó, középkonzol, és lámpakapcsoló részt, de az oldalsók már nem lesznek problémásak..
Amire még kiváncsi leszek a váltó körüli idom.. majd beszámolok.

Elözmény ha valakit érdekel.ÉREDMES ELOLVASNI!! tanulj más kárán!
Lönykölödös autósillatositó tegnap este feltölt....
teli...
este még egy kis kanyargás...
reggelre leoldodott a minta a diszlécrõl..
, ugyanis a kilöttyenõ illatositó!!!,
lemarta a szép kis mintámat róla /gyárilag valami ritkább raszterpöttyös, karikás volt/

Byez.. jó éjt

Ammeg hogyan karbonoztad le? Vettél karbon léceket vagy valahogy úgy, mint én a plexit, házilag ? Az ennyémben fekete a díszléc, de nem az az alap matt mûanyag, hanem ilyen fényes féle. Talán alu? Nemtom? A kocsim extralistáját sem találom, ugyhogy ott sem tudom megnézni. A váltó mellett le is van picit karcolva, lehet nekem is kéne vele kezdeni valamit... Meg még az dühit, hogy ha nem figyelek, a kézifék kioldásánál a körmömmel mindig lekarcolom az elötte lévõ felületet, pedig tövig van vágva

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 23:15 alufelni

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 23:07 Társalgó

daidka írta: Ha valakit érdekelnek a képek:
http://izismile.com/2009/04/02..._pics.html

Huhh, hát van közte pár sokkoló!

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 22:57 Mikor a felniknek lába kél...

Én a lakás elötti közös parkolóban állok, és bennem is felmerült már, hogy ha kifigyelik, hogy minden este itt a kocsi, lehet valaki szemet vet rá. Nincs riasztóm, de lehet beszereltetek, és ha vinnyog, reflexbõl, pizsamában ugrom a földszinti erkélyrõl a tettesekre Én már vettem használtan felnit, és a srác, aki eladta, a saját bmw-jével hozta, de ha pár rosszarcú indomagyar lett volna, zsigulival, lehet nem adás-vétel, hanem rendõr-hívás lett volna a dologból. Sajnos tényleg néha a "bûnöst" védi jobban a törvény. Húgom kocsiját 2 szemtanú elött (egyik húgom) húzta meg egy roppantul kiokosított joghallgató pics@ (a viselkedése miatt, nem mert joghallgató ). Tovább is hajtott, húgom meg csak kamillázott. Mivel abban a házban lakik, hát nem hívott rendõrt, biztos csak nem vette észre a csaj. Dehogynem! Még neki állt feljebb! Miért nem hívtak rögtön rendõrt? blablabla...2 hónappal a feljelentés után behívták a húgomat szemlére, meg kihallgatásra, és a végén kb õt hozták ki hibásnak, meg hogy a hamis tanúzás bûn, stb, a suzukin nincs is nyom (2 hónap alatt ki az a hülye, aki ne polírozná ki a hibát...) A húgomnak úgy kellett kérnie, hogy a kocsin lévõ nyomból ugyan vegyenek már festékmintát, és nézzék már meg, hogy egyezik e a szutyuval, hát ezt nem tették meg! Szóval ennyit errõl.

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 22:29 Társalgó

pati írta:
Memmaao írta:
pati írta:
Petike írta:
pati írta: helló mindenki!
gáz van. 16:9 esem nem olvassa a cd-ket. egyik percrõl a másikra. volt ilyen valakinek?


...mármint a 16:9 fejegység a zenei cd-ket, vagy a navi a cd-ket???

petike

zeneit

Nekem volt ilyen, a kesztyûtartóban a biztosíték táblában kikeresed a hozzá tartozó biztosítékot, és kiveszed. Visszarakás után nekem újra mûködött. (A 7. és a 41. pozicióban lévõ biztosíték a radio-board computer, asszem azt vettem ki.)

kösz meglett, fejegység ki,szétszed, nedves fültisztító a lézernek és múkodj!

Akkor neked máshogy nem mûködött, mint nekem . Kauzalitásbeli külömbség: csak az okozat volt ugyanaz, de más volt az ok Néha kéne ide is egy dr. House féle differenciál diagnózis

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 16:55 Mikor a felniknek lába kél...

Robinson írta:
vsop14 írta: baszki ez kemény
de fel is törték, mert az elsõ képen nyitva az ajtód.
volt kerékõröd?


Nem volt sajnos kerékõröm, állandóan halogattam, mondván úgyse lopják le (addig).. és de. Nem törték fel, én nyitottam ki, de így is elég kemény volt meglátni így az autót. Elõször fel se fogtam. Többször végigpásztáztam a szememmel az autón, mire tudatosult, hogy igen, ez az én autóm. Bevallom, ott helyben megkönnyeztem a dolgot...

Esetleg ha valaki az elsõ kép alapján meg tudná mondani milyen felnik voltak ezek pontosan, hogy a feljelentést módosítani tudjam, és a biztosítónak is le tudjam adni!


Hát ez nagyon dúrva! Én is megkönnyeztem volna, az biztos! Sajnos a kerékõr is csak az egyszerû, indomagyar keréklopás ellen véd, ha célirányosan mennek a felnire, a kerékõrt is kiszedik célszerszámmal (Yellow off-ja azért picit megmosolyogtatott, pláne hogy benne van a "gondolom ideges vagy, de azért megkérdezem... ) Remélem ha rendes a biztosító, és korrektül kifizetnek, akkor Te is mosolyogsz majd, Robinson!

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 16:43 FELHÍVÁS!! RENDSZÁMTÁBLA KERET!

Puli írta: Sziasztok!
nagyon tetszik az új rendszámtábla keret, sajna az elsõ szórásról lemaradtam!
Amennyiben lehet még rendelni és összegyûlik a megfelelõ rendelés, úgy én is szeretnék 1 párat kérni!

Köszönöm!

polczertamas@gmail.com


Akkor írd fel magad, 25 párat kell elérni:

Rendszámtábla:

01. Memmaao /2 pár/

Memmaao Elküldve: 2009-06-18 16:28 Társalgó

pati írta:
Petike írta:
pati írta: helló mindenki!
gáz van. 16:9 esem nem olvassa a cd-ket. egyik percrõl a másikra. volt ilyen valakinek?


...mármint a 16:9 fejegység a zenei cd-ket, vagy a navi a cd-ket???

petike

zeneit

Nekem volt ilyen, a kesztyûtartóban a biztosíték táblában kikeresed a hozzá tartozó biztosítékot, és kiveszed. Visszarakás után nekem újra mûködött. (A 7. és a 41. pozicióban lévõ biztosíték a radio-board computer, asszem azt vettem ki.)

Memmaao Elküldve: 2009-06-17 20:58 Foncsolozott index-izzó

vsop14 írta: nem akarok kötekedni, de nem foncsor az?

: De, lehet, hogy foncsor .

Memmaao Elküldve: 2009-06-17 19:30 angel eye

Josti írta: Ezen látszik h nem gyári BMW:S

Memmaao írta:
Josti írta: Sziasztok!!!
Egy kérdésem lenne: Azt hallottam, hogy az E90-komplett lámpája beszerelhetõ az E46-ba. Engem érdekelne ez a dolog, mert az mégis csak egy full gyári Angel-Eye szett!
Hozzáértõk véleményét várom!!
Elõre is köszi!!

u.i.: Talin tali!!!

Szerintem valami ilyenrõl hallhattál: www.bmw3er.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1392

Szerintem az nyilvánvaló hogy nem gyári De az is nyilvánvaló, hogy az e46 és az e90/91/92/93 lámpa nem kompatibilis, tehát ha e90 "szerû" lámpát akarsz, akkor azt gyáriba ne is várd!

Memmaao Elküldve: 2009-06-17 19:12 Mûanyag polírozása

Woockie írta:

Igazabol aktualisnak mar aktualis, de nem tudom, polirozas segit-e rajta. Ranezesre tok olyan, mintha belulrol lenne karcos, vagy passz. Majd lefenykepezem, ha nem felejtem el, mindenesetre egy biztos, nem atlatszo, mintha uj lenne.

Az enyém nagyon csúnya volt, a bal elsõ meg is volt húzva, és Robin68 munkája után semmi nyoma! Jó, a nagyon mély anyaghiányon nem lehet segíteni, de ha a karcok, kis hibák eltünnek, akkor is +80% az eredmény, és most olyan sima, hogy egy légy is elcsúszna rajta. Belül nekem is picit "foltos", poros, de nincs kedvem szétszedni, talán ha beruházok angel eyes-ra, akkor.

Memmaao Elküldve: 2009-06-17 14:41 újonc kérdései :)

SoundkeY írta: Futottam egy kort ebbe a fogyasztas beallitasba......mert az en csoromet is cseszteti..................

Pécsen Schneidernél
Egy sraccal beszeltem, azt mondta az orat kell nyomkodni de egy ugy hogy az alvazszamot kell osszeadni es azt valahogy bezongorozni ( nem arulta el pontosan ) es akkor tovabbi menuk nyilnak meg.......


Nekem is a Schneiderrel van tapasztalatom. Más okból kellett bemennem, de ezt is mondtam, hogy nézzék meg, tényleg nyomkodott valamit (annyira nem figyeltem, de ha tudtam volna, hogy még fontos lehet...), most jó. Viszont: mk4-navi szoftverfrissítés miatt is hozzájuk mentem, (szintén a bmw3er.hu megismerése elött, vaterán 5ezreket mondtak a szoftverfrissítésre), szóval felhívom õket: "fiatal srác"=szervízvezetõ, mondja hogy 5e és 10e között lenne, 6e-nél tuti nem lesz több. Gondoltam, ha csak ezerrel több, mint az "utcán", hát mégis csak szakszervíz. Idõpontra mentem, szoftverfrissítés 6perc, persze látványos olajszint ellenõrzés. És utána csak telt az idõ, kb 40perc múlva kihozták a kocsit, a "fiatal srác" meg közli, hogy nem mükszik a rendszerük, számlát nem tudnak adni, majd postázzák, hagyjak ott 10e ft-ot. Kérdem, hogy mennyi lesz a szoftverfrissítés? Értetlenül néz, mondja, hogy 10e?! és megkérdezi, hogy mi a baj ezzel. Én meg mondom neki, hogy a telefonba azt mondta 6e-be belefér, erre: Na jó, akkor 8e, látod egy perc alatt alkudtál 2ezret! Hát a f@szom! Még én éreztem magam sóhernek! Nem értem, hogy ebben az országban ha a munkafelvételi papíron az van, hogy "a munka elvégzésének a maximális költsége, amit az ügyfél vállal 10.000ft", akkor miért kell mindig a max határt kiszámlázni?! 45 perc alatt 6 perc érdemleges dolog történt, a maradék idõben meg az én türelmemmel éltek vissza! Bocs, hogy OFF, de ennyit a szakszervízrõl!

Memmaao Elküldve: 2009-06-17 14:11 Foncsolozott index-izzó

George írta:
Húú köszi azt hittem, drágább mutatvány ez az izzó csere
A polir cucc tanácsért külön köszönet, bár lehet nem is az indexhez, de a krosszmotorom idomjaihoz használni fogom
Nem volt rövid, de nem baj

A polír-cuccért Theo-nak jár a köszönet, én is tõle tudok a Xerapolról, ha rákeresel Õ még képpel is illusztrálta a felpolírozást. Plexi és poliakrilamidon kívül másra tényleg ne használd, csak ezekre jó!