Robinson fórum hozzászólásai

Robinson Elküldve: 2012-11-13 11:51 Extra gyors találkozó!

xlzx írta:
szotakdavid írta:
gampetibor írta: Péntek este egy BMWfantasztik találkozó Kalászon?


Megbeszéltük


lehet én is kinézek a sok téligumis közé


én nem tudok menni, mert éppen gumisnál leszek. amúgymeg xlzx nekem is izé van most... 9,6 a fogyasztásom

Robinson Elküldve: 2012-11-13 10:36 Tud valaki egy jó BMW szerelõt?

Komolyan mondom, le fogom zárni ezt a témát a francba.
Hát mi a fenének van ott a szerviz értékelés funkció? Ezért érdemes volt megcsinálni
Ne a fórumon írogassatok, hanem értékeljétek a szerelőt ahova jártok az istenit már!

Robinson Elküldve: 2012-11-09 19:32 Segítsetek!

xlzx írta:
Robinson írta:
Ah, gyors válasz, köszi
Azt hiszem az enyém mostmár örökre nyikorogni fog



Láncsprayt adok neked,úgyis motorozom.. ne ezen múljon hogy ne szedd szét




Dávid, ha megcsinálod dokumentáld, küldd el, és megy ki Csináld magad cikknek

Robinson Elküldve: 2012-11-09 17:15 Segítsetek!

hil írta:
Robinson írta: Sziasztok,

Ha be van kapcsolva a fűtés, nyikorog az a fránya mittoménmi, venti? középen. Mi a fenét lehet vele csinálni? Fújjak bele wd40?

Szia! Azzal csak rontasz rajta. Megtapasztaltam sajnos. Én azt csináltam, két éve, hogy kiszedtem a ventit, nem nagy munka, a csapágyakat kimostam féktisztítóval, majd függölegesre állítva mindkét oldalt a csapágyat befújtam lánckenő sprayal. Ez a spary olyan, hogy a kifújás után rövid ideig folyékony, ezáltal be tud folyni a csapágyba, majd zsírszerű állagot vesz fel. Ezt minkét oldalról belülről meg kívülről is megcsináltam, kicsit megforgattam, beszereltem és azóta csend van. 2 éve!!! A lapátokat sajna én nem tudtam leszedni, de itt mondták többen is, hogy nem is lehet.
Remélem segítettem, nekem ez bejött, aztán lehet, hogy van jobb eljárás is. A WD40-től pár nap után sokkal rosszabb lett a helyzet.



Ah, gyors válasz, köszi
Azt hiszem az enyém mostmár örökre nyikorogni fog

Robinson Elküldve: 2012-11-08 18:04 Segítsetek!

Sziasztok,

Ha be van kapcsolva a fűtés, nyikorog az a fránya mittoménmi, venti? középen. Mi a fenét lehet vele csinálni? Fújjak bele wd40?

Robinson Elküldve: 2012-11-03 13:11 Társalgó

gampetibor írta: KGFB kérdés! Ki mire esküszik? Itt első sorban arra lennék kíváncsi, hogy akinek volt káresete / okozott és elszenvedett / , megfelelően megtörtént e a kárkifizetés, nem volt e gond, kötözködés, szarrágás stb. Direktbiztosítók / iroda nélküliek, csak online ügyintézés /? Megbízhatóak vajon? Káreset esetén mi történik mert hát nincs ki kijöjjön felvenni az esetet és nincs kihez bemenni a jegyzőkönyvvel.


Bunkó hozzáállás: Tojok rá, olcsó legyen. Nem az én érdekem a jó biztosító, hanem azé, akinek kárt okozok.

Nemértés: Nem is értem, hogy ez miért van így, pont nem tudod a saját érdekeidet védeni.

Indoklás a bunkóságra: Amikor engem törtek meg sem foglalkozott senki az én érdekeimmel. Akkor én miért is fizessek mondjuk másfél-kétszer annyit mások esetleges jólétéért? Főleg, hogy mindenki úgy intézi a javíttatást, hogy az jóval drágább legyen, és mindenki jól járjon, csak én szarul?

Robinson Elküldve: 2012-10-25 19:30 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

Sziasztok!

Ezt a témát mostantól zároltként kezeljük.
Nem azért, mert nem bírjuk a kritikát, vagy titkolni szeretnénk bármit is, hiszen akkor eddig sem lett volna ez a lehetőség.
Azt viszont be kell látni, hogy vannak akik jogosan, vannak akik elhamarkodottan ragadnak billentyűzetet, és közvetlen, vagy éppen igencsak haragos hangulatban fogalmazzák meg kérdésüket, felháborodásukat. Utóbbi viszont azon túl, hogy nagyon rossz fényt vet erre az egészre, nem is feltétlenül minden esetben jogos, de legalább negatív véleményt formál az oldallal kapcsolatban az olvasóban.
Be kell ismernem, hogy a kártyák postázása valóban nem éppen zökkenőmentes. Ennek egész egyszerű oka az, hogy próbáltunk olyan lehetőséget biztosítani számotokra, amivel mindenki, időtől függetlenül, bármikor rendelhessen magának, és ez még csak többe se kerüljön a szükségesnél. (Azt már leírtam párszor, hogy a kártyákon nincs egy fillér nyereség sem, ennek boncolgatását most kihagyom) Ilyen formában viszont nem működik jól...

A legtisztább megoldás az lenne, ha a kártyák utánvéttel lennének kifizetve, de ez sajnos nem kivitelezhető, hiszen minden kártya névre szól. Ha ezt ki lehetne hagyni esetleg, akkor is ott a probléma, hogy minden kártyának van lejárati dátuma. Ez már egy eléggé komoly probléma, amire biztosan nincsen megoldás. Ha még azt is hozzátesszük, hogy a megrendelt kártyák kb. 30%-ának érkezik be az ára, akkor meg aztán még látható, hogy bizalmi alapon legyártatni, és utánvéttel elküldeni a névre szóló, lejárati dátummal rendelkező kártyát abszolút őrültség és pénzkidobás lenne.
Mindezek fényében egyértelmű, hogy az utánvétes fizetés nem megoldható.
Csinálhatnánk persze azt is, amit mindenki más, hogy év elejétől év végéig érvényes a kártya, akármikor rendeled meg, de ennél kedvezőbb megoldást akartunk. Nyilván nem magunk miatt..

Sokat gondolkodtam a megoldáson, de sajnos ezidáig nem sikerült egy értelmes választ sem találnom a fenti kérdésekre, így nagy valószínűséggel a tagsági kártya intézménye megszűnik. Sajnálom, mert a kártya valóban egy igényes (szerintem) valami, ami azon túl, hogy jól mutat, a rengeteg kedvezmény miatt nagyon hasznos is, de a jelek szerint ennek a további koordinálása nem éri meg a belefektetett időt és energiát.

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van a kártyára, az építő jellegű hozzászólásokat, ötleteket örömmel fogadom e-mailben vagy privátban. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen foglalkozna a kártyák "osztogatásával", az ez irányú jelentkezéseket is szívesen fogadom, bár nem látom, hogyan lehetne kivitelezni.

Köszönöm, hogy elolvastad, azt pedig még inkább, ha meg is értetted a leírtakat.

Robinson Elküldve: 2012-10-25 18:58 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

Szia Imad!

A Te kártyádra határozottan emlékszem is, hogy elpostáztam, ennek utána sem kéne nézni részemről, hiszen a postán is rákérdeztek a nevedre. Neked csak azt tudom mondani, hogy küldöm a tértiről a másolatot e-mailben.

üdv

imad írta: Augusztus közepén megrendeltem Abdel-Hafez Imad Ammar (6795 Bordány,Béke d.8. címre) névre egy tagsági kártyát,amelynek az árát be is fizettem a bankszámlátokra,de a mai napig nem kaptam semmit,pedig a postázási cím is ugyanaz! Szeretném kérdezni,hogy mi lett vele.Köszönettel


Robinson Elküldve: 2012-10-25 18:56 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

Szia Sunky!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen üzenetet kellett írnod. Utánanézek a dolognak, és jelentkezem nálad. Az biztos, hogy meg van jelölve adatbázisban:
1.) hogy fizetted
2.) hogy el lett küldve neked postán
Továbbá a könyvelő is megerősítette, hogy a nevedre ki van állítva a számla.
Ha nem lesz meg a tértivevény szelvény mindezekhez (hiszen az a döntő), akkor új kártyát gyártatok neked, természetesen 2013.11 lejárattal, és asap elpostázom.

Előre is köszönöm a türelmedet!

Sunky írta: Tisztelt Admin

Márciusban megrendeltem, kifizettem. Nem jött a kártya. Júniusban e-mailen ezt jeleztem, válaszban a pénz beérkezése megerősítést nyert,a kártyára 1-2 hét határidőt kértetek.
Október elején ismét küldtem e-mailt, hogy még mindig nics kártyám. Erre már nem is válaszoltatok. Most október 25-én ismét érdeklődöm. Hol lehet a kártyám? Lassan ismét március lesz. Megkapom esetleg szerintetek addig? Vagy ismét küldjek pénzt?
Üdv.:
Sunky


Robinson Elküldve: 2012-10-18 19:12 NAVI Language?

vivaladiesel írta:
Melch06 írta: Sziasztok csak érdeklődés szinten, megéri e kicserélnem a MK3 Navigációimat egy MK4 .
120.000.- A MK4 85.000.- Cserélnék be, adok kapok alapon.


Én utólag azt mondom, hogy nem érte meg pénzt kiadnom az mk4-ért...


Miért is nem?
Ezerszer gyorsabb, egy dvd lefedi európát, nem kell cserélgetni a cd-ket, és a térkép nem szeletekben ugrál, hogy kimész a széléig majd betölt egy újabb szeletet, hanem folytonos a térkép, mindig középen van az aktuális poziciód mint ahogy az egy gps-hez illik. Sokszor szívtam be kereszteződést mk3-al azért, mert a térképszelet szélén voltam már, mire betöltötte a következő szeletet, már le kellett volna kanyarodnom.

Szóval?

Robinson Elküldve: 2012-10-18 14:01 Extra gyors találkozó!

vasárnap este nyóc órakkó' budakalászi mekiben eszünk egyet páran biztos
Szóval szívesen látunk téged is

Robinson Elküldve: 2012-10-08 19:05 Társalgó

m_attila írta:
gampetibor írta: Szevasztok!

Valami jó erős fényű fehér fényű halogén izzót szeretnék, mert egyre korábban van sötét és a mostani izzóim kicsit már gyenguszok.
Ki mit ajánlana tapasztalatai alapján?


Osram nightbraker





Ízléses, gyári hatású kivitelezés

Robinson Elküldve: 2012-10-01 14:25 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

Melch06 írta:
Kedves Robinson !
Köszönöm szépen a fáradozásod.
MEGÉRKEZETT a kártya.


Örömbódottá!

Robinson Elküldve: 2012-09-30 14:29 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

Sziasztok!

adorjanb: Privátban elküldtem neked a feladóvevényről a fényképet, rajta van minden adat, ami alapján nyomonkövethető.

Változások a kártyákkal kapcsolatban!

Jövőhéten itt olvasható...

adorjanb írta: Sziasztok!

Én a mai napig nem kaptam meg a kártyát...

Robinson írta: Pénteki postázás:



Robinson Elküldve: 2012-09-29 10:32 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

Melch06 írta:
Robinson írta: Pénteki postázás:

J1Jano (már egyszer elküldtem. Visszajelzésed alapján nem kaptad meg, vissza sem jött, elküldöm újra...)
Melch06
adorjanb
Tici
attiqa
imad

Emlékszem, hogy címeztem nektek borítékot, nem is jeleztétek, hogy nem kaptátok meg, de nem lett megjelölve a nyilvántartásban, hogy feladva postán, így elküldöm mégegyszer...:
Poma
ZoliE36Compact


Kedves Robinson !
A kártya 2012-09-29. még mindig nem ékezett meg.Az érvényességi ideje 2013-07-09.én lejár. Lehet, hogy jobban járok ha elmegyek érte ?


Azt találtam ki, hogy minden kártyát lefényképezek (ezt a legutóbbi pakkal meg is tettem ), és csinálok valami oldalt, ahova kirakom ha kész, vagy ha elküldtem vagy nem is tudom. )



Melch, 10. hóig érvényes a kártyád...

E-mailben küldjek "feladóspapirt" is?

üdv