adee9 fórum hozzászólásai

adee9 Elküldve: 2013-05-13 21:27 Turbo

valter320d írta:
adee9 írta: Sziasztok!

Ha megadja magát a turbó, mik lehetnek a tünetek?


Há há nem örvendek ne hogy félre értsd,észreveszed,vagy olyan a hangja mint a porszívónak,vagy ontja magából a füstöt a kocsi vagy mindkettő,megnézed a turbód olajos?


hát a kipufogó okádja a fehér füstöt. A turbó hangján nem veszek észre különösebb változást, de a motor hangja nem a legjobb. Mintha nem menne egy henger. Ezt okozhatja a turbó?

adee9 Elküldve: 2013-05-13 21:18 Turbo

Sziasztok!

Ha megadja magát a turbó, mik lehetnek a tünetek?

adee9 Elküldve: 2013-03-12 18:14 Gumiabroncs

Én tavaly tavasszal vettem 4 új Pirelli P7 Cinturatót. Semmi problémám velük. gumiteszt

adee9 Elküldve: 2013-01-28 13:45 BMW e46 Antenna

e46black írta: Sziasztok!

Nekem egy 2002-es E46 sedanom van 16-9-es fejegységgel, és pont ez a bajom nekem is. A rádió vételem szakadozik, ha elhagyom a fővárost, akkor szinte minden rádióállomás megszűnik létezni. A C oszlopban lévő antennaerősítő és a rádiómodul már lecsekkolva, de vmi más lesz a hiba. A hátsó szélvédőben lévő antenna szál szakadására gondolok (már ha ott van egyáltalán), de szemmel nem látható rajta semmi. Ha valakinek van ötlete, várom a segítségeket. Köszi!


Szia!

Nem tudom pontosan, mi lehet a baj, de elmondom az én tapasztalataimat.

Na szóval, mikor én vettem az autót, egyből feltűnt már a hazafelé vezető úton, hogy nagyon gyenge a rádióvétel. -gondoltam ez legyen a legnagyobb baja. Elvittem egy autóvillamossági szervizbe. A szerelő bele rakta egy próba erejéig a haverja e46osából az antenna erősítőt. Azzal tökéletes volt. Tehát megállapították a hibát, de ő nem tudott szerezni erősítőt. Ezután elmentem egy BMW-s cuccokkal foglalkozó boltba, ott volt neki ilyen bontott erősítő. Kicseréltem ott a bolt előtt, de azzal is ugyanolyan szar volt, mint az enyémmel. Aztán mondta a faszi, hogy van még neki 4 db próbálgassam végig, hátha valamelyikkel jó lesz. Úgy mértem össze, h melyik a legjobb, hogy egy helyben állva automata keresésen megszámoltam, hány állomáson áll meg magától. Nekem ez azon a bizonyos helyen a legjobbnál 32 volt, a legrosszabbnál csak 16-17 körül. Szóval kiválasztottam a legjobbat és azóta is tökéletesen működik. Ha van rá lehetőséged, szerintem próbálj ki te is több erősítőt, hátha neked is csak ennyi a baja.

adee9 Elküldve: 2013-01-19 14:52 Chip tuning

kecsurobi írta: tuning boxokrol ki mit tud kárositja a motórt?érde,es belerakni vaterán látam egyet 27ezerért


Én sem raknám bele. Ittegy cikk, érdemes el olvasni. Lentebb szó van a tuning boxról is.

adee9 Elküldve: 2012-12-20 00:35 Társalgó

YELLOW írta:
Coyote írta:
Helioport írta:
Ezen nem szabad megállni, igen, öregszik a gép. Van néhány elvetemült, valódi márkatárs, aki inkább spórol, vár, kivár, de akkor is eredeti alkatrész kerül bele. Amikor megvettem az új 4 gumit télre, kaptam egy levelet egy újonctól, amiben annyi volt, hogy honnan van ennyi pénzem 4 téli gumira. Azért hozzá kell tennem ehhez, hogy előtte 2 héttel megtörtem az elejét (csak kocc) mert kopott volt a nyári (3-4mm nagyon sokat megyek, ezt a szezont még befejeztem volna vele, hiszen nyári volt, aztán kuka) ezért nem volt kérdés, hogy újakat veszek, NEM EZEN kell spórolni, hanem olyan plusszokon, ami valóban másodlagos, valódi extra. Nagyon sokan a fent említett okok miatt túlvállalják magukat, mert belefér, aztán kiderül, hogy a kocsi valódi fenntartási költségei meghaladják a napi lehetőségeket. Néhány dologba én is belenyúltam, pl hamarabb vettem nagynavit, mint 4 új téli gumit. Nem baj, megvettem, tanultam belőle, kifizetem a tanulópénzt, márciusra meglesz a 4 új nyári is.

De ha NEM TUDOD így gondolni, és pl a tescoból veszel óccsó olajat, akkor túlvállaltad magad, és BE KELL LÁTNOD, hogy nem megy. Persze ez nem villogásról kell csak, hogy szóljon, hanem az örömről, mikor nyomsz egy kövéret. Ehhez pedig kell a zseton. Szívom a fogam, mikor a fogyasztásom télen 8-9-10 lityi városban, de ehhez megvan a sok kis pamacs amitől mindíg félek, dehát a fííííling...


Jól szóltál, UFF

Erről van szó. Én se veszek bele 200ezres navit, meg 18-as felniket, és nem spoilerezem körbe - VISZONT megkapja a gyári alkatrészeket, a long life olajat, a 30 ezres continental abroncsokat, a jó minőségű fékeket, és igen, még az autómosóból és benzinkútból is csak a legjobb helyekre viszem!!!

Öregedhet, de öregedjen méltóságteljesen. Az autó nem befektetés, az autó minden esetben veszteség - de az embernek el kell ismernie ha nem bírja el a veszteséget a fílingért cserébe.


én "fillérbaszó" vagyok. állítólag. pedig minőségi alkatrészek kerülnek az autóba. jah persze. hogy a legolcsóbban próbálom beszerezni. nem azért olcsó, mert hamis, hanem mert kinyomozom hol olcsóbb.
én 6 éve vettem az autót, még válság (családi válság is) előtt. ha tudom így alakul nem veszek, hanem most hitel nélkül E92-t vettem volna. de mégsem bánom. az álmom (egy része) megvalósult, végig vittem. részben tanulópénz volt. án azt sem bánom, ha még 10 évig megmarad az autó. sőt lehet el sem fogom adni. a mi városunk a médisa szerint a leggazdagabb városok közé tartozik. nem feltétlen igaz. van egy réteg, akik szarrá lopták magukat, így vagy úgy. a legtöbbnek 40-150 millás házak vannak hitelen. 6 éve nem, hogy E46, de BMW sem sok volt itt. irigyek is voltak rám. de nem iszom, nem alkoholizálok, bevállaltam. én büszke vagyok erre.
ma meg minden kis pudvásf.szúnak az van, és ahogy írjátok, megy rá a gyagyi gumi, gagyi olaj. de nem számít mert pár hónapig villog vele, oszt kész.
ha mögöttem jön egy BMW direkt fenntartom, hogy lássa a rendszámtáblát én fanatikus vagyok. hogy más ki mit gondol érdekel, de nem hat meg egy 2 nap után.


Itt valahol mindenkinek igaza van, illetve mindenkit megértek. Így lesz szép lassan egy régebbi álomautóból "olcsó" játékszer (valakinek), de vannak, akiknek még most is álomautó. Később az új F30 is ugyanezt az utat fogja bejárni. Szerintem azért akinek a szívéhez nőtt az autója, az meg adja neki, ami jár és megkíméli, legyen az 5 vagy 25 éves, BMW vagy Suzuki.

adee9 Elküldve: 2012-12-07 13:41 Akkumulátor

Sziasztok.

Na ma reggel ki cseréltem az aksit Banner Starting Bull 95ah-ra. Remélem, sokat ki fog bírni .

Viszont meglepődtem, mert a gyári minden bizonnyal 10 évet bírt ki. Volt alatta egy kis cetli, amin 2001. 11. volt. Az én autóm meg 2002. 7. havi, de az aksit attól még gyárthatták 2001 végén. Gondolom én. Most az én autóm Olaszországból lett behozva, úgyhogy akkor valószínűleg a kedvezőbb éghajlati viszonyoknak köszönhetően bírt ki ennyit.

Jól gondolom?

adee9 Elküldve: 2012-12-04 23:07 Akkumulátor

Sziasztok. Gyengélkedik az aksim. Ezért ma el is mentem egy boltba, h új után nézzek. Először azt mondták, van gyári 60 0000-ért. Mondtam jó lesz a nem gyári is. Akkor javasolta a Banner starting bull-t 100-asat. Valakinek van erről véleménye? Aztán még kérdezte, h a gyári milyen színű. Fekete vagy fehér.... Ezek között mi a különbség? Az enyémben fehér van, kilencvenes.

adee9 Elküldve: 2012-11-15 13:38 RunFlat / defektmentes

Sziasztok!
Azt tudja valaki, h mekkora nyomás kell a runflat gumikba? Mehet ugyanannyi, mint a hagyományos abroncsokba?

adee9 Elküldve: 2012-10-16 16:03 Beszerelések utólag

Sziasztok!
A napokban valamikor megérkezik hozzám a Dension Gateway Lite BT, amit rendeltem. Aki szerelt már be ilyet az autójába, az legyen szíves írja le néhány mondatban, h hol/hogyan vezette el a vezetékeket a kesztyűtartóba. Illetve ehhez van mikrofon is, annak is kéne találni valami jó helyet. Én a visszapillantó tükör fölé gondoltam elhelyezni, de szívesen várok más ötleteket is.

adee9 Elküldve: 2012-10-13 11:12 Bmw Mp3

Sziasztok! Dension vásárlása előtt állok. Ki is néztem magamnak a megfelelőt. A kérdésem az lenne, h ez tuti jó a fejegységemhez? 2002-es business cd. Gondolok pl. arra, h nem-e kell hozzá frissíteni, stb... Mert ha jó, már rendelem is.

adee9 Elküldve: 2012-09-28 20:53 Shop - Alkatrészrendelés -M_attila

Szia Attila.
Szükségem lenne a jobb hátsó elektromos ablakemelő egy alkatrészére. Így néz ki.
Egy helyen már kérdeztem, de ott azt mondták, h nem tudnak szerezni külön ezt a kis alkatrészt, csak egész mechanizmust.
Gyári, utángyártott, bontott, nekem mindegy, csak jó legyen.

Köszönöm!

adee9 Elküldve: 2012-09-26 20:10 elektromos ablakemelõ_

Sziasztok! Valaki tudna mutatni egy rajzot a jobb hátsó ablakemelőről realoem-en? Sehol nem találom...

adee9 Elküldve: 2012-09-26 19:59 Akkumulátor

Oké, értem én a viccet, de szerintem 10 nőből 9 nem tudja, mit jelent az a jel.

adee9 Elküldve: 2012-09-24 20:18 Akkumulátor

Miért ne adnám neki oda? A szomszéd faluba jár vele dolgozni, ami 3km-re van. Amúgy lassan, biztonságosan vezet, csak egy kis világító jelet nézett el. Szerintem megbocsájtható. Na de mindegy, ezt már nem itt kell megbeszélni.