guesswho fórum hozzászólásai

guesswho Elküldve: 2007-09-08 15:32 díszlécek körbe

hali, mivel nem silverline -vagy mifene - az autóm ,szeretném elvinni a külsõ fényezetlen ütközõ léceket fényezõhöz.

Tudja valaki hogy vannak ezek rögzítve, hogyan tudnám a legkevesebb roncsolás nélkül leszedni õket?

guesswho Elküldve: 2007-09-06 18:23 Replika felnik

honnan rendelted?

guesswho Elküldve: 2007-09-06 18:16 XENON utólag

nekem egyszer egy tag azt magyarázta, hogy a legjobban a 4200-assal lehet látni, onnan felfele romlik a fényerõ.. errõl tud valaki valami biztosat nyilatkozni?

te Buschmann, a Bárdinál mennyi volt a cucc? csak mert weboldalukon nem nagyon láttam... és tegyél fel képeket mihamarább!

guesswho Elküldve: 2007-09-04 19:24 XENON utólag

Buschmann, és érzésre milyen az utángyártott xenon? 4200 kelvines izzóval vetted? télleg számít valamit? kívülrõl milyen látványt ad az autó, nem tûnik "gagyinak"?

kérdezném még másoktól, hogy LEDes izzókkal próbálkozott már valaki, pl. féklámpába? na annak van-e értelme? olvasgatva róla nem tûnik hülyeségnek, hogy gyorsabban villan fel..

guesswho Elküldve: 2007-09-02 15:08 Tempomat - utólag?

tök más a formája, úgyhogy szerintem nem. ha hlégzsákostul akarsz venni kormányt, az jó nagy szívás, mert a légzsák kurva drága.. evvan..

guesswho Elküldve: 2007-08-31 18:08 CarX!!!

Tano isten vagy, köszi a leírást. Erõsen gondolkozom hogy valami ilyesmit megpróbáljak egyszer...lesz majd egy csomó kérdésem, majd bombázlak vele!

guesswho Elküldve: 2007-08-29 08:59 Eladó alufelnik gumival

értem, és akkor ezen a képen az eladó felni látszik, vagy ugyanilyen, csak 16osban?

mivel nem megy még mindig az üzenetküldés, ezért mondasz nekem itt egy irány árat? az is jó ha mailcímet adsz meg...

guesswho Elküldve: 2007-08-28 21:39 Eladó alufelnik gumival

Tiba, elmondod nekem hogy a felnikben mennyi km van, meg azt hogy miért adod el? neked hogy váltak be? valaki azzal riogatott hogy puhák ezek a replikák..

ha érdekel, akkor engem csak a felnik érdekelnek, úgy is megy a dolog?
meg még egy dolog ha már így dumcsizunk az oldalsó-elsõ koptató-ütközõ léceket te fényeztetted, vagy már így vetted?

guesswho Elküldve: 2007-08-28 21:34 Tempomat - utólag?

jah, vili, kösz Petike

guesswho Elküldve: 2007-08-28 13:31 Tempomat - utólag?

na várjá ezt most nem értem, az enyim is 2003-as, miért nem lehet akkor a tiedbe?
nem az a lényeg, hogy elektromos gázpedál legyen, meg a csúszógyûrû jó legyen?

guesswho Elküldve: 2007-08-26 20:32 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

ok. de szavadon foglak ám!
(tényleg nagyon érdekel a dolog)

és mit szólsz ehhez a negativos ötlethez?

guesswho Elküldve: 2007-08-25 19:59 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

Te Tano, most skubizom a képeiden, hogy te bemûtöttél egy pc-t a kocsiba?
Nem akarod megosztani velünk a "történeted"?

konkrétan az érdekelne, hogy milyen alkatrészekbõl raktad össze, és nagyjából hogyan.. nagy kérés?

plussz arra is gondoltam hogy az túl nagy etvasz lenne, csinálni a keretedrõl egy negatívot, mondjuk gyurmából, és azt elvinni egy mûanyagosnak? valamelyik biztos meg tudná oldani esztétikusan...Persze mindenki tejelhetne neked egy kis jogdíjat Szerintem lennénk itt egy páran akit érdekelne a dolog, még talán vissza is jönne az ára neked..hm?

csõ

guesswho Elküldve: 2007-08-23 21:23 Tempomat - utólag?

35km/h felett már tudod rögziteni, de különben is, ha bekapcsolod az I/O gombbal, felgyullad egy zöld ikon a mûszerfal jobb alsó sarkában.. ha az nem ég, akkor valami más bibi van..

guesswho Elküldve: 2007-08-23 10:24 Tempomat - utólag?

zezoka, én magamnak raktam be a tempomatot (Rhantos kollegan hathatós segítsége és útmutatásai alapján), nem egy nagy vasziszdasz, egy dolgot azonban nem mertem magam megcisnálni, az már nagyon meredek volt: a lámpakapcsoló mögötti 5 centi vastag kábelköteg szétfejtése, a megfelelõ vezetékek elvagdosása, majd összeforrasztása az új kábellel. Bár lehet hogy ez is ment volna, mert le van írva pontosan hogy melyik kábelt mivel kell drótozni, de akkor is..

na a lényeg a lényeg, ntauto.hu itt van egy nagyon kedves elektromos szaki gyerek, aki a forrasztást megcsinálta nekem bagóért. Szép is lett meg jó is, és õ már legalább csinált ilyet, velem ellentétbe.

Én azt javaslom, hogy rendeld meg az alkatrészeket valahonnan (biztos hogy olcsóbban jársz, mintha odagurulsz hozzájuk hogy sziasztok tempomatot szeretnék, mennyi lenne?), amit tudsz azt építsd be (gombsor pl. gyerekjáték), és a kábelezésben kérj segítséget. Így jó is lesz, és olcsón is megúszod, már ha ez szempont egyáltalán. Ha nem, akkor felejtsd el amit írtam, azt kérj komplett árajánlatot tõlük.

ja, és ez itt nem a reklám helye, sosem voltam náluk más ügyben, de ebben nagyon segítõkészek voltak...

uff

guesswho Elküldve: 2007-08-14 12:22 Ápolás, tisztítás

elmondom mit cisnáltam: vettem stiftet, szépen lepucoltam az autót, majd nekiestem:

- vettem vékony ragasztószalagot (olyat amivel a festõk is kitakarnak dolgokat hog ne kenjék össze), majd óvatosan körberagasztgattam a lukakat, hogy ahova nem kell, oda ne kenjek

-icipici festéket belecsöppentesz a lyukba, majd hagyod, szépen elterül, hagyod megszáradni (jó ha vársz egy napot vele; menni azért tudsz vele, mert egy óra alatt keményre szárad, csak ne piszkáld)

- vettem egy picike csiszolókorongot, amire olyan matrica alapú csiszolópapirt tudsz feragasztani. Ezzel az esetleges egyenetlenségeket tudod lecsiszolni a javitásról, ha esetleg púpos lett, ilyesmi..

- majd vettem finom kézipolirt, mivel a csiszolással akaratlanul is beleronditasz a fényezésbe, ott kimattul. Ezek után jó sokáig kell a javitást és környékét polirozni, mire szép lesz.

A pici korongot, hozzá a matrica-csiszolópapirt meg a polirt autófényezõ szakboltban vettem, ott el is magyarázzák hogyan kell használni.

A javitás eredményérõl: mivel metál festék van az autómon, ezért sosem lesz olyan, mint újkorában volt, hisz a pici metál szemcsék biztosan más szögben fognak elrendezõdni a javitásodban, mint az eredeti fényezésben. De a semminél sokkal jobb, kicsit így is elütnek a javítások, de legalább nem fehér/fekete pöttyöket látsz az autón, ez nekem megnyugtatást jelent. Plusz abban bizom, hogy talán igy kevésbé fog elkezdeni rohadni, bár megmondom õszintén, nem kezeltem semmi speciális rozsdagátlóval, vagy ilyesmivel, úgyhogy lehet, hogy ezügyben csalóka ábrándokat kergetek...