guesswho fórum hozzászólásai

guesswho Elküldve: 2007-04-10 14:51 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Tano írta: Nos nagyjából jól írtad.
- a lámpa alatti díszlécet én nem tudtam teljesen leszedni, nem feszegettem, csak kihajtottam oldalra. A lámpatest vese felöli oldalán van a rögzítõfüle.
- vedd ki a mûanyag elemet is a lámpatestbõl. Nem tom mi a hivatalos neve. Csak finoman ki kell húzni.
- az angel eye tartómüanyagjára még behelyezés elõtt tedd fel a rögzítõfüleket. Elég egyértelmû hogy kell öket. Elõbb a fém klipsz, aztán a mûanyag bele a helyére. A fogazott része legyen felül. Elég szorosnak kell hogy legyen, ne csúszkáljon
- a kábelt én a foncsor felett hátul vezettem el. Egyáltalán nem látszik amikor vissza van téve. Olvadásos gond sztem nem lesz. Ha felrakod a karikákat, akkor adja magát hogy a foncsor felett vezesd el a kábelt
- a vezetéket dugd bele a helyzetjelzõ csatlakozójába. ELÕSZÖR a föld kábelt rakd bele!!!
- érdemes sztem némi szilikonnal vagy hasonló pasztával leszigetelni a csatlakozót, valamint a helyzetjelzõ foglalatát ahol kivezetted a vezetéket.

Sok sikert!


Zsir vagy Tano, kösz a választ. Kérdés:

- tehát a diszlécnek csak alányulok egy ronggyal betekert csavarhuzoval a lámpa felõli oldalán és ovatosan felhajtom, annyi hely elég is hogy a fülekhez hozzáférjek?

- a lámpatestben lévõ mûanyag alatt azt a feketeszinû alapot érted? nem tom jobban leirni...

- a föld kábel a barna??? mi van ha elbaszom? ki kell kötni akksit, vagy bármi egyéb óvintézkedést kell elõtte tenni?

- kell ragasztani ezt a streetvoxos angelt, vagy ott marad rendesen a helyén?

- és tényleg csak fogom és hátul bedugom az eredeti helyzetjelzõ csatijába? tök jo...vagy itt szét kell szednem, és itt kell figyelnem a barna kábelre?

más hülye kérdésem asszem nincs

ja de még egy: van valami ötleted arra hogyan polirozhatnám le a plexi búrát? tele van kibaszott kavicsfelverõdésekkel, és ha már úgyis leszedem, megcsinálnám ezt is egy füst alatt...

guesswho Elküldve: 2007-04-10 13:45 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

nah, bocsi hogy megint ezzel nyaggatlak titeket, de szedjük már össze hogy is megy a beszerelés, ma megyek a cuccért, azt már este be is raknám

- index kiszed (sárvédõnél lukon benyulok, rögzitõt kinyomom, elõre kihuzom)

- lámpa alatti diszléc leszed (ezt hogy érdemes, hogy ne törjem el?)

- lampa plexi leszed (három rögzitõ fül felül meg alul)

- angel eye behelyez (na ezt ha valaki tudná részletezni, hogy hova rakom, mit rögzitek, stb)

- kábel az eredeti helyzetjelzõ izzó helyén kivezet ( a két rész között, vagyis a tompitott és távolsági között hol vezetem el a kábelt hogy ne logjon be rondán a képbe? kell itt hõ hatásra figyelnem, magyarán úgy elvezetni a kábelt, hogy ne süljön meg?)

- plexi, meg diszléc meg index visszetesz

- nagyban vigyorog

szóval igy képzelem el a hozzászólásaitok alapján, de kérlek dobjatok meg jótanácsokkal, hogy ne barmoljam össze az autót....

csákány! gh

guesswho Elküldve: 2007-04-05 09:32 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

gyerekek a streetvoxnál van ilyen még mindig? csak mert nem találom az oldalukon seholse.. persze lehet hogy csak gyökér vagyok, majd felhivom õket... az örhalom utcai boltban lehet ezt kapni?

guesswho Elküldve: 2007-04-04 15:55 Eladó cuccok

Tano, kérlek mondd el hol vetted a CCFL-es angel eyes, amin fül is van!
A linken amit régebben dobtál már nem találok ilyesmit...
köszi

gh

guesswho Elküldve: 2007-04-01 19:05 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

Petike ha esetleg úgy döntesz hogy leszarod, akkor szivesen elbiznicelném veled a tükrödet, akár cserébe, plusz ráfizetnék vagy valami... persze csak ha lemondasz róla.

guesswho Elküldve: 2007-03-31 16:53 Eladó cuccok

na baszki, máris lenyúlják az orrom elõl...

engem is érdekelne a cucc ha még megvan meg az infok róla, nehéz-e berakni, hány kelvines, mennyit ment, ilyenek...

köszi!

guesswho Elküldve: 2007-03-30 14:55 Eladó cuccok

hallod Andras, neked mennyire jött be az utólagos xenon? szépen terült a fénye a nem projektoros lámpatesttel is?? és valóban megéri, jobban látsz az utólagos xenonnal halogénes lámpatestben, mint sima halogénnel?

gh

guesswho Elküldve: 2007-03-30 14:09 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

ó fasza. és ezzel nem fogjuk szétb*ni a kárpitot? azt gondolom kis karmok, vagy patentok tartják,igaz? na ha esetleg te nekiállnál, akkor értesíts már róla, köszke!

guesswho Elküldve: 2007-03-30 12:34 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

kösz Petike a választ!

az oramutató járását alaphelyzetbõl érted, vagyis amikor ülsz az ülésben ugye? bocs a hülye kérdésért, csak nem akarom letörni..

na és azt a kábel hogy a vérbe hozod le onnan fentrõl?? neked megvan már a kábel, kerestél neki helyet? hol lehet beszerezni a kábelt?

guesswho Elküldve: 2007-03-30 12:03 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

figyi, annyit mondjatok már el nekem, hogy ha veszek egy fényérzékelõs belsõ tükröt, akkor csak fogom, kicserélem és kész, menni fog?
vagy kell még hozzá kébel, vagy valami? meg honnan kap az áramot???
nekem van benn esõérzékelõ is, azt ugye nem tudom elbaszni azzal hogy kicserélem a tükröt?

na meg még valami: hogy cserélem ki effektive, mármint hogy szedem le a tükröt?

köszi a válaszokat elõre is...
gh

guesswho Elküldve: 2007-03-28 10:50 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

Szasztok!

Valaki aki jobban vágja ezt a témát, kérem hogy válaszoljon nekem:

Tök véletlenül észrevettem, hogy a belsõ tükörnek a szélvédõ felöli oldalán van egy kis lyuk, ami mintha egy szenzornak lenne a helye. Természetesen nincs benne nekem semmi:




Viszont felvillanyozódtam, hogy esetleg valahogy megoldható utólagosan, hogy elsötétítse magát a tükör éjszaka. Gondolom a szenzoron kívül kell még egy s más, tehát az lenne a kérdésem a hozzáértõktõl, hogy vajon meg lehet-e ezt oldani valahogy, vagy csak komplett tükörcserével!

köszi

szasztok

guesswho Elküldve: 2007-03-28 10:36 Tükörfûtés probléma

ha még érdekel egyáltalán valakit a válasz, én véletlenül tudtam meg hogy miért fût a tükör nyáron is: elbasztam egy macskát, ami kitépte a jobb elsõ doblemezt (meg a ködlámpámat is). Na most mikor vettem egy új doblemezt, kiderült, hogy egy hõmérõ is el van rejtve ebben, ami itt méri a külsõ hõmérsékletet, és ez a hõmérõ szabályozza a külsõ tükrök fûtését: úgy mûködik, hogy alapból kakaón fût, kivéve, ha 13 fok felett van a hõmérséklet, csak akkor kapcsol ki. Tehát ha rossz a hõmérõ - ne adjisten hiányzik - akkor megy állandóan.

A bal oldali doblemezben van a másik hõmérõ, ami meg kijelzi a számitógépen a külsõ hõmérsékletet. Hogy miért nem lehetett egybe rakni..

guesswho Elküldve: 2007-03-27 10:05 Hifi beszerelése e46-ba

köszi a kimerítõ leírást! 1 kérdés:

2.az hogy szedjem ki a visszapillantó állítót, pontosan mit takar? egyszerûen kihúzom felfelé, vagy az egész házat ki lehet pattintani onnan ügyesen?

ciao

gh

guesswho Elküldve: 2007-03-26 11:44 Hifi beszerelése e46-ba

hát, ha nem túl nagy kérés, akkor igazán leírhatnád lépésrõl lépésre az ajtó szétbombázásának menetét, én is szeretném majd lecserélni a fostalicska gyári szettet... de jó hogy felmerült a téma, természetesen én is a 16 centis szetteket néztem... ha már itt tartunk, a 13 centisekhez, mivel kisebbek, kell valami beépítõ keret?

csõváz

guesswho Elküldve: 2007-03-20 17:01 Eladó cuccok

Handras írta: Vettem ket e46 elso ulest ulesfutes miatt, ezert eladosorba kerul majd ket darab kifogastalan allapotu elso ules, ha kell valakinek. mondjuk 18000 forint a ketto.


megkérdezhetem mennyiért sikerült a fûtöttet megvenni?