guesswho fórum hozzászólásai

guesswho Elküldve: 2007-03-20 15:14 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

bocsi, most látom hogy elnéztem, nem a surányira hanem a streetvoxra gondoltam...

guesswho Elküldve: 2007-03-20 15:08 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Tano írta: Személy szerint én a CCFL-re szavazok, amit kb egy árban találsz meg itthon. Én a Streetvox-nál rendeltem anno. Telefonon vagy személyesen érdemes egyeztetni, hogy melyik méretre van szüksétged.

http://www.autohifibolt.hu/ind...p;TID=8109

Indexet egyszerû kivenni, a felette lévõ karosszériaelemen van egy lyuk, ott benyúlsz csavarhúzóval, lenyomod a rögzítõjét és elõre ki tudod húzni az egész indexet. Sajna képet nem tudok, mert most nem akar mûködni a realoem

Még annyi az angel eye-hoz, hogy szerintem érdemesebb azt megvenni, amelyiken van rögzítõfül, nem csak sima karika. pl:

http://cgi.ebay.com/BMW-ULTRA-...dZViewItem


aha, értem,köszi. és akkor ennek a surányis cuccnak van rögzítõ füle, és ez nem esik ki? állatul néz ki tényleg??

ja amúgy én is irigyellek HINDes vadász..

guesswho Elküldve: 2007-03-20 13:53 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Annyit mondjanak már az okosok, akik már raktak be ilyet, hogy végülis melyikre szavaztok megvételre? Illetve az oké, hogy nem a neonos a favorit, hanem az a CFL vagy mifene, de hol érdemes ezt végülis leginkább megvenni belföldön?

meg még annyi a kérdésem, hogy az index búrát pontosan hogy célszerû kikapni?

köcke

guesswho Elküldve: 2007-03-14 16:43 festék javító stift

na megrendeltem a javito stiftet, de csak hetfore lesz meg

en meg a hosszu hétvégén jól el akartam pöcsölni ezzel... ha esetleg van valakinek SILBERGRAU (vagyis ez a grafitszürke szerûség) színû stiftje, nem adja kölcsön nekem hétfõig?!

holnap tudnám elhozni Pesten, ha valaki megszánna egy ilyen türelmetlen faszt mint én

guesswho Elküldve: 2007-03-14 14:03 festék javító stift

hát jah, én is ezen gondolkoztam, de az a baj a fényezõkkel, hogy õ nem fog baszakodni kis pöttyökkel, fogja azt telibefújja az egész elemet, azt meg rohadtul nem szeretném..

igen, a pár cseppes keverés valószinûleg nem fog menni, akkor meg marad a javitó kitt..

félre ne érts, nem arra gondoltam hogy leradirozom a hiba körül 10 centi sugarú körben a festéket drótkefével, van olyan pici drótkefe mint egy fülpiszkáló, és azzal gykorlatilag mást nem csinálsz, mint egy kicsit az odatapadt dzsuvát kiszeded a lepattogzott részbõl, csinálsz egy icipici mélyedést (kb 4-5 mm széles), amit aztán szépen feltöltesz a javító festékkel... csak ennyire gondoltam, talán még mindig szebb lesz így, mintha lekorrektorozod a motorháztetõ ragyáit, aztán dudvás lesz az egész...

aztán ha ez nem jön össze, még mindig vastagíthatom a fényezõk pénztárcáját

guesswho Elküldve: 2007-03-14 11:07 festék javító stift

kedves uraim!

segítsetek, véleményetekre van szükségem.

vannak ugye a rohadt kavics felverõdések. Namost, szeretném most így tavasz elején lepolírozni a verdát, elõtte viszont megcsinálnám azokat a rohadt felverõdéseket. El akartam ugrani szalonba, hogy vegyek egy gyári javító szettet, de aztán egy mosós fickó adott jobb tippet, aszonta inkább kevertessek egy kicsikét magamnak, hisz a vadiúj gyári fény már nem ugyanaz, mint az én kicsit megkopott fényem az autón.

Na a kérdés adott, nem tud valaki tippet adni, merre érdeklõdjek, hol kevernének nekem ki kis adagban profi minõségben színt?(és kábé menyi lehet szerintetek?) Plusz szeretnék venni ilyen icike picike drótkefét, amivel egy kicsit megtísztítom alatta, ilyet hol kapok? Praktiker esetleg?

guesswho Elküldve: 2007-03-14 11:02 Krómozás, krómcsíkok

hm, köszi, azt tudom hogy állat azért akarok
kérdeztem bontóban egy idõben, de aztán leszoktam róla, mert azt mondták olyan mint a fehér holló... elég nehéz elkapni...

guesswho Elküldve: 2007-03-12 11:08 Krómozás, krómcsíkok

még mindig nincs senki, akinek lenne limmuzonra krómkerete az ajtók köré?

guesswho Elküldve: 2007-03-08 14:30 bc

na up-olom a témát, mielõtt percek alatt elsikkadna kétségbeesett kérdésem: mér írt ki egyik napról a másikra nullát az átlagfogyasztás???

guesswho Elküldve: 2007-03-08 11:23 bc

sziasztok!

egy nagyon érdekes dologra lettem figyelmes, és nem találom rá a magyarázatot...

nem minden nap nézem az átlagfogyasztás, ma rágörgettem a BC-t, és a következõt írta ki: 00:00 l/100km, ami eddig ugye standard 6,5 l körül alakult eddig. Az összes többi BC állás a megszokott értéket írja ki, csak az átlagfogyasztás írt ki nullát.... mi az istenért??

lenulláztam, szépen ugye kiírta amit nullázáskor szokott: _ _ : _ _, aztán elkezdett mérni, most is megy szépen.. de mi a fenéért írt ki nullát elõtte????

ha tudja valaki mondja már el nekem, vagy ha járt már így...

köszi, gh

guesswho Elküldve: 2007-02-27 17:05 Eladó cuccok

rhantos írta:
Fanyuvo írta: Nah az volt a tortenet, hogy mikor felrakta a gumis a kereket es visszavittem, hogy raz akkor rarakta a gepere es mondta, hogy nezzem en is. Tokeletesen futott. Azt mondta, hogy ez a felni nem razhat. Utana felhivtam a gumibolt.hu-t es mondtam, hogy ez lenne es kene nekem hozza ilyen ET novelo lap. Mert lehet ilyet kapni. Mondta, hogy az enyemnel 1mm az elteres asszem, amit kapni nem lehet csak csinaltatni (az elore elkeszitettek muanyagbol vannak ezt pedig fembol kene csinalni a vastagsaga miatt). Van is ilyen hely ahol megcsinaltak volna, de vegul megse mentem el. Mikor emlitettem neki, hogy raz. Szo szerint hulyenek nezett, hogy nem csodalja, hogy raz. Mivel a kerek mozog az agyon vagy mi. Nah ennyi a tortenet.


Akkor nem az ET miatt rázott, hanem azért mert a tehermentesítõ átmérõje az e39-en nagyobb, mint az e46-on. 72,4 az e46 és 74-es az e39.
Ettõl tud rázni


na akkor kérdem nagybecsû Rhantos tagtársunktól, hogy ezzel lehet valamit kezdeni? mármint hogy egy ilyen felni felpattanjon e46ra és még csak ne is rázzon?

guesswho Elküldve: 2007-02-23 14:11 Eladó cuccok

az ET tulképp mit is jelöl egész pontosan? és nem lehet valahogy meghekkelni hogy mégis passzoljon? vagy paraszt dolog lenne, mert mindenki tudja hogy nem erre való?

guesswho Elküldve: 2007-02-23 12:47 Eladó cuccok

hát akkor sajna le kell hogy mondjak róla én is, hisz az én e46omra se passzolna... pedig nekem tetszenek ezek a felnik

guesswho Elküldve: 2007-02-21 15:33 Eladó cuccok

Hali!

A 4 felni milyen állapotban van, mennyi km van benne, illetve volt már javítva? Ha külön elpasszolod, akkor mennyit kérnél érte?

üdv
gh

guesswho Elküldve: 2007-02-13 15:53 Krómozás, krómcsíkok

na küldök egy up-ot a témának, hátha akad jelentkezõ...

nem akar senki ablakeretet cserélni velem? úgy örülnék egy krómkeretnek...