guesswho fórum hozzászólásai

guesswho Elküldve: 2008-02-08 08:17 Mûszerfal világítás

aham, tényleg úgy tûnik hogy ez az állat kicserélte az összes létezõ ledet a kocsijában de nem tudom, szerintem nekem kifolyna a szemem. egyszer vezettem egy négyes golfot huzamosabb ideig éjszaka, nem viccelek, könyezett a szemem. nekem a mi narancsunk sokkal barátságosabb, de ki tudja, lehet elfogult vagyok..

guesswho Elküldve: 2008-02-07 23:47 Mûszerfal világítás

ja, tényleg nem annyira szörnyû, de ez nekem inkább photoshop
aztán ki tudja...

guesswho Elküldve: 2008-02-07 10:37 Balesetek BMW-vel...

320dTomi írta: Amit a hírben lejebb szereplõ képek is mutatnak nem sikerült túl jól egy manõver. Ha valaki beszéli azt a nyelvet amin a cikk íródott akkor lefordíthatná, hogy szimplán szétszaladt a ménes vagy valami technikai gubanc adódott.


Fu Tomi, elég hard sztori amit idecopyztál...
Balázs leírása szerint http://www.m5board.com/vbullet...p?t=105776 180 körül autókázott a pályán, amikor egyszercsak hatalmas durranást hallott jobbról. Csapódott korlátok között ide-oda, kétszer átfordult majd végül az árokban állt meg, kiszakadt bal hátsó futómûvel. Valami szakértõ szerint a gumival az történt, hogy volt rajta egy apró luk, amin szivárgott a levegõ, de a nyomásérzékelõ semmit sem jelzett, végül mikor már alig volt levegõ, a felni belsõ éle egyszerûen levágta a futófelületet (látszik is az egyik képen). Elég hard lehetett ezt átélni feleséggel meg 7 hónapos kislánnyal melletted.. ja, és azt írja hogy egy karcolás nem sok, annyi bajuk se lett.

guesswho Elküldve: 2008-02-05 12:24 Futómû és hibái

bocika írta:

Köszi az infót, mostmár megnyugodtam :- )


az a bajom nekem is ezzel, hogy egyébként így sosem derülki szar-e a futómû vagy sem, bár inkább hiszek a szerelõmnek, mint a rázópados mókusnak a vizsgán. a szerelõm meg úgyis szól ha valamit cserélni kell, meg azért remélem hogy feltûnne ha valami gebasz lenne inkább kérdezz meg egy tapasztalt fútómûvest, minthogy a mûszaki vizsgából vonj le következtetéseket.

guesswho Elküldve: 2008-02-05 12:10 Futómû és hibái

bocika írta: Sziasztok,

A nyáron mûszakiztatta a szerelõm a 328Ci M-packet gépemet a BMW-nél. Azt mondta (szavahihetõ, megbízható srác), hogy játszani kellett a guminyomással a vizsga sikere érdekében, mert a lengéscsillapítókat 20%-osnak mérte a gép. Gondoltam mielõtt beleugranék egy 150e beruházásba, elviszem megméretem a csillapítókat az autóklubnál, hiszen õk is vizsgáztatnak. Legnagyobb meglepetésemre 50% körülinek mérték mindegyiket, azt mondták a szakik: nem kell ezeket még cserélni!


szia, nekem teljesen sima futómûvem van, hibátlan. ugyanígy jártam autóklubnál vizsgán. elsõre megbukott a rázópados teszten az autó, nem emlékszem hány százalékos volt. szaki fogta magát, ráállt a padra, és mindjárt jó lett. Kérdezem, most akkor mivan, szar a lengéscsillapító? azt mondta, nem, csak kemények a gumik, és ettõl hülyül meg a mérõpad.

guesswho Elküldve: 2008-01-25 16:24 Belsõ díszcsík

Beluga írta:
320dTomi írta:
Beluga írta:
De TE festetted le?


Igen! Még akkor amikor vettem mert csúnya fekete volt. Itt egy régi kép róla a festés után kb fél évvel. http://img.carstyling.hu/userc...2/98/6.jpg




Milyen festékkel festeted,felcsiszoltad,alpoztad valamivel? A kormány alját hogy lehet leszedni?


a háromküllõs sportkormány dekorbetétjét igy lehet kiszedni:

- az alsó két ág mögött van két csavar, azokat szépen kicsavarod
- fogsz egy nagyon hosszú csavarhúzót, és ahol a multigombok vannak veled szemben, pont ott a kormány hátsó felén két oldalt találsz két nyilást. Ott benyomod ezt a hosszu csavarhúzót (elõször egyik, aztán másik oldalon), amig nem ütközik, és finoman tovább erõlteted ugyanabban a szögben. Egy feszülõ rúgót kell kiakasztani, ez tartja a légzsákot. Mivel sajnos semmi sem vezeti a csavarhúzót ahogy benyomod, ezért elég trükkös eltalálni a megfelelõ szöget. Ha pont szembeülsz a kormánnyal, ha jól emlkészem a vizszintestõl kb 10-15 fokkal felljebb, és a kormány sikjától talán ugyanennyivel belljebb kell tartani. A lényeg, hogy amikor elakad a csavarhúzó feje, akkor finoman próbáld tovább nyomni, ha nagyon nem akar, akkor probáld picit más szögbõl addig, amig nem enged.
- ha kint van a légzsák, onnantól már csak csavarokat kell kicsavarni: ha jól emlékszem a multi gombsor panelja, meg a dekor elem van egymáshoz rögzítve, meg talán magához a kormányhoz is.

guesswho Elküldve: 2008-01-24 13:44 Krómozás, krómcsíkok

b0gar, krómot keresek én is veszettül, sajna nekem is fekete van..

guesswho Elküldve: 2008-01-23 16:45 Krómozás, krómcsíkok

na nyomok megint egy up-ot a témának, elég régen nem kérdeztem már.

valaki nem akar cserélni limuzinra fekete ajtó diszléceket krómra? nagyon keresnék krómot, de sehol sem találok..

köszi

guesswho Elküldve: 2008-01-23 07:50 hiba!

én nem akarok nagyon beleszólni, mert a saját vidéki szerelõmhöz járok, de egyszer voltam budakalászon az NT autónál, kedvesek voltak, profinak tûntke, és árban sem voltak elszállva, talán egy próbát megérhet. www.ntauto.hu

guesswho Elküldve: 2008-01-22 21:46 Érdekes hiba...:(

te collins, és érzésre jobb lett a váltód? mennyi lovetta volt a váltó olajcsere kb?

guesswho Elküldve: 2008-01-21 10:34 Segítsetek!

valóban, a bal oldali kell a hõmérséklet kijelzéshez, a jobboldali meg a tükrök fûtéséhez.. rosszul emlékeztem melyik oldalon b*sztam el a macskát

guesswho Elküldve: 2008-01-19 16:25 Segítsetek!

ute sajnos az a kör alaku mûanyag a jobb doblemezben az a külsõ hõmérõ, azt kell cserélned..

guesswho Elküldve: 2008-01-17 19:40 újonc kérdései :)

na, ha már megint a pollenszûrõ, senkinek nincs tapasztalata az aktívszenes kivitellel? mennyi idõ alatt telítõdik, és érzékelni-e különbséget a sima változathoz képest?

guesswho Elküldve: 2008-01-17 10:28 Akkumulátor

ezen én is pislogtam, hogy akksi kivétel után a rádiót nem kellett programozni..van benne egy elem?!

guesswho Elküldve: 2008-01-16 22:10 Vennék...

te Ákos, ezt a rolót utólg vetted hogy kampókat keresel hozzá? gondolom kalaptartóval együtt van ez a cucc igaz? megkérdezhetem hogy mibe fájt, és mennyire macera berakni?

ha csak letört a régi kampód és ezért keresel, akkor sorry