guesswho fórum hozzászólásai

guesswho Elküldve: 2006-12-18 16:47 Tempomat - utólag?

oooooo, akkor mégiscsak istencsászár vagy, köszönöm!
számomat küldtem priviben, csörögj bátran amint tudsz valamit!

gh

guesswho Elküldve: 2006-12-18 16:26 Tempomat - utólag?

kedves rhantos, tudsz nekem akkor segíteni kábel ügyben?

gh

guesswho Elküldve: 2006-12-17 10:06 Tempomat - utólag?

na a rohadt PDAval kétszer küldtem el a hsz-t..

hát,ha tudsz nekem segiteni kábelt intézni,akkor nagyon nagyon nagy istencsászár vagy,és megköszönöm a segítséget.. pösti vagyok ja,ugyhogy bármelyik este tudunk talizni akárhol a városban.. a bekötéssel megpróbálkozom,ha adsz egy leirást,aztán legfelljebb nem sikerül,és kérek segitséget... szerinted tudsz még a héten kábelt intézni? hol talizzunk?

az auto 2003.05. havi 320d limuzin.kell még rola valami info?

kösz a segitséget!
gh

guesswho Elküldve: 2006-12-17 09:53 Tempomat - utólag?

o,a k*rva életbe.. sejtettem hogy valami ilyesmi lesz. hol 4900 pénz? gondolom nem márkaszervizben.. mi az az LKM, és pontosan honnan hová kell kötni ezt a kábelt? be tudom ezt már én is kötni szerinted?

és akkor ha szerencsém van,akkor csak bedugom ezt a kábelt,és modicoltatni se kell,müködni fog?

bocs a hülye kérdésekért,de teljesen amatör vagyok...köszi a segitséget!
gh

guesswho Elküldve: 2006-12-16 21:55 Tempomat - utólag?

o,a k*rva életbe.. sejtettem hogy valami ilyesmi lesz. hol 4900 pénz? gondolom nem márkaszervizben.. mi az az LKM, és pontosan honnan hová kell kötni ezt a kábelt? be tudom ezt már én is kötni szerinted?

és akkor ha szerencsém van,akkor csak bedugom ezt a kábelt,és modicoltatni se kell,müködni fog?

bocs a hülye kérdésekért,de teljesen amatör vagyok...köszi a segitséget!
gh

guesswho Elküldve: 2006-12-16 15:00 Tempomat - utólag?

Na hello urak!

Megjött Münchenböl a tempomat meg a kábel (bongo.hu 125eur),ma délelött be is raktuk szerelövel (a légzsákkal megszenvedtünk mi is). A gond az,hogy baszik felismerni,még a rádió vezérlés sem megy,nyista.. ahol vettem azt mondták,hogy mindenképpen kell modicoltatni a számitóget, de ti többen is irtátok korábban hogy nem kell... most akkor mi van? Aggódjak,vagy még ne?

Az is aggaszt,hogy a gombsornak világitania kéne elvileg.. na ez tök sötét. Elképzelhetö hogy csak modic után fog életre kelni?

A kábelezés elvileg sima ügy,hisz ugyanolyan a csati a kábel mindkét végén... a kormányon odamegy a légzsák csatija mellé, a másik a gombsorra,oszt annyi,nem?

szasztok!
gh

guesswho Elküldve: 2006-11-23 11:51 Vennék...

köszi a részletes infot!

guesswho Elküldve: 2006-11-23 11:03 Vennék...

annyit áruljatok már el, hogy keretet hol vettetek a mûszerek köré, és hogy raktátok be?
köszi
gh

guesswho Elküldve: 2006-11-08 09:54 Tempomat - utólag?

ok én nektek hiszek
utoljára 4 évesen vakartam nagylábujjal a fülem tövét, nem tom még mindig megy-e.. majd beszámolok ha benn van a tempomat

guesswho Elküldve: 2006-11-07 16:06 Tempomat - utólag?

na jo, szoptam a harcif*szt, az a kormány amit tudtam volna olcson, kiderült hogy légzsák nélkül van, tehát egy b*szott nagy luk van a közepén, igy meg használhatatlan a haveromnak.

ugyhogy a megoldás: bongo.hu 115 euro a tempomat modul és a kábelezés egyben. ez gyári, vadiuj, és a legolcsobb megoldás.

az hogy modicoltatni kell, az mit jelent szerintetek? csak rádugják a számitogépet, és valamit ON állásra raknak? vagyis a szerelõm, akinek van számitogépe, az simán megtanitja az autonak az uj alkatrészt,nem?

na tovább nem fárasztalak titeket.

guesswho Elküldve: 2006-11-07 10:20 Tempomat - utólag?

persze, nem is arra gondoltam hogy én esek neki, csak hogy nagyjábol érezzem mekkora macera az egész dolog...

szoval akkor bele fog passzolni az e39be, király, köszi!

guesswho Elküldve: 2006-11-07 09:22 Tempomat - utólag?

kösz Petike az infokat, na mondom mi a helyzet: én a saját '03-as 320d be akarom berakni a tempomatot (csak a modult, mivel a csúszógyûrû ugyanaz, ergo mûködnie kell), a haverom e39-ébe csak egy ugyanolyan 3 küllõs sportkormányt szeretnénk berakni (amibõl én kiszedném magát a gombsort). Neki nem fontos a tempomat, eddis se volt neki, meglesz nélküle, sõt, légzsák parája sincs annyira, mert szar volt az elõzõje is, de ha azt mondjátok, hogy végülis mûködne a légzsák is, az csak plusz királyság.

tehát a végeredmény az, hogy belemegy sportkormány a régi e39-be.
Azt áruljátok el, hogy a francba szedem le a kormányt?! ja meg hogy szedem ki a gombsort a kormánybol, hogy átrakjam az enyimbe? azt tudom hogy kell vegyek 6 rongyért egy kábelszettet, amivel bekötöm a gombokat...




Petike írta: Üdv!

Az összes diesel e46-ba pillanatok alatt be lehet szerelni a tempomatot, és 330d szerint a dupla indítós légzsákkal sincs gond. Én guesswho-nak írtam amit írtam, mert nem tudom én sem mi a különbség a kormányra és a kormányoszlopra szerelt tárcsa közt.

Peti

guesswho Elküldve: 2006-11-06 14:22 Tempomat - utólag?

na most a következõ kérdésem van: találtam tempomat modult, de csak 3 küllõs sportkormánnyal együtt, amihez olcsón hozzájutnék. Egy cimborám, akinek '98-as 5-öse van, szívesen beszállna a buliba, mert neki meg nem sportkormánya van, és lecserélné az övét.

Viszont ehhez meg tudni kéne, hogy vajon a 3-as sportkormánya belemegy-e egy 1998-as 5-ös bmwbe?

Volt alkalmam megnézni most egy fiatal, 2004-es 5-ös sportkormányát, hát mm-re ugyanakkora mint az én 3-as sportkormányom, persze ez még nem garantálná, hogy jó is lenne bele..

Szerintetek? Vélemény?

guesswho Elküldve: 2006-08-08 13:50 Futómû és hibái

Tano írta: Helló!

http://www.startgumi.hu/steelsearch.php?b=489

Itt találni olcsóbban is, késõbb a felni- és gumivásárláshoz is tudom ajánlani, én is itt vettem.


ahha, köszi, ezt már én is néztem, gyanúsan jók az árak... te mit vettél tõlük, milyen felnit? alu? és milyenek? nem replikák, és gagyik?

kösz a tippet!

guesswho Elküldve: 2006-08-08 12:50 Futómû és hibái

cbr írta: Szia guesswho!

Csak helyeselni tudom b0gar barátunk tanácsát, annyi kiegészítéssel, hogy én gumis szakmûhelyt javasolok, mert itt tapasztalatom szerint sokkal precizebben dolgoznak e témakörben.
Ha a felni és a gumi vizsgálat nem hozna eredményt, akkor egy dinamikus futómû kiegyensúlyozást ajánlok, ami azt jelenti, hogy felszerelt kerék mellet az egész forgó futómû egység kiegyensúlyozatlanságát vizsgálják egyben. Itt lehet az esetleges féltengely, vagy féktárcsa ütésekbõl (súly eloszlás) eredõ kiegyensúlyazatlanságokat kimérni.
Remélhetõleg a felni ill. a guminál megtalálod a probléma okát.

Üdv:

cbr


no, voltam futómûvesnél, és kiderült hogy a 4 lemezfelnibõl 3 gallyra van ütve, tele vannak vizesnyolcasokkal. klassz.

na most a kérdésem, hogy lehet-e ezeket valahogy görgõzni-javítani, tudtok-e ilyen helyet, vagy ha szerintetek nem érdemes vele pöcsölni, akkor milyen forrást javasoltok 3 lemezfelni beszerzésére (Zengõnél kérdeztem, közölték velem, hogy 16 300.- egy darab lemezfelni, amit azért kicsit nonszenek tartok). Alufelnit majd csak jövõre akarok venni, új gumikkal, és a lemezt meg megtartom téli gumiknak...