7500 M3-at hív vissza a BMW

2008. december 29. hétfő 17:03, Robinson


A duplakuplungos rendszer lehetséges hibája miatt a BMW világszerte 7500 M3-at rendel vissza ellenõrzésre.

Nem hibátlan a BMW új duplakuplungos rendszere, mely az M3-ban debütált. A bajor gyár világszerte 7500 autót hív vissza a váltó lehetséges hibája miatt, az Európában érintett autók száma nagyjából 3500 (ebbõl ezret Németországban adtak el).

A müncheniek tájékoztatása szerint abban az esetben, ha hideg motornál erõs gyorsítás történik, elõfordulhat, hogy mindkét kuplung nyitva marad, súlyos motorhibát okozva. A vizsgálatok szerint kis valószínûséggel, de alacsonyabb tempónál is megtörténhet a baj. A márkaszervizekben szoftverfrissítéssel próbálják orvosolni a gondokat, a motor- és váltóvezérlõ-rendszert is újraprogramozzák. forrás: http://autoblog.hu




Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.



Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition




További cikkeink
Lóerők Éjszakája - Június 11. Tököl - Start 17:00
Lóerők Éjszakája - Június 11. Tököl - Start 17:00

Pünkösd napja eljő, mindnyájan egy akarattal együtt valának. És lőn nagy hirtelenséggel több ezernyi lóerő tucatjával keresztben csúszva és százával gyorsulva egy helyen jelenik meg vala, mert idén is újra eljő a Lőerők Éjszakája! (DriftGP cselekedetei 1. fejezet) Hölgyeim és Uraim! Magyarország egyetlen és utánozhatatlan éjszakai ünnepe következik a pünkösd jegyében. tovább »


Ismered már a BMW Megacity tervét?
Ismered már a BMW Megacity tervét?

Nem újdonság, hogy a BMW új irányvonala a 2013-ra tervezett Megacity, ami az egyik leginnovatívabb jármű lehet a piacon, és komoly futurisztikus dizájnnal büszkélkedhet. Sok korábbi találgatástól eltérően, úgy néz ki, hogy 2 ajtós kupé lesz az autó, 4 utas számára lesz hely benne és körülbelül 4 méter lesz a hossza. tovább »


BMW Premium Selection és a 72 pont
BMW Premium Selection és a 72 pont

2010. november 11., 9:00 és november 13., 20:00 óra között ismét Premium Selection Budaörsön az Autoexpo-n. A minden évben megrendezett kiállításon a BMW által igazolt eredetű és minőségű fiatal BMW-k közül válogathatunk. A kiállított és megvásárolható BMW-k mindegyike 72 pontos minőségi ellenőrzésen esik át. tovább »


A játék folytatódik - szezonnyitó!
A játék folytatódik - szezonnyitó!

A DriftGP Hungary, a Drifting.hu valamint a GyorsulásiFutam első szezonnyitó rendezvénye következik április 14-15-én a Tököli reptéren! Magyarország extrém autós szakágait összefogó szervezetnél, - annak független működésének köszönhetően, nem kell tartani attól, hogy az idei évadban bármely rendezvény elmarad! tovább »