Szociálisan érzékeny a kamiongyártó vállalat - videó

2013. január 09. szerda 13:43, Robinson


Tudjátok, van az a márka, ami haszongépjárművekben (kamionok, dobozosok, kombik stb.) nagyon erős. Namost ez a cég csinált egy videót, amit nem tudok hova tenni. A videó egy kisfiúról szól, aki nagyon jó körülmények közt nevelkedik. Jólszituált, szerető szülők; tiszta, igényes otthon; egy csodálatos E60 mint családi autó (ergo még jóízlésre is nevelik a kissrácot).

Szociálisan érzékeny a kamiongyártó vállalat - videó

képek megtekintése

Nos ez a kisgyerek fogja magát az éjszaka közepén, és elmegy csavarogni, majd a rendőrségen köt ki, ahonnan egy Mercedes márkájú haszongépjárművel hazaszállítják.

Mit akar ez a videó mondani? Hogy a jó neveltetés ellenére is már korán szellemi problémákkal küzdhet gyermekünk, ha nem figyelünk eléggé, és lecsúszik, elkezd dorgozni, rossz társaságba járni, csavarogni az éjszaka közepén és a rendőrség állandó vendégévé válik, ahonnan igáslóval hurcolják haza?

Nem hiszem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet, bár nyilván nem végeztem felméréseket. Mindenesetre figyeljünk oda a gyermekeinkre!

Komment írásaimmumeo 2013. január 23. 13:16
Nem hiszem el, hogy nem érted Tisztelt cikkíró.
Látszik, hogy nem jártál egyetemre...
Ott is van beugró a vizsgák előtt.
Vagy Valentino Rossit is robogóval szállítják a pálya körül.
Vagy ahhoz hogy a motor "járjon", kell egy kisebb (önindító)motor.
Vagy a pornó iparban is van felsz.pó lány... érted már?
vivaladiesel 2013. január 09. 15:13
MERCEDES: Das beste oder nichts.
Jó a reklám!
vivaladiesel
Coyote 2013. január 09. 14:31
Coyote
bmw320d4 2013. január 09. 14:25
De a reklám nagyon jó.
bmw320d4
bmw320d4 2013. január 09. 14:25
Áruló!
bmw320d4


Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Brutális BMW a múlt ködéből
Brutális BMW a múlt ködéből

BMW M8! Döbbent csend. Szinte senki nem hallott róla. Mi is ez? Egy V12-es szörnyeteg! A bajorok 8-as sorozata sokak gyerekkori álomautója, így ismerősen cseng a neve, habár ritka mint a kacsacsőrű emlős a Duna partján. Ugyanakkor az M8 hallatán mindenki csak a homlokát ráncolja. "Olyan nem volt!" Pedig de. Csak nem került sorozatgyártásba. tovább »


Képernyőn a DRIFT!
Képernyőn a DRIFT!

Nem ámítás nem csalás, a hazai TV csatornák kínálatában a drift sport rendszeres szereplő lesz idén! Igen szándékos a többes szám, mivel még arra is ügyeltünk, hogy ne egyetlen nyomógombról kopjon le kedvenc távirányítónkon a felfestés. De nézzük sorjában, hogy a DriftGP Hungary által kiírt versenyek kapcsán milyen kínálatból tudnak a sportért rajongók választani. tovább »


BMW kényelmes maffiózóknak
BMW kényelmes maffiózóknak

Orosz tunerek munkája a BMW 760 kínai üzletembereknek szánt változatára épült XLI High Security. A több mint négytonnás, páncélozott autóról titkolni is kár, hogy az alvilág szereplőit célozzák meg vele. Az Armortech orosz tuningcég készítette ezt a nem mindennapi BMW-t. Az 5,21 méter hosszú XLi kialakításának köszönhetően 40-50 centiméter lábtér jut a hátul ülőknek. tovább »


Melinda hajszíne az olajcseréd alapja
Melinda hajszíne az olajcseréd alapja

Kezdeményező típus, határozott Nő, tudja, mit akar. Terpeszállásban előrehajolt, és saját kezűleg segítette be a hosszú, merev szerszámot a résbe... Ápolt franciaköröm, finom kecses kéz. Az utolsó rántással elérte amit akart. A meleg, dús nedű előtört, még a szemöldökére is jutott, de csak huncut mosollyal fűszerezve elkente kézfejével... Nem pornó ez, az előbbi az e60 szívosorának levétele, a második az e91 olajának leengedése. tovább »