A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal

2010. december 04. szombat 13:37, gampetibor


A külső aerodinamikai fejlesztések kifejezetten agresszívra sikerültek, szinte kívánja, hogy nézd meg közelebbről. Az első lökös, a küszöbök és a hátsó lökös is vadonatúj, valamint a később beépített funkcionális hátsó diffúzor. Megkapta az összes LCI / Life Cycle Impulse / frissítést, beleértve az új „ open eyed ” / nyitott szemmel / fényszórókat is.

A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal

képek megtekintése

Plusz végrehajtottak egy csomó további változtatást, mint például a szolid fényes-fekete tükrök, sötétített ablakok, vagy a vese alakú rácsok az elején amik mind azt kiabálják: SPORTAUTÓ!

Miután a volán mögé ülünk rögtön megakad a szemünk az egyedi belső kialakításon beleértve a 335iS logo-t ami az autónk sportosságára utal. De a gyönyör mégis akkor indul útjára igazán, amikor megnyomjuk a motorindító gombot és átadjuk magunkat annak a hangélménynek ami a kipufogócsövekből szabadul ki. Teljesen lenyűgöző a motor hangja.

Újra és újra állunk mellette, mint egy bámészkodó turista és az a véleményük: a hangja alapján jó! Ne felejtsük el ezt az autót ugyanaz a cég készítette több nagyteljesítményű autó közt mint az M3 –ast.

Ahogy az autó elindul az olyan mint egy rakétakilövés, meglepő a gyorsulása. 320 lóerő nem hazudik. A New Jersey Motorsport Park pályáján van egy különleges jobb –bal kanyarkombináció ami előnyben részesíti a semleges irányíthatóságú autókat és bünteti azokat amelyek erősen alulkormányozottak. A 335iS egy álom volt ezen a szakaszon, könnyen és következetesen fordult. Sok szempontból a 335iS vezetve, jobb vezetőnek érzi magát az ember mint amilyen valójában – mert megvalósítja minden utasításunkat minden dráma és ellenállás nélkül. Kigyorsítva a kanyarkombinációból a 335iS nagyon lággyá, simává válik a kezünkben. Nagy gázadásra az autó elkezd forogni – de nem egy 1970-es Porsche 911 módjára – inkább nagyon progresszíven, követhető vonal mentén amit simán kézben lehet tartani minden gond nélkül. Lehetetlen eleget dicsérni a vezethetőségét – legyen elég annyi, hogy kitűnő, még a versenypályán való közlekedésre is alkalmas minden külön beállítás nélkül. Csak alá kell írni a vásárlási papírokat, beleugrani és máris élvezhetjük a legközelebbi versenypályán.

A fékek nagyon erősek és kopásmentesek, több kemény kör után is úgy érezni olyanok mint az első körben voltak. A motor hirtelen és folyamatos hatalmas erőt biztosít egészen 7000 –es fordulatszámig. A teljesen aluminiumból készült motor dupla ikerturbóval szerelt és 0.2 másodperc alatt reagál a gázadásra tehát azt mondhatjuk, hogy nincs turbókésés vagyis van de észrevehetetlen. A hivatalos adatok alapján a kéziváltós 0.1 másodpercel gyorsul rosszabbul mint a DTC / Dual Clutch Transmission / azaz kettős tengelykapcsólós sebességváltóval szerelt de mégis érdemes kézi váltóval rendelni a nagyobb vezetési élmény érdekében.

A 6 sebességes kézi váltó nagyon pontos és gyors. A kuplung határozott és pozitív tökéletesen alkalmas kemény vezetési stílushoz, de nem túl merev az egyszerű utcai használathoz.

Ennek a teljesítmény orientált autónak a megbízhatóságára odafigyelve a hűtő és az olajhűtő elé is került egy - egy légbeömlő és az N54-es motort nagyobb teljesítményű elektromos ventillátorral is ellátták. Ebből látszik, hogy sok más gyártóval ellentétben a BMW minden beömlő nyílást okkal tervezett nem csak a dizájn miatt.

Amikor egyszerű közutakon vezetjük a 335iS komfortos és nyugodt semmi esetre sem fékezhetetlen versenyautó. A mérnökök kiválóan megtalálták az egyensúlyt a pályán tapasztalt érzékenység és a közúton tapasztalt kényelem között. A dallamos kipufogóhang sosem hagy alább, de ha provokálják tiszta erejéből tud üvölteni.


A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal


Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal
A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal

A külső aerodinamikai fejlesztések kifejezetten agresszívra sikerültek, szinte kívánja, hogy nézd meg közelebbről. Az első lökös, a küszöbök és a hátsó lökös is vadonatúj, valamint a később beépített funkcionális hátsó diffúzor. Megkapta az összes LCI / Life Cycle Impulse / frissítést, beleértve az új „ open eyed ” / nyitott szemmel / fényszórókat is. tovább »


Háttérképek: Az új F10-es BMW M5
Háttérképek: Az új F10-es BMW M5

Biztos vagyok benne, hogy ebben a fényképalbumban - ami egyébként kifejezetten háttérkép gyűjtemény a BMW AG kiadásában - mindenki talál olyat, ami megdobogtatja a szívét. Függetlenül attól, hogy szemellenzős "régi BMW" fanatikus, aki szerint az E46 / E39 szériánál megállt az élet vagy sem. Mindenképpen érdemes megnézni, és ha már ott vagy, ne felejtsd el lájkolni oldalunkat a Facebook-on is! tovább »


BMW Premium Selection és a 72 pont
BMW Premium Selection és a 72 pont

2010. november 11., 9:00 és november 13., 20:00 óra között ismét Premium Selection Budaörsön az Autoexpo-n. A minden évben megrendezett kiállításon a BMW által igazolt eredetű és minőségű fiatal BMW-k közül válogathatunk. A kiállított és megvásárolható BMW-k mindegyike 72 pontos minőségi ellenőrzésen esik át. tovább »


BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat

A bajor gyártó a közelmúltban több százmillió eurót fektetett be a dél-németországi létesítmény széleskörű fejlesztésébe. Az új BMW 5-ös sorozat tömeggyártása már az év végén megkezdődik. A BMW 5-ös sorozat hetedik modellgenerációja is a BMW Group alsó-bajorországi, Dingolfingban működő üzemében készül majd. Az új BMW 5-ös limuzin tömeggyártása már az idei év végén megkezdődik, hogy a modell első képviselői már 2017 elején megérkezhessenek az utakra. tovább »