Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

2011. december 23. péntek 04:00, Robinson


Idén a BMW által megálmodott karácsonyi képeslappal kívánunk minden BMW fanatikusnak békés Karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet! Ez egyébként a világ leggyorsabb üdvözlőkártyája, melyet egy 560 pacis M5-ös anyósülésén alkotott Gavin Patterson illusztrátor, miközben Anneau Du Rhin versenypályán Urs Inauen jól megkergette a technikát. Video a cikkben :)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

képek megtekintése





Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.



Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition




További cikkeink
BMW M6 kupé 32 Euróért! Neked megér ennyit?
BMW M6 kupé 32 Euróért! Neked megér ennyit?

A BMW úgy döntött, hogy a Daimler nyomdokaiba lépve belevág az autókölcsönzés bizniszbe. "BMW on Demand" lett a neve a vállalkozásnak, melynek keretein belül 16 és 32 Euró közötti áron lehet BMW-t kölcsönözni óránként. tovább »


Csá tesó! Legyünk a BMW arcai! Hmm?
Csá tesó! Legyünk a BMW arcai! Hmm?

A BMW Téged akar! - Kezdi mondandóját a BMW Magyarország. Van egy testvéred, akinek a személyisége merőben más mint a tiéd? Ha igen, Ti lehettek a BMW egész világot átölelő reklámkampányának arcai! tovább »


Azt beszélik... BMW 6-os kabrió: Mission Impossible
Azt beszélik... BMW 6-os kabrió: Mission Impossible

Hollywood-ban is tudják mi a jó. A Mission Impossible negyedik részében szerepet kap a 2012-es 6-os kabrió is, amivel Tom Curise fog krúzolgatni (ha-ha). A negyedik részt (The Ghost Protocol) jelenleg Dubai-ban és Angliában forgatják. tovább »


Frankfurt IAA 2011: AC Schnitzer BMW 1M kupé
Frankfurt IAA 2011: AC Schnitzer BMW 1M kupé

A frankfurti nemzetközi autókiállításon (IAA) debütált az ACS által begorombított 1M kupé. A tuningcég komolyan hozzányúlt az autóhoz, aminek köszönhetően aerodinamika, teljesítmény és kezelhetőség szempontjából is egy teljesen új járműről beszélhetünk, ami az amúgy sem kevés 340 helyett immáron 400 lovat rejt a géptető alatt. Természetesen most is teleszórták a bömöst szénszálas cuccokkal, ezúttal sem úszta meg a karbonozást a diffuzor, az első koptató a hátsó szárny, a motorháztető diszkrét szellőzőnyílásai stb. tovább »